2021 Şubat Anneleri

İlk doğumu sezaryan olan arkadaşlar genel anestezili mi oldunuz epituralli mi ? Ben ilkini genel anesteziyle olmuştum kendi isteğimle ama bunda kafam karıştı aslında bebeğimin ilk anlarını görmek istiyorum ama panik bi insanım da dayanabilir miyim bilmiyorum da deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.Bide epituralden sonra hep bi bel ağrısı , baş ağrısı çektiğini söyleyenler var ne kadar doğru acaba ben genel anestezi de çok şükür öyle sorunlar yaşamadım.
Epidural oldum sonrasında hiç sorun yaşamadım ama ben de duymuştum baş ağrısı bel ağrısı yaşayanları ikinciyi de Allah kısmet ederse sağlıkla öyle düşünüyorum

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kuzenimde aynı zamanlarda doğum yapmıştık o epiduralli sezaryan olmuştu dediğim şeyleri onda çok duydum o yüzden tereddüt de kaldım bide evde küçük çocuk da olucak bu sefer sezaryan daha çok zorlucak rabbim yardımcımız olsun.

Kızlar kesinlikle park besik öneriyorum size ilk kizim için almistim 3.5 yasina kadar yatti içinde sonra 2.kizim dogdu suan 2 yasinda ve o yatiyo icinde nasip olursa 3.kizimda doğunca ilk 6 ay icin küçük beşiği var onu kullanıp sonra park beşiği ona ayiricam yani 3 cocuk büyütmüş olacak beşigim istedigin zaman katla kaldir baska bi yere gidecegin zaman bagaja koy götür cok pratik bi sey bence.
Bebek arabasi olarak yine ilk kizimda joie almistim 3 tekerlekli olandan yürümeyi gezmeyi seven bi aileyiz gece gündüz çocuğu koyduk gezdik 2.olunca 2 sini birden oturttuk gezdik hala taş gibi banyoya sokup yikiyorum miss gibi yeni gibi duruyo hala simdi 3.çocuğu da onda büyütücem inşallah..

Kilo meselesine gelince 54 le hamile kaldim simdi tartildim yine 54 ciktim 😊 ilk kizimda 6 kilo almistim 2.de 11 bakalim bunda ne kadarla tamamlicam

Böyle.bişey mi 😍bende böyle düşünüyorum ama küçük mü olır bilmem
Kızlar bu tarz düşünen yada alan varmı ?
Kullanışlı olur mu yoksa çok mu hantal oluyor bide be kadar süre bunda yatabilir ?
Almak istediğim ölçüler 50×90 🙄

Ben prego veya Chicco nun anne yanını düşünüyordum. Ama kesinle bu beşiklere döndüm. Üstüne cibinlikte yaptıracağım veya kendnden cibinlikli olanlar var. Park yatak gerçekten hiç estetik değil. Tek rengine baktım daha kalitelidir baktım. Yok içime sinmiyor. İlk çocuğum ve ikinciyi düşünmüyorum şimdilik🙈 görselliğe önem veren biriyim gerekiyorsa 6-7 ay yatsın letgodan satarım ya da birine veririm giderim daha büyük bir yatak alırım diye düşünüyorum. En önemlisi de bir tarafları açılıp anne yanı olmaları, eğilmeden yataktan kalkmadan hemen bebeği koymanın rahatlığını herkes çok övdü. Benim şimdilik fikrim bu yönde bakalm bakalm 🤩😜

Markasi ne bunun ?
Sizce tekerlerinin küçük olması dezavantaj mı olur trendyolda 850-900 renkten renge fiyat değişiyo uygun geldi ama kullanımı nasıldır bilmiyorum yarın bebek mağazalarına bakıcam bütceme ve isteklerime uygun bişi var mı diye :) hafif olması önemli benim için diğer traveller 10-12 kilo

