Esimde annemin adi olsun 2.de senin istedigin olsun diyor, o fikri unut dedimTamamen koyulamayacak bir isim olduğu için... İsmi Duran :)
Bencede dursun artıkTamamen koyulamayacak bir isim olduğu için... İsmi Duran :)
İnşallah canım su gibi geçsin şu Bir ayBeni de virüs çok yıprattı şu idari izne bi çıksam rahatlıcam da hep bi tedirginlik var bunaldım artık :/ Amin inşallah çoğu gitti azı kaldı sabredelim biraz daha
Yüzde biri kordona bıraktıBenim 11.haftada erkege benziyo dedi kesin konusmadi ama cikintiyi bende gormustum. Ama sonradan ogrendim ki kizlarda da 12.hafta civari cikinti oluyormus. 17.haftada gidince kiz dedi doktor.
Ama sizinki cok kesin konusmus :)
Çatı ağrısınıda bildiğim kadarıyla Magnezyum eksikliği yapıyor ağrı kızımda çok oluyordu bunda da ara da oluyor ilaç kullanıyorum
Hiç umudum yok ama inşallah2 ilaç için hamilelikte kullanılabilir dedi 1 tane ilaç da c grubuymuş kâr zarar oranına bakılıp anne de kullanilabiliyo demişti çok olumsuz konuşmadı bende diyorum inşallah ameliyat oluyo hamileyken rabbim korumuştur inşallah
Bugün cumhurbaşkanı açıklama yapicakmis bakalım belki bize de bişey çıkar bende merakla onu bekliyorum
Hiç umudum yok ama inşallah
6. Ayda sonra net dışardan gözükür cnmBen bebeğimin hareketlerini çok net hissediyorum. Başlarda pıt pıt diye atarken sadece bugünlerde döndüğünü gerindiğini bile hissediyorum. Acaba dışardan elimizi dokunduğumuzda tekmesini ne zaman hissedeceğiz? Babası daha hissedemedi.
Kulağa hoş gelen mi yoksa anlamı açısından miKızlar sizce hangisi:
Eliz, Bade, mavi, Eylül, nehir
Her ikisini de alayım :)Kulağa hoş gelen mi yoksa anlamı açısından mi
Ayrıntılın yakın olmasaldı git derdim canım amazyakınmış güzel haberler alırsın inşallahAy inşallah cumaya randevu aldım. ondan da korkmaya başladım, vesveseler aldı beni. Kötü bir şey duyucam diye ürküyorum
Anlam açısından Nehir, ama seslenmede ElizKızlar sizce hangisi:
Vesvese varsa muhakkak iyi şeyler vardırAy inşallah cumaya randevu aldım. ondan da korkmaya başladım, vesveseler aldı beni. Kötü bir şey duyucam diye ürküyorum
Anlam olarak hiçbiri. Kulağa hoş gelen EylülHer ikisini de alayım :)
Öneri var mı anlamı güzel olanAnlam olarak hiçbiri. Kulağa hoş gelen Eylül
Ben kız olur diye o kadar istemiştim ki bir sürü varÖneri var mı anlamı güzel olan
Erkek olsa uzay koyacaktım benBen kız olur diye o kadar istemiştim ki bir sürü varNüha, Hüma, Erva..... Sizin erkek var mı tavsiye çünkü ben hiç erkek ismi beğenmiyorum
Kızlar sizce hangisi:
Bende erkek ismi arıyorum ama bulamıyorum çok içime sinen birşeyBen kız olur diye o kadar istemiştim ki bir sürü varNüha, Hüma, Erva..... Sizin erkek var mı tavsiye çünkü ben hiç erkek ismi beğenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?