Bunu isteyen yaptırıyor değil mi? Fetal DNA varmış bir de. Daha erken gerçi bunları düşünmek için ama hayırlısı olsun.11den 14. Haftalar arasındabakılıyor
öyle güzel memi diyor ki bende üzülüyorum:) devlet hastanesine gidiyorum ben bana emzir dedi belirli bir süre vermedi niye 3 ay içind e bırak dedi acabaSeninki gene iyiymiş benim 9 aylik biraktirmak istemiyorum ama doktor ilk 3 ay icinde biraktır dedi memeye de cok düşkün napicam bilmiyorum üzülüyorum
kanama yoksa emzirmede akinti yok diyorlar genelde . Keşke benim ki de 20 li aylarda olsaydı. Biraz vicdan yapıyorumDoktorların görüşleri çok farklı. Benim kızım 22 aylıktı hamile kaldım. Bir doktora sorduk gebeliğin in 3. Ayına kadar emzirebilirsin dedi. Kendi gittiğim de 22 aylık olmuş emzirmek düşüğe sebep oluyor bırak mutlaka dedi. Nette aksi bilgi çok... Ben biraz daha emzirdim 23 yaptım, çok halsizim ayakta duramıyordum kumaşlardan, tansiyon düşüklüğü de olunca bıraktırdım bir haftadır. Vicdanım rahat mı değil... Ama kendime de kızıma da bakacak kimse yok. Bebeğiniz küçük, doktorunuz emzirin der bir süre daha...
Benim de düşündüğüm 4 ay falan daha emzireyim bari 17 aylık olsun öyle biraktirayim diyorum inşallah kıskanmaz kardeşini. Ama uyurken falan hep memeyle uyuyor nasıl biraktiricam acabaBebişle yazmak zor bazen:) süt hamilelik hormonları içeriyor östrojen vs gibi doktor bana hemen kesersen iyi olur dedi. Bazıları devam etmiş arkadaşlarımdan. Kararsızlık en zoru sanırım. Dr. Kontrolüne gittiğimde de tesadüf bir anne ile karşılaştım bir aylık bebeği oğlu 22 aylıkmış. Çok kıskanmış yemek yemeği bırakmış aynı çocuk dr.una gidiyoruz. Tesadüfün bu kadarı dedim içimden. Ilk sene zorlar ama umudum ilerisi :) emzirme olayı netlesirse kalben ve fizyolojik olarak ne mutlu olucam:))
Amin inşallahEvet isteyen yaptırıyor canım. 2li, 3lü, 4lü hepsi senin isteğine bağlı. 2liyi yaptırırsan 3lü istemez doktorun. Ben sadece 4lü ayrıntılı yaptırmayı düşünüyorum 20. Haftalarda. O da tipini merak ettiğim içinhayırlısıyla inşallah tabi, Rabbim hepimize o günleri de bebeklerinize sağlıklı kavuşmayı da nasip etsin
25 aylık oğlum var, 7 haftalık hamileyim. Emzirmeye devam ediyorum. Doktorum daha ben sormadan, hamileyken de doğumdan sonra da emzirmeye devam edebilirsin dedi. Ki zaten ben kendim daha önce araştırmıştım. Emzirme dese bile emzirecektim.öyle güzel memi diyor ki bende üzülüyorum:) devlet hastanesine gidiyorum ben bana emzir dedi belirli bir süre vermedi niye 3 ay içind e bırak dedi acaba
kanama yoksa emzirmede akinti yok diyorlar genelde . Keşke benim ki de 20 li aylarda olsaydı. Biraz vicdan yapıyorum
Benim de düşündüğüm 4 ay falan daha emzireyim bari 17 aylık olsun öyle biraktirayim diyorum inşallah kıskanmaz kardeşini. Ama uyurken falan hep memeyle uyuyor nasıl biraktiricam acaba
Evet isteyen yaptırıyor canım. 2li, 3lü, 4lü hepsi senin isteğine bağlı. 2liyi yaptırırsan 3lü istemez doktorun. Ben sadece 4lü ayrıntılı yaptırmayı düşünüyorum 20. Haftalarda. O da tipini merak ettiğim içinhayırlısıyla inşallah tabi, Rabbim hepimize o günleri de bebeklerinize sağlıklı kavuşmayı da nasip etsin
Canm tesadüf mü bilmiyorum ama benim kızımın bezinde yeşilimsi akıntı vardi balgam şeklinde ve hamilelikten sonra oldu bende kortum biraz açıkçası. Doktora gidicem pazartesi onu da sorucam daha 9 aylık ama ona zararı olacaksa mecbur bıraktırcam. Memesiz de 1 saat zor dayanıyor kuzumöyle güzel memi diyor ki bende üzülüyorum:) devlet hastanesine gidiyorum ben bana emzir dedi belirli bir süre vermedi niye 3 ay içind e bırak dedi acaba
kanama yoksa emzirmede akinti yok diyorlar genelde . Keşke benim ki de 20 li aylarda olsaydı. Biraz vicdan yapıyorum
Benim de düşündüğüm 4 ay falan daha emzireyim bari 17 aylık olsun öyle biraktirayim diyorum inşallah kıskanmaz kardeşini. Ama uyurken falan hep memeyle uyuyor nasıl biraktiricam acaba
Benim hiç Bilgim yok bu konularda. Doğruluk payı düşük demek. Renkli dediğiniz ne oluyor? Fetal DNA duydum o en doğrusuymuş sanırım.Bende bitek detayliyi yaptiricam.zaten digerlerinin doğruluk payi cok düşük bosuna kafa karisikligina gerek yok. İlk bebegim hic poz vermemisti renklide insallah simdiki verir ☺
Makyaj malzemeleri ve bakım kremlerini kullanma dedi, siz nasıl yapıyosunuz. Kız çocuğu mu sivilce yaparmış ilk kez duydum. Bizim burda, da kız çocuk anneyi çirkinleştirir erkek güzellrştirir derlerDoktorunuz bunları kullanma mı dedi?