Ben de öyle oldum canım 3 gün acıdı kolumun üstüne yatamadım benim de kızımda bu kadar acimamisti biz görmeyeli sanırım asi nin icerigi degisti🤷
Vuran kisiyle ilgili bence benimki sadece kolumu kaldirirken agri yapti arada sizlama yapti. Vuran kisinin eli agirsa baya agritiyor. Kalça ignesinde bile hic acitmayan igneyi baska hemsire vurdu 1 saat bacağımı oynatamamıştım o hemsire benim ebemdi ayni zamanda saglik ocaginda. Bende saglik ocagi doktorumi degistirdim. Diğer eli hafif olana gectim. Digeriyle tartistgmiz icin zaten o gun eli hafif dedigim ebe vurdu Allah tan.

İlk doğumu sezaryan olan arkadaşlar genel anestezili mi oldunuz epituralli mi ? Ben ilkini genel anesteziyle olmuştum kendi isteğimle ama bunda kafam karıştı aslında bebeğimin ilk anlarını görmek istiyorum ama panik bi insanım da dayanabilir miyim bilmiyorum da deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.Bide epituralden sonra hep bi bel ağrısı , baş ağrısı çektiğini söyleyenler var ne kadar doğru acaba ben genel anestezi de çok şükür öyle sorunlar yaşamadım.
Ben spinal oldum kızımda 5 yıl önce çok fazla kahve su tüketmeye çalışırsan kesnlkle baş ağrısı kalmıyor , bel ağrısı eskidende oldgu için bende bişey diyemem. Ama ben genel istemem belden uyuşturmada hem bebegin ilk anlarını görüyosun hem çıkınca uyuşuk olması oranın halen o ilk ağrıyı hissetmemeni sağlıyor. Bende ki panik atak vardır o an bi heyecanlandım sakinleştirici yaptılar bide ☺️ Tam tersi genel anestezi daha korkunc gelıyor bana 🤔☺️ Allah saglıkla dogurmamızı nasip etsin. Bide sezeryan olanların o ilk kalkışına yardım etsin 😂

Öğrenciler mağdur olmaz bence. mutlaka öğretmen ayarlanır ya görevlendirme ya ücretli olarak. Biz kurs açamadık hemen öğretmen bulundu kurs için.

Arkadaşlar merhaba öğretmen olup, 24 haftasında idari izne ayrılan oldu mu acaba ? Bu dönemde memurlara 24-32 hafta arası idari izin verilmiş ama izne ayrıldığımda öğrencilerimi mağdur etmek istemiyorum biz izne ayrılınca yerimize ücretli verirler mi acaba ? Bilgisi veya duyumu olan var mı ?

Ben spinal oldum kızımda 5 yıl önce çok fazla kahve su tüketmeye çalışırsan kesnlkle baş ağrısı kalmıyor , bel ağrısı eskidende oldgu için bende bişey diyemem. Ama ben genel istemem belden uyuşturmada hem bebegin ilk anlarını görüyosun hem çıkınca uyuşuk olması oranın halen o ilk ağrıyı hissetmemeni sağlıyor. Bende ki panik atak vardır o an bi heyecanlandım sakinleştirici yaptılar bide ☺ Tam tersi genel anestezi daha korkunc gelıyor bana 🤔☺ Allah saglıkla dogurmamızı nasip etsin. Bide sezeryan olanların o ilk kalkışına yardım etsin 😂
Bende heyecanlı ve panik biriyim o an da naparim bilmiyorum kesin banada sakinleştirici yaparlar 😂Amin amin o ilk günler izdirap oluyo valla rabbim kolayligini versin inşallah🤗

Arkadaşlar merhaba öğretmen olup, 24 haftasında idari izne ayrılan oldu mu acaba ? Bu dönemde memurlara 24-32 hafta arası idari izin verilmiş ama izne ayrıldığımda öğrencilerimi mağdur etmek istemiyorum biz izne ayrılınca yerimize ücretli verirler mi acaba ? Bilgisi veya duyumu olan var mı ?
Daha O kadar Haftası olan yok burda ama İdare bir şekilde yerinize birini bulacaktır.

