E yuh yani!Ilk kiz sonra 2 kez erkek dendi sonra tekrar kiz dendi
Yok detayliya hic girmedim ben normal filme giriyorum herzaman dopler diyolar ona bakiyo kol bacak vs yerlerdeki kan akisina bakiyo detayli bir ultrasyon ama sadece kan icin bakiyo benim doktorum zaten bakildiginda bir ses cikiyo renkli bir seyler ordan gayet iyi diyo kan akimiKan akımına nasıl bakılıyor?? Detayliya girdiniz mi?
E yuh yani!
Benim ilk gebelikte 6 aya kadar erkek denildi, sonra kızama ilkti ya hepsi hoş geldi ama baya bozuldum çünkü çoğu şeyi almıştık şimdi kardeşine nasip oldu,,
Siz detayliyi ne yaptınız?
Hmm ben ilk kez duydum acaba ney o ? Detaylida varmıdır?Yok detayliya hic girmedim ben normal filme giriyorum herzaman dopler diyolar ona bakiyo kol bacak vs yerlerdeki kan akisina bakiyo detayli bir ultrasyon ama sadece kan icin bakiyo benim doktorum zaten bakildiginda bir ses cikiyo renkli bir seyler ordan gayet iyi diyo kan akimi
Aynen erkek. Derin erkek de var kız da var ama genellikle kızlara koyuyolar derin ismini. Ama eşimle orta yolu bulacağız inşallahErkekti değil mi sizin. Mete güzelmiş
Hic bilmiyorum ama benim 2 kaybimdan sonra sonuclarimda yaziyodu sonraki hamilelikde doplerler kontrol edilcek diye detayliyida hic girmesidim icin bilmiyorum detayli olatak bende sadece doplerlere bakiyo doktorunuza soylerseniz eyer bilmesi lazim bakar en azindan iciniz rahat ederHmm ben ilk kez duydum acaba ney o ? Detaylida varmıdır?
Hayırlı haberlerle gel inşallah bakalımCuma sabahi kismet olursa baktiriyorum
Benim de öyle %100 erkek dedi nuran hanım. Ama ben de 2 3 defa gördüm pipisini ya pek ihtimal yok kız olcağını sanmıyorumSen böyle diyince korktum banada %100 erkek dedi nuran hanım bende net olarak gördüm ama acaba değişir mi :/
Ilk basda ne diyosalar odur bence kiz kendiyi gostermez zor gorunuyo dediler hep ama burda en erken cinsiyet orenen ben oldum oda kizim olcak hemen gosterdi kendiyi bide doktorun tecrubesine bagliBenim de öyle %100 erkek dedi nuran hanım. Ama ben de 2 3 defa gördüm pipisini ya pek ihtimal yok kız olcağını sanmıyorum
Tamamen koyulamayacak bir isim olduğu için... İsmi Duran :)Begüm bizim seçeneklerin arasında. Babasının adı neydi eşinin çok absürt bişey değilse neden olmasın:)
Bende baya gördüm canım herhalde değişmez sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değilBenim de öyle %100 erkek dedi nuran hanım. Ama ben de 2 3 defa gördüm pipisini ya pek ihtimal yok kız olcağını sanmıyorum
Bende çok erken öğrendim. 11+0 da %85 erkek dedi. Ondan sonraki kontrollerde de hep erkek dedi. Ne biliyim I insaatci ile doktorlarımız aynı olunca acaba değişir mi dedimIlk basda ne diyosalar odur bence kiz kendiyi gostermez zor gorunuyo dediler hep ama burda en erken cinsiyet orenen ben oldum oda kizim olcak hemen gosterdi kendiyi bide doktorun tecrubesine bagli
Hamileyken bu tedavileri zorunlu yaptıranlar vardır belki. Dua edelim sağlıklı sonuçlar al inşallah canım. Doktorun bu konuda yorum yaptı mı peki?Bende detaylıdan tedirginim canım benimde cuma günü detaylım var. Hamileliğimi 3.aydan sonra öğrendim o dönemde de endoskopi yaptırıp antibiyotik kullanmıştım inşallah bebeğime etki etmemiştir
Bugün virüsle ilgili kabine toplantısı yapılcakmış acaba hamilelere tatil gelir mi :/ Ben hala bekliyorum 4 haftam kaldı ama tedirginlikten günler geçmiyor.
Kızlar grip aşısıyla ilgili bilgisi olan doktoruyla konuşan var mı? Doktorum yaptırabilirsin dedi ama daha önce taptırmadım yan etkisi olur mu diye emin değilim geçen kışta bronşit oldum tekrarlar diye korkuyorum çok kararsızım
Ben de hareketleri hep alt tarafta hissediyorum. Kontrollerde makat duruşta olduğunu söyledi doktor. Vajina tarafına tepiniyor çok rahatsız ediyor ediyor ortama konsantre olamıyorum :) Sağlıklı sonuçlar alın inşallah.Bende de birkac gundur oluyor. Bebegi cok altta hissediyorum. Sanki cikacakmis gibi :)
Ara ara karnimda sertlesme oluyor. En son doktora 17 haftalikken gitmistim bir sorun yoktu. Yarina yine randevu aldim. Bakalim insallah bir sorun yoktur
Ben dün abileri hissetsin diye bekledim hissettiklerini söylediler ama emin değilim çok heyecanlandılar çünkü :) 7.ayda anca hissetmişti eşim diğerlerinde.Ben bebeğimin hareketlerini çok net hissediyorum. Başlarda pıt pıt diye atarken sadece bugünlerde döndüğünü gerindiğini bile hissediyorum. Acaba dışardan elimizi dokunduğumuzda tekmesini ne zaman hissedeceğiz? Babası daha hissedemedi.
2 ilaç için hamilelikte kullanılabilir dedi 1 tane ilaç da c grubuymuş kâr zarar oranına bakılıp anne de kullanilabiliyo demişti çok olumsuz konuşmadı bende diyorum inşallah ameliyat oluyo hamileyken rabbim korumuştur inşallahHamileyken bu tedavileri zorunlu yaptıranlar vardır belki. Dua edelim sağlıklı sonuçlar al inşallah canım. Doktorun bu konuda yorum yaptı mı peki?
Bugün cumhurbaşkanı açıklama yapicakmis bakalım belki bize de bişey çıkar bende merakla onu bekliyorumÖzel sektördeki hamilelere bir şey yapsınlar artıkbıkttım Coronalılar içinde çalışmaktan
Hmm eğer öyleyse çok var dahaBen dün abileri hissetsin diye bekledim hissettiklerini söylediler ama emin değilim çok heyecanlandılar çünkü :) 7.ayda anca hissetmişti eşim diğerlerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?