2021 Şubat Anneleri

benim bildiğim 7 8. haftalarda kalp atışı duyuluyo

ben 4. hafta hamile olduğumu öğrendim
5. hafta kese gördüm
6 da kalp atışını duydum ama doktor duyamayabiliriz demişti
normali 7 ve 8. haftalarmış ama yine doktor bilir

Canım benim kese boyutu 7.1 mm
Doktor hafatsını söylemedi ama baya küçük daha
Bu boya göre kaç haftalığım acaba 🤗

Benim bhcg 2 katından fazla arttığı halde 5. Haftada kese görünmedi 7.haftada kalp atışı için gittim çok zayıftı çünkü geç döllenmeymiş 6 haftalık mış aslında. Sizin de öyle olabilir. 5. Haftada kese kesin görünecek diye bişi yok
Merhaba bugün bu konuyu biraz araştırdım. İmplantasyon süresinden yani döllenen yumurtanın rahme tutunma süresinden de kaynaklanabilirmiş. Teşekkür ederim cevabınız için.

merhaba arkadaşlar, bugün gittik dr a kalp atışı çok zayıftı 7+4 olmam gerekirken 6+4 çıktı kese. cumartesi tekrar gideceğim eğer kalp atışı duymazsa yine zayıfsa alacak :KK43: üzgünümm
[/QUOTE]
Korkma canım inşallah sağlıkla ilerler içini ferah tut

Şişkinlk bende de çok fazla ve geceleri daha kötü oluyorum sığamıyorum kalıbıma sanki🤣 kabızlık ve gaz sorunu yok ama anlamadım neden oluyor ve geçmiyor da

Merhaba ben de şu ara yaşıyorum huzursuz bacak sendromu mu bilmiyorum ama gece sürekli bacaklarimi hareket ettiroyrum ve nasıl.tarif etsem bilemedim.ama böyle bacaklarım içten gidiklaniyor sanki çok sinir uyutmuyor sizin nasil
Benim de öyleydi geceleri uyuyamıyordum sürekli nereye koysam nasıl tutsam bu bacakları diye düşünüyordum çok şükür geçti o şiddetli ağrılarım yok şuan bi arkadaşımda da olmuş doktoru magnezyum vermiş gece yatmadan önce içiliyormuş rahat uyumak için dilerseniz doktorunuza danışın

merhaba arkadaşlar, bugün gittik dr a kalp atışı çok zayıftı 7+4 olmam gerekirken 6+4 çıktı kese. cumartesi tekrar gideceğim eğer kalp atışı duymazsa yine zayıfsa alacak :( üzgünümm
Canım içini rahat tut dua et inşallah tutunur ve sağlıkla seninle kalır bebişin 1 hafta geriden geliyorsa geç döllenmeden olabilir kalp atışı ondan zayıftır ve tek doktorla da kalma sakın aldırtma yani alıcaz derse benimde yarın kontrolüm aslında bende çok korkuyorum ama dua ediyorum

Kızlar kafanıza bişey takıldığı zaman kağan kocatepe diye bi doktor var onun videolarını izleyin. Adamın videolarını izleyip rahatlıyorum ben.
bu kese meselesini de sizin gördüğünüz kese değil rahim boşluğu, biz karından ultrasonla bastırdığımız için şekli değişiyor. Asıl kese o bebeğin tam etrafında yuvarlak diyor. Linkini ekledim bi izleyin isterseniz.

anaaa bu yaşıma daha girdim :)

Progestan ağızdan mı alınınca daha etkili vajinadan mı yazmış vajinadan atınca yatmak gerek progestanı sizin kullandığınız jel bu fitil ondan yazdım yatmak gerek diye

vajinadan daha etkili ayrıca yan etkilerini de aza indirmiş olursunuz progestan fitil için konuşuyorum ağız yoluyla alındığında uyku,baş dönmesi ve mide bulantısı yapar .

Benim de öyleydi geceleri uyuyamıyordum sürekli nereye koysam nasıl tutsam bu bacakları diye düşünüyordum çok şükür geçti o şiddetli ağrılarım yok şuan bi arkadaşımda da olmuş doktoru magnezyum vermiş gece yatmadan önce içiliyormuş rahat uyumak için dilerseniz doktorunuza danışın
zaten bende ara ara olurdu ama sizi üzmek gibi olmasın ilerleyen aylarda daha çok olacak kramp girecek hatta.

vajinadan daha etkili ayrıca yan etkilerini de aza indirmiş olursunuz progestan fitil için konuşuyorum ağız yoluyla alındığında uyku,baş dönmesi ve mide bulantısı yapar .
Ben vajinadan alınca ilaç hep dışarı aktı ve daha çok geldi leke geldi kaşıntı yapti yan etkisi bndede çok oluyor ağızdan aldım bı sure şimdi de acaba vajinal alsam tekrar çoğalır mi korkuyorum ondan sordum

Cuma başka bir dr a daha gideceğim en azından farklı görüş almak iyidir diye düşünüyorum. sağlıkla gelsin en önemlisi o ama içim çok buruk bu bebiş süpriz yapmıştı bize inşallah tutunur..

Ben vajinadan alınca ilaç hep dışarı aktı ve daha çok geldi leke geldi kaşıntı yapti yan etkisi bndede çok oluyor ağızdan aldım bı sure şimdi de acaba vajinal alsam tekrar çoğalır mi korkuyorum ondan sordum
Baya ileri attığından emin ol içeri doğru girmeyince çok akıyor ileriye atsanda akıyor acaba neden lekelenmen çoğaldı doktora sordun mu canım

Kızlar kabızlık icin kefir deneyin iyi gelir

Back
X