Kızlar bu kabızlık sizde de var mı? Kabızlığın doruklarındayım, olmuyor gelmiyor ne yesem ne içsem olmuyor. Karnım semsert oldu. Rahatsızlık veriyor. İlaç da içmek istemiyorum. Dr kayısı ye dedi tamam yiyorum geceden bekletiyorum Suda 3-5 kayısı. Banamısın demiyor.

Merhaba, ben epiduralli oldum sezeryan sonrası çok sorun yaşamadım ama epiduralli mıdır bilmiyorum 1 yıl boyunca nerdeyse sabahları belimden zorlandim kalkarken ve baş ağrım oldu sık sık emzirdiğim için olur dediler ama sebebini bilemiyorum

Kızlar bu kabızlık sizde de var mı? Kabızlığın doruklarındayım, olmuyor gelmiyor ne yesem ne içsem olmuyor. Karnım semsert oldu. Rahatsızlık veriyor. İlaç da içmek istemiyorum. Dr kayısı ye dedi tamam yiyorum geceden bekletiyorum Suda 3-5 kayısı. Banamısın demiyor.
Kullandığınız bi multivitamin var mı onların içinde probiyotik de oluyor ve hiç zorlanmıyorsunuz şahsen ben çok memnunum sadece içmediğim günlerde bazen bu sorunu yaşıyorum

Merhaba Kızlar ben de anne yanı beşik aldım chicconun ama büyük beşik de almak istiyorum ikeada olanlar çok hoşuma gitmişti aklımda o var

Eklentiler

• 5BBFBF28-A787-44D0-8F8A-32794E39DBE4.webp
    5BBFBF28-A787-44D0-8F8A-32794E39DBE4.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 47
Bebek arabası olarak peg pregonun book 51 modelini aldık bence gayet kullanışlı ve kaliteli sizler de tercih edebilirsiniz

Eklentiler

• 3A27CE3E-363C-4255-8AD3-2E117A0C0004.webp
    3A27CE3E-363C-4255-8AD3-2E117A0C0004.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 47
Panik atak yaşayan birisi için cesaret çok alaka her bünye bir olmayabilir benim çevremde çok insan böyle yaptı ve sorun yaşamadı
O zaman başka ama inan çok çok güzel bir duygu bende de anksiyete vardı. Hem ben erken doğum yaptım çok fenaydim baya ağladım ama inan çok çok başka bir duyguya geçiş yapıyorsun. Baş ağrısı falan olmadı sakın korkma😉 yüzüne sarılması kokusu ahhhhhhhh

Kullandığınız bi multivitamin var mı onların içinde probiyotik de oluyor ve hiç zorlanmıyorsunuz şahsen ben çok memnunum sadece içmediğim günlerde bazen bu sorunu yaşıyorum
Vitamin kullanıyorum. D vitamini, devavit, kan ilacı. Anlamadım napsam bilemedim.

O zaman başka ama inan çok çok güzel bir duygu bende de anksiyete vardı. Hem ben erken doğum yaptım çok fenaydim baya ağladım ama inan çok çok başka bir duyguya geçiş yapıyorsun. Baş ağrısı falan olmadı sakın korkma😉 yüzüne sarılması kokusu ahhhhhhhh
İnşallah ilkim genel oldu bunu bende spinal istiyorum göreyim diye ağlar tabi insan farklı duygudur o anı yaşamak

İnşallah ilkim genel oldu bunu bende spinal istiyorum göreyim diye ağlar tabi insan farklı duygudur o anı yaşamak
Bence sen bunları hiiiiiicccc düşünme son anda karar ver doktoruna guvenirsen mükemmel bir şey ...ben sürekli sordum ne yapıyorsun diye bana ultrason ile bebeğe bakıyorum nasıl alırım diye dedi meğer herşeyi yapmış bir ağlama sesi zaten gerisi hayallll

Back
X