2021 Şubat Anneleri

Valla 2 li test bana göre sacma ve dogru sonuc vermeyen alel ade bi test dr erhan karaalpin instagramda one cikanlarinda paylastigi gibi aldirmayi her halukarda dunyaya getirmeyi istiyosan neden yapiyosun ? O testte yüksek risk çıkıp binlerce sağlıklı doğan çocuk var Mesela Halam testte down sendromlu demişler bebege enistem asla istememiş ve aldirmislar sonra halam tekrar hamile.kalmis hersey saglikli bütün testler vs ama kuzenim down sendromlu doğdu ee hani bizim testler belkide ilkide saglikliydi ama sen Rabbimin verdigine kıydın diye sonraki ile seni imtihan etti. Ben ilk hamileliğimde de 2 li test yaptırmadım damarlarda vs sorun olmadigi halde bebekte gelisim geriligi vardı cozemiyolardi 2 li yaptirmadigin icin bilemiyoruz ama kromozomsal.sebeplerden ötürü olabilir dedilwr sonuç 1 yaşında saglikli bir oğlum var yani o testte sağlıklı cikincada oh dmeek mantiksiz yüksek riskli cikincada karalar baglamak mantıksız en iyisi hic ogrenmemek guzel guzel hamileligi bitirmek bu benim fikrim tabi ☺️

Çok tesekkur ederim
Doktorum biraz sert biri ilk kanamam oldugunda cok korktuk ambulans cagirdik ertesi gun kontrolum vardi soyledim boyle boyle diye dalga gecti dusuk icin ambulans cagiriyorsun millet doguma kendi arabasiyla geliyor diyo 🤧🤧 uzulmustum baya
o nasi dr oyle😡 bende ambulansla gitmistim dusukte kolay biseymiymis

Son günlerin en berbat gününü geçiriyorum sanırım korkunç bir bulantı baş dönmesi ve çarpıntı 😔🤢 enerjim zaten yok. Huzursuz bacağımda iyice azıttı dokunulsa ağlayacak durumdayım. 3 gün sonra kızım gelicek beni hiç böyle hasta görmedi korkup endişelenmesinden korkuyorum

Son günlerin en berbat gününü geçiriyorum sanırım korkunç bir bulantı baş dönmesi ve çarpıntı 😔🤢 enerjim zaten yok. Huzursuz bacağımda iyice azıttı dokunulsa ağlayacak durumdayım. 3 gün sonra kızım gelicek beni hiç böyle hasta görmedi korkup endişelenmesinden korkuyorum

Al benden de o kadar. İlaç içiyorum ohh rahatım derken bugün korkunç bi bulantı yaşadım. İştahsızlık tam gaz devam zaten. Bir de üstüne gaz eklendi şimdi. Çabucak geçsin bu kötü dönemler inşallah

Ben de huzursuz bacak yüzünden uyuyamıyorum ve halsizlik çok fazla Allah'ın gücüne gitmesin ama gerçekten zor bir şeymiş hamilelik benim bir de tüp bebek ve öncesinde de çok yoruldum yok iğneler yok.yumurta toplama hatta ameliyat oldum ve şimdi çok.bunalim durumdayım hayattan hiç zevk.almiyorum mutlu bile değilim böyle soylemeye utanıyorum nankörlük gibi gelebilir insanlara ama elimde değil hissettiklerim bunlar hormonlardan belki de

Ben de huzursuz bacak yüzünden uyuyamıyorum ve halsizlik çok fazla Allah'ın gücüne gitmesin ama gerçekten zor bir şeymiş hamilelik benim bir de tüp bebek ve öncesinde de çok yoruldum yok iğneler yok.yumurta toplama hatta ameliyat oldum ve şimdi çok.bunalim durumdayım hayattan hiç zevk.almiyorum mutlu bile değilim böyle soylemeye utanıyorum nankörlük gibi gelebilir insanlara ama elimde değil hissettiklerim bunlar hormonlardan belki de
Canım benim zor bir süreçle başlamışsın zaten hormonların da şu an da değişken çok normal şu an hissettiklerin kendini suçlu hissetme. Geçicek biraz yıkıp geçiyo kabul ediyorum, bir kaç haftaya bulantılar azalıcak enerjin yükselicek keyfin yerine gelicek, valla 4 yıl oldu ama unutmuşum ben de kızım da kanamam da vardı yatıyodum hep serumla beslediler üç ay damar yolu bulamıyolardı artık her yanım mosmordu sonra böbrek büyümesinden yattım 1 ay hastanede yine serumlar iğneler yine de çok şükür bin şükür sağlıkla doğurdum. Kocaman kız oldu şimdi sohbet ediyo sarıp öpüyo sevdiğini söylüyor, içimin yağlarını eritiyo yani 😊 geçiyo yani hepsi üzülme.

