- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
Valla 2 li test bana göre sacma ve dogru sonuc vermeyen alel ade bi test dr erhan karaalpin instagramda one cikanlarinda paylastigi gibi aldirmayi her halukarda dunyaya getirmeyi istiyosan neden yapiyosun ? O testte yüksek risk çıkıp binlerce sağlıklı doğan çocuk var Mesela Halam testte down sendromlu demişler bebege enistem asla istememiş ve aldirmislar sonra halam tekrar hamile.kalmis hersey saglikli bütün testler vs ama kuzenim down sendromlu doğdu ee hani bizim testler belkide ilkide saglikliydi ama sen Rabbimin verdigine kıydın diye sonraki ile seni imtihan etti. Ben ilk hamileliğimde de 2 li test yaptırmadım damarlarda vs sorun olmadigi halde bebekte gelisim geriligi vardı cozemiyolardi 2 li yaptirmadigin icin bilemiyoruz ama kromozomsal.sebeplerden ötürü olabilir dedilwr sonuç 1 yaşında saglikli bir oğlum var yani o testte sağlıklı cikincada oh dmeek mantiksiz yüksek riskli cikincada karalar baglamak mantıksız en iyisi hic ogrenmemek guzel guzel hamileligi bitirmek bu benim fikrim tabi