2021 Şubat Anneleri

Evet isteyen yaptırıyor canım. 2li, 3lü, 4lü hepsi senin isteğine bağlı. 2liyi yaptırırsan 3lü istemez doktorun. Ben sadece 4lü ayrıntılı yaptırmayı düşünüyorum 20. Haftalarda. O da tipini merak ettiğim için hayırlısıyla inşallah tabi, Rabbim hepimize o günleri de bebeklerinize sağlıklı kavuşmayı da nasip etsin

Seninki gene iyiymiş benim 9 aylik biraktirmak istemiyorum ama doktor ilk 3 ay icinde biraktır dedi memeye de cok düşkün napicam bilmiyorum üzülüyorum
öyle güzel memi diyor ki bende üzülüyorum:) devlet hastanesine gidiyorum ben bana emzir dedi belirli bir süre vermedi niye 3 ay içind e bırak dedi acaba
kanama yoksa emzirmede akinti yok diyorlar genelde . Keşke benim ki de 20 li aylarda olsaydı. Biraz vicdan yapıyorum
Benim de düşündüğüm 4 ay falan daha emzireyim bari 17 aylık olsun öyle biraktirayim diyorum inşallah kıskanmaz kardeşini. Ama uyurken falan hep memeyle uyuyor nasıl biraktiricam acaba

Amin inşallah

25 aylık oğlum var, 7 haftalık hamileyim. Emzirmeye devam ediyorum. Doktorum daha ben sormadan, hamileyken de doğumdan sonra da emzirmeye devam edebilirsin dedi. Ki zaten ben kendim daha önce araştırmıştım. Emzirme dese bile emzirecektim.
Her gebe kendi özelinde değerlendirmeli ancak son yayınlar gebelikte emzirmenin zararı olmadığı yönünde. Direkt emzirmeyi sonlandırmayi söyleyen doktor her gelişmeyi takip etmiyordur muhtemelen.
Bir de şunu söylemek istiyorum. 20. Haftada sütünüz kolostroma dönecek. İlk bebeğiniz muhtemelen kilo alacak, bağışıklığı kuvvetlenecek. Ama bazı bebekler kolostrum tadını sevmedikleri için bırakabiliyor

Bende bitek detayliyi yaptiricam.zaten digerlerinin doğruluk payi cok düşük bosuna kafa karisikligina gerek yok. İlk bebegim hic poz vermemisti renklide insallah simdiki verir

Canm tesadüf mü bilmiyorum ama benim kızımın bezinde yeşilimsi akıntı vardi balgam şeklinde ve hamilelikten sonra oldu bende kortum biraz açıkçası. Doktora gidicem pazartesi onu da sorucam daha 9 aylık ama ona zararı olacaksa mecbur bıraktırcam. Memesiz de 1 saat zor dayanıyor kuzum Allah günah yazmasn da kazayla olduğu icin insallah tutunamaz kendiliğinden gider falan dedim hep ne diyim ki...

Bende bitek detayliyi yaptiricam.zaten digerlerinin doğruluk payi cok düşük bosuna kafa karisikligina gerek yok. İlk bebegim hic poz vermemisti renklide insallah simdiki verir ☺
Benim hiç Bilgim yok bu konularda. Doğruluk payı düşük demek. Renkli dediğiniz ne oluyor? Fetal DNA duydum o en doğrusuymuş sanırım.

Doktorunuz bunları kullanma mı dedi?
Bazıları kız çocuk belirtisi dese de canım sıkılıyor yüzüme
Makyaj malzemeleri ve bakım kremlerini kullanma dedi, siz nasıl yapıyosunuz. Kız çocuğu mu sivilce yaparmış ilk kez duydum. Bizim burda, da kız çocuk anneyi çirkinleştirir erkek güzellrştirir derler

Bence en çok kullanılmaması gereken şey cep telefonu.Radyasyon çok var. Artık laptop ve Tvden izlemeye başladım çoğu şeyi.

Makyaj malzemeleri ve bakım kremlerini kullanma dedi, siz nasıl yapıyosunuz. Kız çocuğu mu sivilce yaparmış ilk kez duydum. Bizim burda, da kız çocuk anneyi çirkinleştirir erkek güzellrştirir derler
Evet geçen bende forumda duydum. Sizin oraların cümlesiyle aynı kapıya çıkıyor aslında. Sivilceiler çirkinelştiriyor.
Twmiz içerikli ürğnler kullanıyorum. Hatta bu aralar sürekli maske taktığımız için Allah vergisi gözaltı morluklarımı kapatıp, eyeliner çekiyorum sadece .
Kızım olacaksa ona değer tabi

Benimde aynı şekilde pozitif çıktı

Benim hiç Bilgim yok bu konularda. Doğruluk payı düşük demek. Renkli dediğiniz ne oluyor? Fetal DNA duydum o en doğrusuymuş sanırım.

2 li 3 lu testlerde engelli olmasi yüksek çıkıp saglikli olan cok bebek tanidim gördüm aldirmayi dusunmuyosaniz şayet pek yaptırması gerekli bisey degil dr erhan karaalp var instagramda onun bu konudaki gorusune bakabilirsiniz. Detayli ultrason 19-22. Haftalarda bakılıyordu yanilmiyorsam bebegin herseyi bakiliyor kafasi burnu bacak boyu kollari böbreği kalbi vs vs detayli renkli dedigim sey bu. Fetal dna dedigniz su yurtdisina giden test sanirim dogruluk payi yüksek ama fiyati pahaliymis diyr biliyorum onuda detaylo pek bilgim yok

Doktor anti cmv hariç hepsini yaptırmış anti cmv yok labarotuvar sonuçlarım da neden acaba yaptırtmamış çözemedim

ben kendime güvensem doğumdan sonra da emziririm ama kendime güvenemiyorum ikisine de yetemem geceleri bi o kalkar bi o dayanamam . O yüzden bir kaç ay emzirip bıraktırmak istiyorum . Ama 20 haftalıkken sütun değiştiğini bilmiyordum . Çevremden duyuyordum çocuk beğenmedi kendi bıraktı diye demek ondan mis inşallah benim kizim da kendi kendine bırakır
benim kinde kinde öyle bir akinti olması. Inşallah bir şey çıkmaz. Benim ki özellikle uyurken çok istiyor . Deme öyle allah dağına göre kar verir ilk zamanlar zorluk olacak ama sonra si birbiri ne arkadaş olacaktır inşallah. Ben kendi isteğimle hamile kaldığım halde çok ağladım. Ama artık kabullendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…