2021 Şubat Anneleri

Kızlar selam ben mamas papas ocarro almıştım iki yıl önce kızıma. Çokta memnunum . İnanılmaz ergonomik. Şimdi de onu kullanacağım yepyeni zten. Eki Görüntüle 2698444
Selam baktım şimdi hoşuma gitti. Oto koltuğu var mı bide doğduğu andan 2,3 yaşına kadar kullanılabilir mi. İndirim zamanları oluyo mu bilginiz var mı, şuan 6500 diyo 4500 olsa çok güzel olurdu 😂

Kızlar bundan kullanan var mı, 0-4 yaş arası diyor hafifmiş bide. Oto koltuğu yok galiba onu anlamadım

Eklentiler

• Screenshot_20200930_172552_com.dmall.mfandroid.webp
    Screenshot_20200930_172552_com.dmall.mfandroid.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 54
Gri beşik çok güzelmiş sağlıcakla kullanın inşallah :) ben daha küçük zannediyodum bunları ama bi arkadaşım da kullanıyor anca 6.aya kadar bunda yatırabilirsin dedi o yüzden beşik konusunda çok kararsızım
Ablam da da bundan oda ilk cocupunu 1 bucuğa kadar yatırdı şimdi aynısında 2. Yi yatırıyo 1 yaşına geldi oda

Ben suanlik gri beşik aldım 1 1bucuk yasa kadar kullanılabilir diye düşünüyorum daha sonra beyazindan almayı düşünüyorum .bebek arabası olarakta gri sis de fikir olsun .
beyaz beşik cok dar gözüküyor ölculere dikkat etmeni öneririm. en az 80 eninde olsun beni mcocugum iri ve 80x130 yataga sahip beşik 5 yasında iken ayakları ayakucuna değiyordu. geniş olması iyi oldu dagınık uyuyor. Simdi uzun sure kullanmak istiyorsanız benim gibi -6 yası doldurmak üzere oglum - biraz geniş alın 60 cm felan almayın derim.
tabi ilk beşigi griyi alcağınız için bunları soyluyorum. ilk beşiği mobilya almak isteyen daha kucukle baslayabilir bence. ben her turlu geniş olmasını istedim iyi oldu simdi kardeşi olunca ona verecegiz, ogluma tek kişilik yatağa sahip genc odası gibi bi takım bakacağız masraf ikiye cıktı :)

Ablam da da bundan oda ilk cocupunu 1 bucuğa kadar yatırdı şimdi aynısında 2. Yi yatırıyo 1 yaşına geldi oda

Oo çok iyi o zaman bunun ebatalrı ne acaba nette bakınca küçük gözüküyor çünkü
Bide çocuk dönmeye başlayınca beşikte sallandığı için tehlikeli olur mu ki

Oo çok iyi o zaman bunun ebatalrı ne acaba nette bakınca küçük gözüküyor çünkü
Bide çocuk dönmeye başlayınca beşikte sallandığı için tehlikeli olur mu ki
Kalkmaya caluşırsa tehlikeli olabilir onun kiside oturup bekliyodu ordan alınmalarını uyandıklarında kalkmaya calışmadılar hiç cocuktan cocuğa değişir sanırm ben güvenip alamadım mesela bana g0vensiz geldiği için ablam bide çok soğuk kanlıdır bende aşırı panik o yüzden almadım ama her odaya götürüyo hep gözümün önünde düşmesine fırsat yok ki demişti bana da

E bebekte kova ve maşrapası olanından görmedim canım ben hepsi iç içe geçsin istiyorım yerim yok çünkü e bebekte ki de 190 200 tl civarı diye aklımda kalmış babyjeme de bakayım oraya bakmadım
Kova ve maşrapası da var ben gördüm. Siz mağazaya sordurttun. Pembe rengi vardı o yüzden almadım ben oğluma 😁 grisini istiyorum.

Kizlar boyle bise almayo dusunuyorum bebegin besiginin başına ama karasiz kaldim bebek kiz olcak simdi kiz icin alsam bozulmazsa diger bebek erkek olursa pek aralarini acmayi dusunmuyorum bebeklerin 2 yil aralikli olsun diyorum ondan ck cabukda bozulmaz diye dusunuyorum mavisinimi alsam sizce kizada gidermi o renkde fotodaki gibi olan

Eklentiler

• Screenshot_20200930-170207_AliExpress.webp
    Screenshot_20200930-170207_AliExpress.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 71
Ayrıntılı ultrason a gittim prof a. Hıc konuşmadı sonucu verdi elime sorun olsa soylerdı heralde bıttı mı dedim herhangi bir ozellık yok dedi. O kadar gerildim ve sinirlendim ki dısarda kaymakam varmıs sırada o yuzden sanırım boyle oldu hakkım varsa haramzıkkım olsun
Hangi şehirdesiniz? Kime gittiniz?

