2021 Şubat Anneleri

cinsiyet netleşirse sen de daha çok net olursun canım. Kötü Bi anne miyim sorgusu doğduktan sonra da devam edicek maalesef. Annelik şahsına münhasır bir durum ama çevrenin dedikleri ister istemez etkiliyor düşüncelerini. Bak o böyle yapıo bunu şöyle yapılar hep kendini yetersiz hissettirecek. Tek bsşıma olduğum halde istanbulda kayınpederim yetiyor kaynan böyle yapardılarıı beni yııldırdı😈👿
Ben ilk hamileliğimde 37. Haftaya kadar bir sıkıntı yaşamamıştım, sevmelerim adıyla seslenmelerim konuşmalarımız...olması gerektiği kadardı heyecanım. Ama bu defa hiç heyecanımı yaşıyamıyorum. hareketli bir Kızımın oluşu, anladı mı diyorum artık öyle huysuzluk yapıyor ki evlerden ırak, ankaraya ailemin yanına geldim, kimseyi yanaştırmıyor, anne benim diye ağlıyor biriyle konuşsam. onunla ilgilenmekten hamileliğimi unuttum. Kasık ağrılarım, kusmalarım olmasa hepten unutucam. Bazen ben de öyle ruhsuzum diyorum, pişmanlık duyuyorum. Kilo konusunda ben de mutsuzum. İlkinde 30 kilo aldım, 7 kilosu kalmıştı öyle hamile kaldım, bakalım bu defa n'olcak. Ama kilolurlar hamilelikte fazla kilo almıyor diye okudum. Tabi yaşayıp görücem. Canım her şeyi çekiyor. Bi duman kokusu gelmesin bir yerlerden etkilemeye başladı, hemen aşeriyorum😁
Aboo 30kilo masallah baya almissiniz ben kendimi 30 kilo almayi dusundumde 50kilodan 80kilo olcam 😱

Merhaba arkadaşlar, ikinci kez yardımınıza ihtiyacım var. 14 Temmzu’da kalp atışı için kontrole gidecektik. Dün akşam kasıklarımda ara ara alttan vuruyorlar gibi ağrı hissettim. Doktorumu aradım normal görünüyor dedi. Bu sabah uyandığımda kahverengi kanamam olduğunu gördüm yine doktoru aradım gel bi bakalım dedi. Ve 22 Haziran’da gittiğim zamandan beri gelişme olmadığını söyledi. İster kürtaj ister kendiliğinden düşmesini önerdi. Çok üzgünüm. Kalp atışı ve gelişme olmadığı için seni zehirleme durumu yok dedi. Sizden istediğim yardım bu iki seçim arasında hangisini seçmem gerek?
Merhaba canım, öncelikle senin adına üzgünüm ama bu çoğu kadinin basina gelen bir durum o yüzden cok yıpratma kendini ayni seyleri yasadim diyebilirim. Ben keseyi gormeye gitmiştim ama kalp atisi icin gitmemiştim 8. Hafta biter bitmez kahverengi akıntı başladı ve 12. Hafta bittigi gün kirmizilarla 12 saat icinde dusuk oldu bana kurtaj yapalim sabah ac gel dediler gitmedim kendi düştü ve sorun yasamadim doktorunda sana secenek sunduguna ve tehlikesi yok dedigine göre ben olsam kendisinin dusmesini beklerdim doğa ne yapacağını bilir der akışına bırakırdım. Tabi karar senin Allah yardimcin olsun 🙏🏻

Yaaa canım benimm düşünüp sorduğun için çok teşekkür ederim ☺🙏 çok şükür iyiyim kuzum perşembe kontrole gittim iyiydi çok şükür 🙏 sen nasılsın
Sevindim vallahi, en son kanaman vardı korktum, Bi şi mi oldu diye. Maşşallah minnoşuna🥰🥰İyiyiz canım kasık ağrım var sadece, sağolasın.

Merhaba Arkadaşlar . Bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah . Kalp atışlarını kaçıncı hafta da kaçıncı günde duydunuz acaba . Bana randevu verdiler kalp atışı için 6+6 ya denk geliyor .fakat doktorun poliklinik günü değişmiş yani 6+4 te gitmiş olacağım . Duyabilir miyiz acaba bu günlerde
Duyarsın bence 6-3 de duydum ben.

