Hiç beklemedigin anda olduğu için şok olmussundur2019 haziran ayında ilk doğumumu yapmıştım oğlumu emziriyordum o yüzden ilk adetimi 2020 nisan da oldum normalde de pkos hastası olduğum için adetlerim düzensizdi o yüzden adet olmayınca normal zannettim hamile olduğumu düşünmedim.İlk doğumdan sonra kasık ağrılarım olunca kasık fıtığından şüphelenildi onun için ultrasona gittiğimde öğrendim baya sürpriz oldu.
Bende coraspin kullanıyorum daha önceki gebeligimde de kullanmıştım başıma geldi durmak bilmedi kanAspejit kan sulandirici igneler kullanan anneler cok dikkatli olun bir kesikde cok feci kan akiyo lahana haslim dedim orta sert olan yerini kesip haslicakdim bicakda keskindi bi kaydi bas parmagimin alt kismini baya kesdi derinden yariya kadar mutfak pencetesiyle 4 pecete kan akti oda sıksanız damlicak sekilde peceteler oldu cok dikkat edin cok kan akiyo ilaclardan dolayi bnm hc bole bir yerim kanamamisdi hayatimda anca 2 damla kan akardi bir yerime bise olsa
Aynen öyle şok yaşadık işte biraz endoskopiden dolayı endişeliyim ama doktorum ialçların çok etki etmeyeceğini söyledi bende rabbime sığındım inşallah sağsalim kucağıma almayı nasip eder.Hiç beklemedigin anda olduğu için şok olmussundur
Durmuyo bide baya derinden kimsede yok eczanede ogle aradi kapali dikis lazimmi diye soramiyom yikadim sardim bantla kan durdu simdilik ama bayada akdiBende coraspin kullanıyorum daha önceki gebeligimde de kullanmıştım başıma geldi durmak bilmedi kan
Yaa bilmiyodum hamilelikde oyle oldugunu hicdurmicak sandim bian ole damliyoki sanki cesme acik gibi korkudan esimi isde rahat koymadim adamada yazikKan sulandırıcı kullanmıyorum ama kış hazırlıklarına ben de başardım kendimi kesmeyi, durmak bilmedi. Hamilelikte kan hacmi artıyor normal fazla akması...
Mete güzelmişKızlar sizlerin de cinsiyeti ekleyeceğim bugün. Biz de isim bulamadık. Eşim hep unisex isim söylüyor. Bir anlaşamadık. Ben Mete istiyorum o Derin dedi anlaşamadık
Geçmiş olsun kuzum. Sizin oralarda bu ayrıntılı muhabbeti var mı girdin mi sen?Yaa bilmiyodum hamilelikde oyle oldugunu hicdurmicak sandim bian ole damliyoki sanki cesme acik gibi korkudan esimi isde rahat koymadim adamada yazik
detaylıya gittiğinde ordaki doktora sorarsın canım gerek görürse kendi doktoruna da gidersin bi bakar.Çatı ağrısı çeken anneler var mı? Ben doğuracakmışım gibi hissediyorum bazen yürüyemiyorum, yatakta dönemiyorum bile ağrıdan. En son kontrole de 13. Haftada gittim o zaman da vardı söyledim plasenta aşağıda olduğundan dedi hiç mi çıkmadı ki yukarı...kontrol için 24. Haftayı bekleyerek hata mı ediyorum diyorum bazen. Ama gitsem ne yapıbilirlerdeydim hep...
Ay inşallah cumaya randevu aldım. ondan da korkmaya başladım, vesveseler aldı beni. Kötü bir şey duyucam diye ürküyorumdetaylıya gittiğinde ordaki doktora sorarsın canım gerek görürse kendi doktoruna da gidersin bi bakar.
