- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
Sıcak koymaktan çekiniyorum ya, hamilelikte iyi değil ya çok sıcak duş almak vs. Sıcak tutuyorum hep sarılı belim.Benim yaklasik 7 yildir falan Bel fitigim var, benim fitigima sicak iyi geliyor, sicak su torbasi koyuyorum, sirt ustu uzanmak iyi geliyor, bide yatagimi degistirmistim ben, onun da faydasini cok gordumama ilk ciktigi zaman ilac tedavisi gormustum yaklasik 1 ay
cok gecmis olsun arkadasim insallah gecer
![]()
Dinlenmekte 2. Yaşındaki bebekle imkansız. Kas gevşetici vurdur dedi dr um musco*il vurdurdum iki defa hiç fayda etmedi. Bugün vurdursam mi vurdurmasam mı bilemiyorum çekiniyorum ilaç kullanmak normal hayatta benlik bişey değilken hamilelikte kullanmak tribe sokuyor beni sanki bebeğime kötülük ediyormuşum gibi.Günaydın canım ben varım maalesef bnm zaten vardı fitigim hamilelikte daha da şiddetlendi hatta ameliyat olmayı bile düşündüm ama daha çok dinleniyorum yattigin yatak falan rahat olsun ayakta çok kalma aynı günde birden fazla iş yapma merdiven çok inip çıkma şükür benim azaldı kayınvalide de kaldık 3 hafta öldüm resmen o zaman çok zor ayağımın üstüne basamiyordum bnde Dr parol dışında bı ilaç daha demişti bana da adını unuttum ya