Bazıları kız çocuk belirtisi dese decanım sıkılıyor yüzüme
Evet geçen bende forumda duydum. Sizin oraların cümlesiyle aynı kapıya çıkıyor aslında. Sivilceiler çirkinelştiriyor.Makyaj malzemeleri ve bakım kremlerini kullanma dedi, siz nasıl yapıyosunuz. Kız çocuğu mu sivilce yaparmış ilk kez duydum. Bizim burda, da kız çocuk anneyi çirkinleştirir erkek güzellrştirir derler
bana doktor sağlık ocağında yaptır gel dedi.
sat göre 8+3 (sat 25 nisan )
usg de 6+5 çıktı. bu kadar fark olan var mı ? bugun kalp atışlarını ilk kez duydum1 ay sonra çağırdı.
Sizinle aynı sat tarihimiz
Benimde aynı şekilde pozitif çıktıdr lar hep en kötüsünü söylüyorlar sonrada olsundu kesin değil falan avutma taktiği yahu sen baştan söyledin zaten ama onlarda haklı kimse sorumluluk almak istemiyor.Kızlar bi de cmv,tokzoplazma ve rubella testlerinizi gecikmeden yaptırın benim cmv igm pozitif çıktı ve adivite testi(şu an da mı geçiriyorum yoksa 4 aydan daha önce mi geçirdiğime)bakıldı ve ben 1 hafta sonuç beklerken kafayı çatlattım çünkü bu mikropların bebek için riski büyük hele de rubella direk aldır derdim dedi dr bana neyse ki testim temiz çıktı da rahatladım.
Benim hiç Bilgim yok bu konularda. Doğruluk payı düşük demek. Renkli dediğiniz ne oluyor? Fetal DNA duydum o en doğrusuymuş sanırım.
Benim cikdi ama gazdan dediler kizlar sabah normalim aksama doru cikar karnimSelam kızlaaar karnınız çıkmaya başladı mıııı
ben kendime güvensem doğumdan sonra da emziririm ama kendime güvenemiyorum ikisine de yetemem geceleri bi o kalkar bi o dayanamam . O yüzden bir kaç ay emzirip bıraktırmak istiyorum . Ama 20 haftalıkken sütun değiştiğini bilmiyordum . Çevremden duyuyordum çocuk beğenmedi kendi bıraktı diye demek ondan mis inşallah benim kizim da kendi kendine bırakır25 aylık oğlum var, 7 haftalık hamileyim. Emzirmeye devam ediyorum. Doktorum daha ben sormadan, hamileyken de doğumdan sonra da emzirmeye devam edebilirsin dedi. Ki zaten ben kendim daha önce araştırmıştım. Emzirme dese bile emzirecektim.
Her gebe kendi özelinde değerlendirmeli ancak son yayınlar gebelikte emzirmenin zararı olmadığı yönünde. Direkt emzirmeyi sonlandırmayi söyleyen doktor her gelişmeyi takip etmiyordur muhtemelen.
Bir de şunu söylemek istiyorum. 20. Haftada sütünüz kolostroma dönecek. İlk bebeğiniz muhtemelen kilo alacak, bağışıklığı kuvvetlenecek. Ama bazı bebekler kolostrum tadını sevmedikleri için bırakabiliyor
benim kinde kinde öyle bir akinti olması. Inşallah bir şey çıkmaz. Benim ki özellikle uyurken çok istiyor . Deme öyle allah dağına göre kar verir ilk zamanlar zorluk olacak ama sonra si birbiri ne arkadaş olacaktır inşallah. Ben kendi isteğimle hamile kaldığım halde çok ağladım. Ama artık kabullendimCanm tesadüf mü bilmiyorum ama benim kızımın bezinde yeşilimsi akıntı vardi balgam şeklinde ve hamilelikten sonra oldu bende kortum biraz açıkçası. Doktora gidicem pazartesi onu da sorucam daha 9 aylık ama ona zararı olacaksa mecbur bıraktırcam. Memesiz de 1 saat zor dayanıyor kuzumAllah günah yazmasn da kazayla olduğu icin insallah tutunamaz kendiliğinden gider falan dedim hep ne diyim ki...
Denize girmekte sıkıntı yok da havuz tavsiye etmiyor benim doktorum biz gidicezPeki tatile gidecek olan Var mı? Denize girmek sıkıntı olur mu?
Sen nasıl oldun canım kanama devam ediyormuDoktor anti cmv hariç hepsini yaptırmış anti cmv yok labarotuvar sonuçlarım da neden acaba yaptırtmamış çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?