Bende de zaman zaman öyle duygular oluyo. Aynısı hatta, hiçbir zevk almıyorum hiçbir şeyden ve bu nedenle çok mutsuzum. Ama hormonlardan diye kendimi avutuyorum, geçici dönem biliyorum. Siz de öyle düşünün, kaç haftadasınız bilmiyorum ama 2 ay bitti 7 ay kaldı diye şafak sayıyorum 😂

merhaba kızlar
Şu lanet olası ağızdaki acımsı metalik tat yüzünden durmadan bişeyler yeme gereği duyuyorum ki o acılığı hissetmiyim diye.
sonuç 3 haftada gereksiz bi 3 kilo aldım😒
Bu 24 saat süren ağız acılığı ne zaman geçer,keyif falan hiçbişey bırakmadı😕

Bende de zaman zaman öyle duygular oluyo. Aynısı hatta, hiçbir zevk almıyorum hiçbir şeyden ve bu nedenle çok mutsuzum. Ama hormonlardan diye kendimi avutuyorum, geçici dönem biliyorum. Siz de öyle düşünün, kaç haftadasınız bilmiyorum ama 2 ay bitti 7 ay kaldı diye şafak sayıyorum 😂
Aynen canim benim de bu cuma tam 8 haftalık oluyor haklısın sağol🤗

Canım bak uğraşların ne güzel sonuç vermiş mutlu haberi almışsın senin yerinde olmak isteyen binlerce tüp bebek deneyen çiftler var sakın öyle düşünme. Ne kadar şanslı olduğunu bütün uğraşlarının değdiği bir can taşıdığını unutma ve çokça sevin bence. Bende senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum halsizlik mide bulantısı gece uyuyamama hiçbir şeye yetememe gibi şeyler çok yaşıyor insan ama rabbime şükür ediyorum bizim yerimizde olmak için bu sıkıntıların 10 katına razı gelebilecek insanlar tanıyorum. O yüzden bolca şükür etmemiz lazım bunların hepsi geçecek 🙏🏻🙏🏻

Canım benim zor bir süreçle başlamışsın zaten hormonların da şu an da değişken çok normal şu an hissettiklerin kendini suçlu hissetme. Geçicek biraz yıkıp geçiyo kabul ediyorum, bir kaç haftaya bulantılar azalıcak enerjin yükselicek keyfin yerine gelicek, valla 4 yıl oldu ama unutmuşum ben de kızım da kanamam da vardı yatıyodum hep serumla beslediler üç ay damar yolu bulamıyolardı artık her yanım mosmordu sonra böbrek büyümesinden yattım 1 ay hastanede yine serumlar iğneler yine de çok şükür bin şükür sağlıkla doğurdum. Kocaman kız oldu şimdi sohbet ediyo sarıp öpüyo sevdiğini söylüyor, içimin yağlarını eritiyo yani 😊 geçiyo yani hepsi üzülme.
Ay canım benim maşallah ona Allah bu sefer de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize etsin inşallah 🙏 sağol canim çok tatlısın🥰

Canım bak uğraşların ne güzel sonuç vermiş mutlu haberi almışsın senin yerinde olmak isteyen binlerce tüp bebek deneyen çiftler var sakın öyle düşünme. Ne kadar şanslı olduğunu bütün uğraşlarının değdiği bir can taşıdığını unutma ve çokça sevin bence. Bende senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum halsizlik mide bulantısı gece uyuyamama hiçbir şeye yetememe gibi şeyler çok yaşıyor insan ama rabbime şükür ediyorum bizim yerimizde olmak için bu sıkıntıların 10 katına razı gelebilecek insanlar tanıyorum. O yüzden bolca şükür etmemiz lazım bunların hepsi geçecek 🙏🏻🙏🏻
Çok haklısın canim Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🙏🤗🥰