Gri beşik çok güzelmiş sağlıcakla kullanın inşallah :) ben daha küçük zannediyodum bunları ama bi arkadaşım da kullanıyor anca 6.aya kadar bunda yatırabilirsin dedi o yüzden beşik konusunda çok kararsızım
inşallah 🤲🏻
Suanlik bu yeter diye düşünüyorum yet
beyaz beşik cok dar gözüküyor ölculere dikkat etmeni öneririm. en az 80 eninde olsun beni mcocugum iri ve 80x130 yataga sahip beşik 5 yasında iken ayakları ayakucuna değiyordu. geniş olması iyi oldu dagınık uyuyor. Simdi uzun sure kullanmak istiyorsanız benim gibi -6 yası doldurmak üzere oglum - biraz geniş alın 60 cm felan almayın derim.
tabi ilk beşigi griyi alcağınız için bunları soyluyorum. ilk beşiği mobilya almak isteyen daha kucukle baslayabilir bence. ben her turlu geniş olmasını istedim iyi oldu simdi kardeşi olunca ona verecegiz, ogluma tek kişilik yatağa sahip genc odası gibi bi takım bakacağız masraf ikiye cıktı :)
Boyut
Evet 60 120 sanırım . Şimdi ilk o yüzden tecrubesizim :)olmadı büyüyen beşik olarak alırım .ne alıp almiycagi mi bile pek bilmiyorum açıkçası bazı şeyler hiç kullanılmıyor boşa israf etmek de istemiyrm 😁

Ben suanlik gri beşik aldım 1 1bucuk yasa kadar kullanılabilir diye düşünüyorum daha sonra beyazindan almayı düşünüyorum .bebek arabası olarakta gri sis de fikir olsun .
Tatlım hepsi çok güzel gözüküyor ama düşündüğün griyi en fazla 7 aykullanabilirsin bence 6-8aylik arası dönmeye başlıyorlar dönüp kenardan tutunursa düşme riski olur diye diyorum sağlıkla gelsinler İnşallah 😇

Kalkmaya caluşırsa tehlikeli olabilir onun kiside oturup bekliyodu ordan alınmalarını uyandıklarında kalkmaya calışmadılar hiç cocuktan cocuğa değişir sanırm ben güvenip alamadım mesela bana g0vensiz geldiği için ablam bide çok soğuk kanlıdır bende aşırı panik o yüzden almadım ama her odaya götürüyo hep gözümün önünde düşmesine fırsat yok ki demişti bana da

Anladım canım banada güvenli gelemdi bide yatak odasında yataktan aşağıda kalıyor çocuk sanki 🤔
Sen nasıl bişey düşünüyosun

Kesinlikle griyi 6 aya kadarkullanabiliriz dönmeye başlayınca tehlikeli olur😇

Ayrıntılı ultrason a gittim prof a. Hıc konuşmadı sonucu verdi elime sorun olsa soylerdı heralde bıttı mı dedim herhangi bir ozellık yok dedi. O kadar gerildim ve sinirlendim ki dısarda kaymakam varmıs sırada o yuzden sanırım boyle oldu hakkım varsa haramzıkkım olsun
Hangi Dr bu?

Anladım canım banada güvenli gelemdi bide yatak odasında yataktan aşağıda kalıyor çocuk sanki 🤔
Yataktan aşada kalıyo evet. Bi tanıdığım büyüyen beşik verdi onu odasına kurucam nornalde oda yapmıcaktım ama anne yanı için bitane aldım şu anne yanına bi tarafı indirip kebdi yatağıma bitişik durabilenlerden

Çocuk ayaklandimi maalesef tüm beşikler de sıkıntı yaşanır diye düşünüyorum benimki kademeliydi en alta çekmiştim yaramazlasinca ....birde anne yani bölgesi vardı orayı indirmiştim rahatça inip çıkıyordu....

Yataktan aşada kalıyo evet. Bi tanıdığım büyüyen beşik verdi onu odasına kurucam nornalde oda yapmıcaktım ama anne yanı için bitane aldım şu anne yanına bi tarafı indirip kebdi yatağıma bitişik durabilenlerden

Böyle.bişey mi 😍bende böyle düşünüyorum ama küçük mü olır bilmem

Eklentiler

• 21.11.4805.00_4.webp
    21.11.4805.00_4.webp
    91,6 KB · Görüntüleme: 49
Back
X