2021 Şubat Anneleri

Benim de internette okuduklarım bana enfeksiyonu düşündürttürdü. Rahim ağzının hassas olması vs. Benim doktorum büyük resme bakıyor genelde. Bir çok sebebi olabilir dedi sadece ama düşük riski var da diyor. Hamile kadınların % 40 ı kanama geçirirmiş ama %15 i düşük yaparmış. Umutsuz konuşmuyor ama umut da vermiyor işte . Benim kanamadan sonra o sarımtırak akıntım kesildi. Bir alakası var mıdır bilmiyorum

Bende önceden gebelik yaşadım gelismediler onlarda böyle olmuyordum inşallah bu iyiye işarettir bebeğim gelişiyordur inşallah

100tl Tülay hanımın muayne ücreti ama bilgili tecrubeli bir doktor akrabalarim ya şükran hanima gider ya Tülay hanima ben ilkini sukranda dogurdum simdi orda yok tulayda yapicam insallah bende Ümraniye de oturuyorum akyaka parkin orda sen nerdesin cnm ☺ Valla Tülay hanimi gönül rahatlığı ile onerebilirim dogum hastahanesi olarakda cok iyi dogumdan sonrada ilgiliydiler

Senin ne zmaan mide bulantin başladı cnm ? Bu arada kese vr kalp atisi icin gittinmi doktora

Tamam canım çok sağol bende bi Tülay hanıma bakarım :)
Canım şimdi çok açık adres vermiyim burdan yani sosyla alan olduğu için ne bileyim

Senin ne zmaan mide bulantin başladı cnm ? Bu arada kese vr kalp atisi icin gittinmi doktora

Canım 3 4 gündür bulanıyor 6.haftaya girdim başladı
Çarşamba günü keseyi gördük çok şükür ama kalp atışını daha duymadık onun için çamlıcadan devam etmek istiyorum inşallah

Sen gördün mü keseyi

Benim cikdi ama gazdan dediler kizlar sabah normalim aksama doru cikar karnim
Benimde aynı .gündüz bir şey yok mesai sonuna doğru 4 aylık göbeğim çıkıyor. Mesela şimdi dr göğüs altından lastikli elbise giyfim . O kadar büyük gözüküyor ki ben rahatsız oldum

Benim bulantılar 6'ya girdiğim hafta başladı hala da devam ediyoe 8. hafta içindeyim. Doktorum prilam verdi onu içiyorum yatmadam, biraz olsun rahatladım. Kusma yoktu ama aşırı bulantım vardı. Bir şey yemesem de midem kazınıyordu. Şimdi halsizlik ve uyku hali var gündüzleri. Bir an önce geçmesi dileğiyle

Peki tatile gidecek olan Var mı? Denize girmek sıkıntı olur mu?
Benim doktorumda yüzebilirsin dedi. Dünde bugğnde denize girdim. Havuza girmem zaten. Eskisi kadar çok yüzmedim tabi,çünkü en çok karın çalışıyor. Gerginlik hissettim dün bir de genel olarak 2 haftadır enerjim yok . ☹

Benimde aynı .gündüz bir şey yok mesai sonuna doğru 4 aylık göbeğim çıkıyor. Mesela şimdi dr göğüs altından lastikli elbise giyfim . O kadar büyük gözüküyor ki ben rahatsız oldum
sorma sorma bende suan piknikden geldim sanki olmus 6 aylik allahim yedim yedim gözüm doymamis bide arabada incir yiyom esim bana diyo ben seni doymuşdun saniyodum

Benim ilk gittiğim doktor aşırı uyuzdu bu ikincisi çok güzel ilgilendi sen içini ferah tut başka bi doktor görüşü almak seni rahatlatacaksa ğit bence

Benim ilk gittiğim doktor aşırı uyuzdu bu ikincisi çok güzel ilgilendi sen içini ferah tut başka bi doktor görüşü almak seni rahatlatacaksa ğit bence
Ben bugün yine kanama oldugu için yine hastaneye gittim. Kendi doktorum nöbetçiydi. Biraz nemrut ama bilgisi bana güven veriyor. Kalbi kaç atıyor diyorum bunlar internet bilgileri diyor. 140 da atsa 150 de atsa bunun düşükle ilgisi yok diyor. Şimdilik devam edicem. Hastane evime yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…