2021 Şubat Anneleri

Hiç beklemedigin anda olduğu için şok olmussundur

Bende coraspin kullanıyorum daha önceki gebeligimde de kullanmıştım başıma geldi durmak bilmedi kan

Hiç beklemedigin anda olduğu için şok olmussundur
Aynen öyle şok yaşadık işte biraz endoskopiden dolayı endişeliyim ama doktorum ialçların çok etki etmeyeceğini söyledi bende rabbime sığındım inşallah sağsalim kucağıma almayı nasip eder.

Bende coraspin kullanıyorum daha önceki gebeligimde de kullanmıştım başıma geldi durmak bilmedi kan
Durmuyo bide baya derinden kimsede yok eczanede ogle aradi kapali dikis lazimmi diye soramiyom yikadim sardim bantla kan durdu simdilik ama bayada akdi

Kan sulandırıcı kullanmıyorum ama kış hazırlıklarına ben de başardım kendimi kesmeyi, durmak bilmedi. Hamilelikte kan hacmi artıyor normal fazla akması...
Yaa bilmiyodum hamilelikde oyle oldugunu hicdurmicak sandim bian ole damliyoki sanki cesme acik gibi korkudan esimi isde rahat koymadim adamada yazik

Kızlar sizlerin de cinsiyeti ekleyeceğim bugün. Biz de isim bulamadık. Eşim hep unisex isim söylüyor. Bir anlaşamadık. Ben Mete istiyorum o Derin dedi anlaşamadık
Mete güzelmiş bizde görkem bahadır akın ve bi kaç tane daha var düşünüp içinden cıkamadığımız

Yaa bilmiyodum hamilelikde oyle oldugunu hicdurmicak sandim bian ole damliyoki sanki cesme acik gibi korkudan esimi isde rahat koymadim adamada yazik
Geçmiş olsun kuzum. Sizin oralarda bu ayrıntılı muhabbeti var mı girdin mi sen?

Çatı ağrısı çeken anneler var mı? Ben doğuracakmışım gibi hissediyorum bazen yürüyemiyorum, yatakta dönemiyorum bile ağrıdan. En son kontrole de 13. Haftada gittim o zaman da vardı söyledim plasenta aşağıda olduğundan dedi hiç mi çıkmadı ki yukarı...kontrol için 24. Haftayı bekleyerek hata mı ediyorum diyorum bazen. Ama gitsem ne yapıbilirlerdeydim hep bi de bir haftadır artık hissetmeye de başladım tekmeleri akşamları çok hareketli o da hiç hareket etmeseydi giderdim...

detaylıya gittiğinde ordaki doktora sorarsın canım gerek görürse kendi doktoruna da gidersin bi bakar.

detaylıya gittiğinde ordaki doktora sorarsın canım gerek görürse kendi doktoruna da gidersin bi bakar.
Ay inşallah cumaya randevu aldım. ondan da korkmaya başladım, vesveseler aldı beni. Kötü bir şey duyucam diye ürküyorum

Bende de birkac gundur oluyor. Bebegi cok altta hissediyorum. Sanki cikacakmis gibi :)
Ara ara karnimda sertlesme oluyor. En son doktora 17 haftalikken gitmistim bir sorun yoktu. Yarina yine randevu aldim. Bakalim insallah bir sorun yoktur

Bende de birkac gundur oluyor. Bebegi cok altta hissediyorum. Sanki cikacakmis gibi :)
Ara ara karnimda sertlesme oluyor. En son doktora 17 haftalikken gitmistim bir sorun yoktu. Yarina yine randevu aldim. Bakalim insallah bir sorun yoktur
İnşallah güzel haber alırsınız, yoruldugumdamsertlik hissediyorum ben de... Ben sezeryan oldum ertesi gün ayaktaydım, kızımda atlayıp zıplıyordum hamileyken ayaklarım davul olmuştu sadece... Şimdi işyerinde gören dalga geçiyor nine diyor, yürüyemiyorum valla ürktüm, erken doğurucam galiba diye Bi vesvese aldı. annem erkek bebek zorlar dedi ama bilemedim. 2 yıl beklemedim onun mu ceremesi yaş var o mu anlamadım gitti

Ay inşallah cumaya randevu aldım. ondan da korkmaya başladım, vesveseler aldı beni. Kötü bir şey duyucam diye ürküyorum
Dur ya yapma öyle valla banada bi afakanlar basıyor sonra diyorum rabbime emanet olan olucak zaten kendimi şimdiden yıpratmıyım yoksa bende korkuyorum çok ilaç içtim endoskopi oldum bakalım cuma günü de baya kişinin detaylısı var rabbim güzel haberler olmayın nasip etsin hepimize inşallah :)

Her hamilelik farkli oluyor iste. Ben de oglumda cok rahattim. Size doktor erkek mi dedi.

Her hamilelik farkli oluyor iste. Ben de oglumda cok rahattim. Size doktor erkek mi dedi.

safiyenin faik'i koşması gibi bana Bi diye eşimi koştuğum Bi hamilelikti hayalim ama olmadı hiç keyif almıyorum gün sayıyorum eltim de antibiyotik kullanmıştı turp gibi kızı, Elhamdülillah... sen de güzel haberler al. Şu cuma hayırlısıyla gelsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…