2021 Şubat Anneleri

Yarın gidicem canım şimdi öğlen uyku uyudum arada korkuyla kalktım bugün fazlasiyla stres olmuşum yarının korkusu bastı kendimi bukadar mahvetmek istemiyorum yarın doktora tekrar ayrıntılı konuşurum artık .

Ahh bizzat kaderdasimsin benimde oglum 13 aylik ve 5 haftalik hamileyim vallahi oglum cok yaramaz insallah 2. Böyle olmaz yoksa yandim. Benimki anne sütü almiyor ama o konuda bilgim yok sahsen
benim ufaklık ta çok hareketli gündüz uykusu pek yok ama hem kardeşi hem arkadaşı olsun birlikte büyüsünler inşallah
Ben de aynı durumdayım dr emzirmeyi bırakmam gerektiğini söyledi çünkü sür hormon içeriyor fazlaca. Ama oğlum gün içinde çok huzursuz dünden beri gündüzleri kestim
sur horman içeriyor demissin canim orasını anlamadım . Bana da kanamam yoksa emzir yenene dikkat et dediler .
Hayırlısı olsun . Bebisiniz sıkıca tutunur gitmez bir yere insallah

Aynı durumu yaşıyorum, doktor kullanma dediği için yüz yıkama jeli
, tonik, nemlendirici kullanmıyorum ondan mı oldu acaba hamilelikten mi. Ne zaman geçer acaba
Doktorunuz bunları kullanma mı dedi?
Bazıları kız çocuk belirtisi dese de canım sıkılıyor yüzüme

Bu değerlerim düşük olması normal mi bi bakabilr msnz

Eklentiler

• Capture+_2020-07-03-21-54-24.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 40
Seninki gene iyiymiş benim 9 aylik biraktirmak istemiyorum ama doktor ilk 3 ay icinde biraktır dedi memeye de cok düşkün napicam bilmiyorum üzülüyorum

Ben İstanbul Üsküdar’da yaşıyorum:) medipol Çamlıca’da takipliyim
Bende ayni canm hatta 9 aylik bebegim var doğumumu orda yaptm hüsniye hanimda ama doktorum zeyep akçöltekindi gece oldugu icin nöbetçi doktor hüsniye hanimla devam ettik doguma :)

Benim aklıma da ilk kız çocuk belirtisi geldi canım :) hayırlısı olsun sıkma canını.
Benim kızımda hiç çıkmamıştı sivilce hayırlı evlat olsunlar ins..yüzünüzü sabunla yıkayın diye yazıyor nette artan HCG den dolayı oluyormuş sivilce

Benimde sansüre 3 seferdir koyu olarak gözüküyor ama referans aralığı içinde çıkıyor değerim. Anlamadım neden öyle çıktığını
Sansüre idrar mı canım. Az su içiyorsundur belki o yapıyordur.

Tecrübem yok ama düzenli besleniyorsan, kanaman kasılman yoksa tandem emzirmeyi araştırabilirsin
Doktorların görüşleri çok farklı. Benim kızım 22 aylıktı hamile kaldım. Bir doktora sorduk gebeliğin in 3. Ayına kadar emzirebilirsin dedi. Kendi gittiğim de 22 aylık olmuş emzirmek düşüğe sebep oluyor bırak mutlaka dedi. Nette aksi bilgi çok... Ben biraz daha emzirdim 23 yaptım, çok halsizim ayakta duramıyordum kumaşlardan, tansiyon düşüklüğü de olunca bıraktırdım bir haftadır. Vicdanım rahat mı değil... Ama kendime de kızıma da bakacak kimse yok. Bebeğiniz küçük, doktorunuz emzirin der bir süre daha...

İnşallah minicik kalbi kendi için, senin için kocaman atmaya devam eder. Bol bol dua et, Allaha emanet olun inşallah. O neylerse güzel eyler.

Ama acaba referans değerleri içinde mi negatif oluyor o konu kafama takıldı şuan
Benim ilk gebelik cmv igmsi de arkadaşınki gibi gözüküyor enabızda. Geçmiş hastane kaydına da baktım referans dışı parametre olsa da negatif yazıyor. Senin dediğin gibi negatif değerleri.

Bebişle yazmak zor bazen:) süt hamilelik hormonları içeriyor östrojen vs gibi doktor bana hemen kesersen iyi olur dedi. Bazıları devam etmiş arkadaşlarımdan. Kararsızlık en zoru sanırım. Dr. Kontrolüne gittiğimde de tesadüf bir anne ile karşılaştım bir aylık bebeği oğlu 22 aylıkmış. Çok kıskanmış yemek yemeği bırakmış aynı çocuk dr.una gidiyoruz. Tesadüfün bu kadarı dedim içimden. Ilk sene zorlar ama umudum ilerisi :) emzirme olayı netlesirse kalben ve fizyolojik olarak ne mutlu olucam:))

Canım bende de hashimato var tiroidlerde ama TSH normal Aralıkta olduğu için ilaç vermiyor endokrin doktoru hamilelikte de dediğin gibi her ay tahlile gidiyorum ama benim TSH 1 civarı geçen başka bir hashimato lu arkadaşım TSH in 2 nin altında olmasi da sıkıntı dedi ama bu zamana kadar hiç bir doktor böyle bişey dememisti net Aralık ne diyor senin doktorun alt ve üst değer olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…