Dahiliye doktoruna gittim yarın aç karnına gel kan tahlili ver dedi ve nodül olabilir diyerek ultrason da yazdım gün alacaksın dedi yaa nodül varsa ne olacak hiç bir fikrim yok diğer doktor 4 ün üzerinde olursa ilaç veririm deyip başından savdı resmen beni

hic birşey olmaz ben günde 3 tane içiyordum doktoruma sordum hic zararı yok vücut alacağını alıp gerisini idrar ile atacaktır sen rahat olmaya bak demişti bana gerçi simdi hergun 1 tane içiyorum oda magnezyum alayim diye 💕

Sağol canım bu ara bulantılarım arttı o da mideme iyi geliyor gibi ondan içiyorum
Sağol içim rahatladı 😘😊

Psikolojim alt-üst olmuş durumda. En ufak bir şey ağlamama sebep oluyor. Arabayla 2 dakikalık mesafeye gitsem kusuyorum. Dişimi fırçalrken midem bulanıyor. Puzzle yapmayı çok severdim, düşününce bile midem bulanıyor şuanda. Kutulara dokunamıyorum bile. Gözüm sürekli yaşlı. Zormuş gerçekten😳🤢🥴

merhaba kızlar
Şu lanet olası ağızdaki acımsı metalik tat yüzünden durmadan bişeyler yeme gereği duyuyorum ki o acılığı hissetmiyim diye.
sonuç 3 haftada gereksiz bi 3 kilo aldım😒
Bu 24 saat süren ağız acılığı ne zaman geçer,keyif falan hiçbişey bırakmadı😕
O ağızdaki garip acılık ne zaman geçicek bende çok merak ediyorum sadece birşeyler yerken o tadı hissetmiyorum midem sürekli kalkık ve çıkarıyorum aile hekimine bulantı hapı yazdırdım ama kullanmanı önermiyorum deyince kullanamıyorum ki geçen cuma kanama oldu düşük tehlikesi oluştu artık hiç bulantı hapını içmek istemiyorum :110:

Psikolojim alt-üst olmuş durumda. En ufak bir şey ağlamama sebep oluyor. Arabayla 2 dakikalık mesafeye gitsem kusuyorum. Dişimi fırçalrken midem bulanıyor. Puzzle yapmayı çok severdim, düşününce bile midem bulanıyor şuanda. Kutulara dokunamıyorum bile. Gözüm sürekli yaşlı. Zormuş gerçekten😳🤢🥴

aynı ben de öyleym haftada 6 gün çalşıyorm sabah 8 akşam 6 resmen saat sayar oldum eve gelip yorgunluktan sadece uyuyorum canım hiçbişi yemek istemiyor ağzımda tat yok resmen. tek isteğim uyumak dinlenmek şimdi söyle bi tatil köyünde olsamm uyusam uyansam soğuk sulara atsam kendimi

Dahiliye doktoruna gittim yarın aç karnına gel kan tahlili ver dedi ve nodül olabilir diyerek ultrason da yazdım gün alacaksın dedi yaa nodül varsa ne olacak hiç bir fikrim yok diğer doktor 4 ün üzerinde olursa ilaç veririm deyip başından savdı resmen beni

Sen diğer hekimim dediğine bakma o görüş hiç verilmemiş diye say.
Ultrason ile bakılması tabi ki iyi sadece ilaç verseydi, sorun varsa geç öğrenmiş olursun. Bunlar tedbirden yani telaşa gerek yok 😉 Türkiye’de her 3 kadından birinde tiroid rahatsızlığı olduğundan bu hekim daha mantıklı yaklaşmış yani😊
He nodül çıksa ne olur? Bir sürü insanda nodül çıktıktan sonra takip ediliyor zamanla büyüme yoksa takip aralıkları uzatılıyor ama hep takip...
Belli boyutun üstünde ise biyopsi önerebilirler ki onun da %80’nin de bir şey çıkmıyor demişlerdi bana.
Ola ki haşimato tirodi çıktın zaten bir sürü büyük küçük nodülün olacaktır. Yine sorun yok. Bu hastalık bizde çok yaygın o yüzden söyledim.
Yani esasında sıkma canını inşallah hastalık çıkmaz ama çıkarsa da tedavisi çok kolay ama dikkatli takip gerektirir. Umursamazlığa gelmez.

merhaba kızlar, drlar hep aynı haftalarda mı çağırıyor? yani kese ve kalp için gittikten sonra 9.haftada mı çağırıyorlar? sonra hangi haftalarda ne için çağırıyor ? daha önce deneyimleyen varsa yazabilir mi?
Benim de kalp atışını duydu bir ay sonra gel dedi yani 10.haftada gitmiş olucam

Back
X