Merhaba arkadaşlar, ikinci kez yardımınıza ihtiyacım var. 14 Temmzu’da kalp atışı için kontrole gidecektik. Dün akşam kasıklarımda ara ara alttan vuruyorlar gibi ağrı hissettim. Doktorumu aradım normal görünüyor dedi. Bu sabah uyandığımda kahverengi kanamam olduğunu gördüm yine doktoru aradım gel bi bakalım dedi. Ve 22 Haziran’da gittiğim zamandan beri gelişme olmadığını söyledi. İster kürtaj ister kendiliğinden düşmesini önerdi. Çok üzgünüm. Kalp atışı ve gelişme olmadığı için seni zehirleme durumu yok dedi. Sizden istediğim yardım bu iki seçim arasında hangisini seçmem gerek?
Gerçekten üzüldüm ama herşeyin bir sebebi vardır diye düşünmek, gönlümüzü ferahlatmak gerekiyor. Eğer sıkıntılı bir gebelikse böyle kendiliğinden sonlanabiliyor. Doktorun da önerdiği için senin yerinde olsam akışına bırakırdım durumu. Doğa en uygun olanı yapacaktır 💓

Kızlar benim saçlarım çok aşırı dökülüyordu sürekli yorgun argındım. Tsh yüksek çıkan var mı benim 11 çıkmış. Dün tekrar kan aldılar 5,33 çıktı. Tiroid ile ilgili sorunum var sanırım. Doktor ilaç yazdı Euthyrox diye. Acaba bebeğin gelişiminde bir zarar olur mu 🤔 geç mi tedaviye başladım ya da 😔

Sevindim vallahi, en son kanaman vardı korktum, Bi şi mi oldu diye. Maşşallah minnoşuna🥰🥰İyiyiz canım kasık ağrım var sadece, sağolasın.
Kanama durdu 2 gün sonra hamdolsun ama hep yatıyorum evde ne yemek ne temizlik.. hepsini annemle eşim yapıyo☺️ Benim de ara sıra oluyo kasık ağrım normal bence o. Senin şimdi tam kaç+kaç

Merhaba canım, öncelikle senin adına üzgünüm ama bu çoğu kadinin basina gelen bir durum o yüzden cok yıpratma kendini ayni seyleri yasadim diyebilirim. Ben keseyi gormeye gitmiştim ama kalp atisi icin gitmemiştim 8. Hafta biter bitmez kahverengi akıntı başladı ve 12. Hafta bittigi gün kirmizilarla 12 saat icinde dusuk oldu bana kurtaj yapalim sabah ac gel dediler gitmedim kendi düştü ve sorun yasamadim doktorunda sana secenek sunduguna ve tehlikesi yok dedigine göre ben olsam kendisinin dusmesini beklerdim doğa ne yapacağını bilir der akışına bırakırdım. Tabi karar senin Allah yardimcin olsun 🙏🏻
Çok saolun çok teşekkür ederim umarım sıkıntısız herşey yolunda gider amin 🙏🏻

Kızlar benim saçlarım çok aşırı dökülüyordu sürekli yorgun argındım. Tsh yüksek çıkan var mı benim 11 çıkmış. Dün tekrar kan aldılar 5,33 çıktı. Tiroid ile ilgili sorunum var sanırım. Doktor ilaç yazdı Euthyrox diye. Acaba bebeğin gelişiminde bir zarar olur mu 🤔 geç mi tedaviye başladım ya da 😔
Aynı ilacı bana da verdi doktorum cnm benik 2 buçuk tu. Zarar vericek olsa doktorlar vermez sanmıyorum

Canim bnde aynı şeyi iki defa yasadim ilk önce sonraki hamileliğin için mutlaka pihtilasma testini yaptır sakın ihmal etme yaptırmadan da hamile kalma sana tavsiye.aslinda kendiliğinden düşse iyi ama dayanabilecek misin bilmiyorum kanama çok oluyor bn ikisinde de kürtaj olmuştum hakkında hayırlısı olsun üzülme sakın elinde olan bişey degil

Back
X