Bende de birkac gundur oluyor. Bebegi cok altta hissediyorum. Sanki cikacakmis gibi :)Çatı ağrısı çeken anneler var mı? Ben doğuracakmışım gibi hissediyorum bazen yürüyemiyorum, yatakta dönemiyorum bile ağrıdan. En son kontrole de 13. Haftada gittim o zaman da vardı söyledim plasenta aşağıda olduğundan dedi hiç mi çıkmadı ki yukarı...kontrol için 24. Haftayı bekleyerek hata mı ediyorum diyorum bazen. Ama gitsem ne yapıbilirlerdeydim hep bi de bir haftadır artık hissetmeye de başladım tekmeleri akşamları çok hareketli o da hiç hareket etmeseydi giderdim...
İnşallah güzel haber alırsınız, yoruldugumdamsertlik hissediyorum ben de... Ben sezeryan oldum ertesi gün ayaktaydım, kızımda atlayıp zıplıyordum hamileyken ayaklarım davul olmuştu sadece... Şimdi işyerinde gören dalga geçiyor nine diyor, yürüyemiyorumBende de birkac gundur oluyor. Bebegi cok altta hissediyorum. Sanki cikacakmis gibi :)
Ara ara karnimda sertlesme oluyor. En son doktora 17 haftalikken gitmistim bir sorun yoktu. Yarina yine randevu aldim. Bakalim insallah bir sorun yoktur
Dur ya yapma öyle valla banada bi afakanlar basıyor sonra diyorum rabbime emanet olan olucak zaten kendimi şimdiden yıpratmıyım yoksa bende korkuyorum çok ilaç içtim endoskopi oldumAy inşallah cumaya randevu aldım. ondan da korkmaya başladım, vesveseler aldı beni. Kötü bir şey duyucam diye ürküyorum
Her hamilelik farkli oluyor iste. Ben de oglumda cok rahattim. Size doktor erkek mi dedi.İnşallah güzel haber alırsınız, yoruldugumdamsertlik hissediyorum ben de... Ben sezeryan oldum ertesi gün ayaktaydım, kızımda atlayıp zıplıyordum hamileyken ayaklarım davul olmuştu sadece... Şimdi işyerinde gören dalga geçiyor nine diyor, yürüyemiyorumvalla ürktüm, erken doğurucam galiba diye Bi vesvese aldı. annem erkek bebek zorlar dedi ama bilemedim. 2 yıl beklemedim onun mu ceremesi yaş var o mu anlamadım gitti
Her hamilelik farkli oluyor iste. Ben de oglumda cok rahattim. Size doktor erkek mi dedi.İnşallah güzel haber alırsınız, yoruldugumdamsertlik hissediyorum ben de... Ben sezeryan oldum ertesi gün ayaktaydım, kızımda atlayıp zıplıyordum hamileyken ayaklarım davul olmuştu sadece... Şimdi işyerinde gören dalga geçiyor nine diyor, yürüyemiyorumvalla ürktüm, erken doğurucam galiba diye Bi vesvese aldı. annem erkek bebek zorlar dedi ama bilemedim. 2 yıl beklemedim onun mu ceremesi yaş var o mu anlamadım gitti
safiyenin faik'i koşması gibi bana Bi diye eşimi koştuğum Bi hamilelikti hayalim ama olmadıDur ya yapma öyle valla banada bi afakanlar basıyor sonra diyorum rabbime emanet olan olucak zaten kendimi şimdiden yıpratmıyım yoksa bende korkuyorum çok ilaç içtim endoskopi oldumbakalım cuma günü de baya kişinin detaylısı var rabbim güzel haberler olmayın nasip etsin hepimize inşallah :)
siz de mehmet beyden miiAy inşallah cumaya randevu aldım. ondan da korkmaya başladım, vesveseler aldı beni. Kötü bir şey duyucam diye ürküyorum
yüzde 99 erkek dedi 13. Haftada. Resimde de net erkek gibi duruyordu, bi gidiyor musum ayrıntılıya kız dermiş şimdiHer hamilelik farkli oluyor iste. Ben de oglumda cok rahattim. Size doktor erkek mi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?