2021 Şubat Anneleri

Kızlar bu tarz düşünen yada alan varmı ?
Kullanışlı olur mu yoksa çok mu hantal oluyor bide be kadar süre bunda yatabilir ?
Almak istediğim ölçüler 50×90 🙄

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-30-22-02-20.webp
    Screenshot_2020-09-30-22-02-20.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2020-09-30-22-01-35.webp
    Screenshot_2020-09-30-22-01-35.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 31
  • 21.11.4805.00_4.webp
    21.11.4805.00_4.webp
    91,6 KB · Görüntüleme: 36
Anladım canım banada güvenli gelemdi bide yatak odasında yataktan aşağıda kalıyor çocuk sanki 🤔
Sen nasıl bişey düşünüyosun
Böyle.bişey mi 😍bende böyle düşünüyorum ama küçük mü olır bilmem
Bire bir aynısını bulamadım ama bunlardan derinleştirilebiliyo biraz daha yanlş hatırlamıyosam 3 kademeli ahşaplar hoşuma gidiyo ama onada eli kolu sıkışır diye vazgectm

Eklentiler

• 20200930_221304.webp
    20200930_221304.webp
    12 KB · Görüntüleme: 43
Selam baktım şimdi hoşuma gitti. Oto koltuğu var mı bide doğduğu andan 2,3 yaşına kadar kullanılabilir mi. İndirim zamanları oluyo mu bilginiz var mı, şuan 6500 diyo 4500 olsa çok güzel olurdu 😂
Evet oto koltuğu oluyor başka marka ama o şekilde joker e ebebek mağazalarında paket olarak satılıyor. Ben e bebek jokerde görüp deneyip n11 den çok daha uyguna almıştım.Ortalama 700-800 tl kadar uyguna. Çok memnunum.
Kızlar bu tarz düşünen yada alan varmı ?
Kullanışlı olur mu yoksa çok mu hantal oluyor bide be kadar süre bunda yatabilir ?
Almak istediğim ölçüler 50×90 🙄
Selam ben bu ölçülerde çilekten sallanır beşik almıştım 2 yıl önce kızıma. Ama yalnızca 4 ay yatabildi. Dar geldi beşik, dönmek istedi dönemedi gerinmek istedi yapamadı. Bende bu mana ile odasını çabucak ayırmış oldum çok iyi oldu. Ama uzun vadeli kullanım için imkansız bu ölçüler

Sizce tekerlerinin küçük olması dezavantaj mı olur trendyolda 850-900 renkten renge fiyat değişiyo uygun geldi ama kullanımı nasıldır bilmiyorum yarın bebek mağazalarına bakıcam bütceme ve isteklerime uygun bişi var mı diye :) hafif olması önemli benim için diğer traveller 10-12 kilo

Eklentiler

• Screenshot_20200930-223021.webp
    Screenshot_20200930-223021.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar tecrübelerimi paylasayim
1. Anne yani ahsap beşik alan biri olarak söylüyorum hic tavsiye etmem cocuk saga sola donmeye baslayinca hemen satıp park beşik aldim park beşik candır diyorum gerisi yalan görüntü olarak güzel gozukenler inanin islevsiz oluyor
2. Eğer arabaniz veya binanizda asansorunuz yoksa kesinlikle travel almayin ben aldim pismanlik yaşadım hemen onuda degistirdim.cunku resmen eziyetti benim icin joie litetrax 4 olani tavsiye ederim travel olandan yatagiyla beraber katlaniyor ben kullanmadim.ama cevremde kullananda gördüm gayet memnunlar

Kizlar tecrübelerimi paylasayim
1. Anne yani ahsap beşik alan biri olarak söylüyorum hic tavsiye etmem cocuk saga sola donmeye baslayinca hemen satıp park beşik aldim park beşik candır diyorum gerisi yalan görüntü olarak güzel gozukenler inanin islevsiz oluyor
2. Eğer arabaniz veya binanizda asansorunuz yoksa kesinlikle travel almayin ben aldim pismanlik yaşadım hemen onuda degistirdim.cunku resmen eziyetti benim icin joie litetrax 4 olani tavsiye ederim travel olandan yatagiyla beraber katlaniyor ben kullanmadim.ama cevremde kullananda gördüm gayet memnunlar
Ben de katılıyorum bnde hugglo nun beşiğini almıştım ahşap olsun sağlıklı olsun diye ordan oraya taşımaktan çöp oldu resmen park beşikler o yönden iyi istediğin yere taşı ya da daha hafif olan ahşap beşikler..sallanan beşikler de kısa süreli kullanım için iyi yarın bir gün çocuk tutunup kalkacak uzun süreli kullanim için iyi değil bence

