2021 Şubat Anneleri

Beni de virüs çok yıprattı şu idari izne bi çıksam rahatlıcam da hep bi tedirginlik var bunaldım artık :/ Amin inşallah çoğu gitti azı kaldı sabredelim biraz daha

yüzde 99 erkek dedi 13. Haftada. Resimde de net erkek gibi duruyordu, bi gidiyor musum ayrıntılıya kız dermiş şimdi
Benim 11.haftada erkege benziyo dedi kesin konusmadi ama cikintiyi bende gormustum. Ama sonradan ogrendim ki kizlarda da 12.hafta civari cikinti oluyormus. 17.haftada gidince kiz dedi doktor.
Ama sizinki cok kesin konusmus :)

Benim 11.haftada erkege benziyo dedi kesin konusmadi ama cikintiyi bende gormustum. Ama sonradan ogrendim ki kizlarda da 12.hafta civari cikinti oluyormus. 17.haftada gidince kiz dedi doktor.
Ama sizinki cok kesin konusmus :)
bana 2 kez hm de 14 ve 15 te erkek dedi sonradan bi öğrendmki kız resmen konu komşuya rezil olmştm

siz de mehmet beyden mii
ben Erbil Çakar'a gidicem. Zeynep Kamil perinatoloji bölüm başAsistanı... Ama dışarıda gidicem Zeynep kamil'e değil. İnşallah suratsız olmaz sana demiştim ya aviccena bana uzak Bi kereliğine geliyorum diye, dibine taşınıyorum nerdeyse... Doğum da orda olacak nasipse...

ben de dibinde oturuyodum avicennanın 2 ay önce taşındm ama yne yakınım

Ben ilk doğumumu avicennada yaptım çok memnun kaldım , hemşireler olsun kat görevlileri olsun çok ilgilendiler bebek hemsireleri hep geldi biz mama vermek istedik ısrarla verdirmediler senin sütün geliyo dediler iyiki de vermemişiz oğlum 14 ay sadece anne sütü aldı yetti de.

bence de avicenna iyi bi hastane ben endoskopimi de orda oldm memnundm gayet

o zaman değişmez içini raat tut zaten alşveriş yapmamştn sanrmsen
Yok benim ilki de erkek olduğu için herşey daha yeni duruyor o yüzden çok alışveriş yapmıcam , sonra 1 takım ya isimli yada normal hastane takımı alırım , belki hoşuma giden şeyler olur onları alırım onun dışında herşey var ilk oğlumdan.

iyi şanslısın o zaman Allah kucağna almayı nasip etsn sağlıkla

Geçmiş olsun kuzum. Sizin oralarda bu ayrıntılı muhabbeti var mı girdin mi sen?
Yok bana bise yapmadi doltor oda ben her 15 gunde bir bakiliyorum tek bakdigi cocugun kan akimi nasil iyimi diye diyer herseyi gayte iyi diyo oyle ayrintiya girdigi yok kendim renkli gormek istedim 3d veyada 4d dedim onuda kabul etmedi doguma yakin zamanlar dedi

Kan akımına nasıl bakılıyor?? Detayliya girdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…