• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

İlk gebeliğimde lierac kullanmıştım 16. haftadan sonra. 38. Haftaya kadar hiç çatlağım olmadı 38 den sonra bacaklarımda çatlak oluştu bacaklarıma surmuyordum. Karnımda da çok ince çatlaklar oluşmuş doğumdan sonra farkettim dikkatli bakınca anlaşılan cinsten. Bacaklarimdakiler belirgin ama. Şimdilik hindistan cevizi yağı aldım ben henüz kullanmaya başlamadım.
Hindistan cevizi de baya iyi, arkadaşım mustela kullandı az kilo almasına rağmen çatladı genetik çok etkiliyor

Bu konuda küçük çaplı bir araştırma yaptım ve katı formdaki kakao yağının çok iyi geldiğini duydum bir de içerisine badem yağı eklenince çok daha etkili oluyormuş çatlamamak için. Ben de yarın alıcam ve kullanmaya başlıcam.
Kakao yağını bende okudum badem yağı tüylenme yapabilir

Kızlar ben son adet tarihime göre 9+1 im ultrason a göre 8+5 hangisini baz almalıyım sizce çok farketmiyor ama zamanla yakalar mi yani 9+1 gibi düşünmeliyim biliyorum çok farketmiyor ama sürekli sorulunca kafam karışıyor 😃 bide kusma bulanma değilde beni mide yanmasi maf etti şurup ilaç artık herşeyi içiyorum dayanamayıp ve sanki sonuna kadar böyle olacakmısim gibi geliyor 🙇‍♀️

Çok sinir bozucu. Hele ki hamileyken... Bence bir daha böyle bişey olursa saat konuşun veya sizle görüşmek isteyen biri olursa siz onlara gidin 😀
Hamile olmasam neyse ama sabah cok kotu oldum esim bile akli bendeyken adam ise gidiyo arabanin anahtarini almadan o halde elimden geldigi kadar hazirladim bu saate kadarda onu bekledim yemedim bise insan bi abla gelemiyorum der annesinin benmle arasi yk biraz ondan kiviramadi belkide gele yadauyiyo hala

Yine aynı doktor tavuktan uzak dur dedi. Ya tavuklar çok hormonlu olduğundan Ya da çiğken dokunduğunuzda bulaşan bir hastalık vardı (neydi?) o yüzden yasakladı. Ama ben yiyorum. Haklısın balık mevsimi değil olanlarda dondurulmuş oluyor genelde. Ben de sık balık yiyemiyorum. Napalım hiç alamayan anneler var Allah eksiğini tamamlasın inşallah.
ben tavuk çok tüketiyorum toksoplazmayı diyorsun sanırım.

12.hafta ultrasonu için çağırmıştır. Yoksa bu kadar sık çağırmıyorlar. Ben geçen hafta gitmiştim. 40 gün sonraya randevu verdi.
16. Hafta cinsiyet için
20.haftada detaylı ultrason için
24. Haftada şeker yüklemesi için gitmek gerekiyor.
Sonrasında baska birşey yoktu galiba.
32 den itibaren nst ler başlıyor.10 günde bir falan.

Back
X