Ben de katılıyorum bnde hugglo nun beşiğini almıştım ahşap olsun sağlıklı olsun diye ordan oraya taşımaktan çöp oldu resmen park beşikler o yönden iyi istediğin yere taşı ya da daha hafif olan ahşap beşikler..sallanan beşikler de kısa süreli kullanım için iyi yarın bir gün çocuk tutunup kalkacak uzun süreli kullanim için iyi değil bence

Aynen oyle cnm bende guzel hos gozukuyor kullanışlı olur diye aldim ama pisman oldum tecrube edince insan anliyor Park besiklerinde sallananlari var mesela benim aldigim oyleydi simdi gelicek olan bebeğimide onda buyutucem ogluma korumali.yatak alicam bakalim

İlk doğumu sezaryan olan arkadaşlar genel anestezili mi oldunuz epituralli mi ? Ben ilkini genel anesteziyle olmuştum kendi isteğimle ama bunda kafam karıştı aslında bebeğimin ilk anlarını görmek istiyorum ama panik bi insanım da dayanabilir miyim bilmiyorum da deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.Bide epituralden sonra hep bi bel ağrısı , baş ağrısı çektiğini söyleyenler var ne kadar doğru acaba ben genel anestezi de çok şükür öyle sorunlar yaşamadım.

İlk doğumu sezaryan olan arkadaşlar genel anestezili mi oldunuz epituralli mi ? Ben ilkini genel anesteziyle olmuştum kendi isteğimle ama bunda kafam karıştı aslında bebeğimin ilk anlarını görmek istiyorum ama panik bi insanım da dayanabilir miyim bilmiyorum da deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.Bide epituralden sonra hep bi bel ağrısı , baş ağrısı çektiğini söyleyenler var ne kadar doğru acaba ben genel anestezi de çok şükür öyle sorunlar yaşamadım.
Bende genel anestezi oldum devlette doğum yapacaksan ilk anda genel yapmıyorlarmış eğer tansiyon yükselirse ya da başka bir sorun yaşanırsa tamamen bayıltıyorlar ama epidural yaptıktan sonra pandemi den dolayı çok tavsiye edilmiyormuş genel anestezi

Bende genel anestezi oldum devlette doğum yapacaksan ilk anda genel yapmıyorlarmış eğer tansiyon yükselirse ya da başka bir sorun yaşanırsa tamamen bayıltıyorlar ama epidural yaptıktan sonra pandemi den dolayı çok tavsiye edilmiyormuş genel anestezi
Özelde doğum yapıcam tercih hakkım olursa genel isterim yine gibime geliyor ama epiduralde de uyanık olmak güzel hem uyanırım uyanmam korkusu olmaz hemde bebeğimi ilk ben görmüş olurum ama kafam karışık :/

Arkadaşlar merhaba öğretmen olup, 24 haftasında idari izne ayrılan oldu mu acaba ? Bu dönemde memurlara 24-32 hafta arası idari izin verilmiş ama izne ayrıldığımda öğrencilerimi mağdur etmek istemiyorum biz izne ayrılınca yerimize ücretli verirler mi acaba ? Bilgisi veya duyumu olan var mı ?

Özelde doğum yapıcam tercih hakkım olursa genel isterim yine gibime geliyor ama epiduralde de uyanık olmak güzel hem uyanırım uyanmam korkusu olmaz hemde bebeğimi ilk ben görmüş olurum ama kafam karışık :/
Spinal için cesaret lazım sanırım biraz birde baş ağrısına ameliyattayken başının yüksek olması ve hemen sonrasında nescafe içmek iyi geliyormuş hayırlısı olsun inşallah

Spinal için cesaret lazım sanırım biraz birde baş ağrısına ameliyattayken başının yüksek olması ve hemen sonrasında nescafe içmek iyi geliyormuş hayırlısı olsun inşallah
Yooo ben oldum hiç dediklerinizi yapmamıştım ve gayet iyiydim... Cesaret ne alaka?

Yooo ben oldum hiç dediklerinizi yapmamıştım ve gayet iyiydim... Cesaret ne alaka?
Emin değilim ama iğnenin yapıldığı yer farklı oluyor epiduralden galiba sanki öyle hatırlıyorum .
Sağol canım aynen hayırlısı olsun belki hastane prosedürü de pandemiden dolayı değişmiş midir bilmiyorum.

Back
X