- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.221
- 63
Ben de almayı düşünüyorum, netten mi aldınızMerhaba Kızlar ben de anne yanı beşik aldım chicconun ama büyük beşik de almak istiyorum ikeada olanlar çok hoşuma gitmişti aklımda o var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de almayı düşünüyorum, netten mi aldınızMerhaba Kızlar ben de anne yanı beşik aldım chicconun ama büyük beşik de almak istiyorum ikeada olanlar çok hoşuma gitmişti aklımda o var
WellgroMarkasi ne bunun ?
On tekerlekler cok kucuk gibi duruyor bi ilginç geldi bana bu arabaWellgro
İlk doğumu sezaryan olan arkadaşlar genel anestezili mi oldunuz epituralli mi ? Ben ilkini genel anesteziyle olmuştum kendi isteğimle ama bunda kafam karıştı aslında bebeğimin ilk anlarını görmek istiyorum ama panik bi insanım da dayanabilir miyim bilmiyorum da deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.Bide epituralden sonra hep bi bel ağrısı , baş ağrısı çektiğini söyleyenler var ne kadar doğru acaba ben genel anestezi de çok şükür öyle sorunlar yaşamadım.
Hayır bahsettiğim multivitamin içinde kabızlığı önleyen probiyotikler oluyorVitamin kullanıyorum. D vitamini, devavit, kan ilacı. Anlamadım napsam bilemedim.
EvetBen de almayı düşünüyorum, netten mi aldınız
Böyle şeyler çok duydum o yüzden sizlere de sormak istedim genel anestezi uyanmamaktan korkuyorum ama kalktığında herşey bitmiş oluyo ameliyat sonrası da hiç baş yada bel ağrısı yaşamadım o yüzden rahattı ama şimdi oğlumu geride bırakmak istemiyorum :/Merhaba, ben epiduralli oldum sezeryan sonrası çok sorun yaşamadım ama epiduralli mıdır bilmiyorum 1 yıl boyunca nerdeyse sabahları belimden zorlandim kalkarken ve baş ağrım oldu sık sık emzirdiğim için olur dediler ama sebebini bilemiyorum
Bende telaş yaparım diye şüpheli bakıyorum bide o ağrıları yaşamak istemiyorumBende genel anestezi ile oldum bu konuyu bende cok merak ediyorum.cok bel agrisi yasayan oldugunu duydum o.yuzden biraz soguk bakiyorum
20.haftam oldu 2.sınıf öğretmeniyim idari iznim olacak Kasımın basında diye okul şimdiden norm fazlası öğretmen istemiş . Pazartesi sınıfı ona devrediyorum . Ozamana kadar devam edecektim aslında ama heran yüzyüze egitim başlayabilir 2.sınıfta diye sınıfı devrettiler,yarıda bırakılmasın sınıf diye.. saçma olan şu idari izinden sonra doğum izni devretmek için gitmek gerekiyor aktarılacak beş hafta .32-37 arası .. Süreç böyle devam ederse gitmeyecem zaten ozaman kullanırım aktarmam izni.Arkadaşlar merhaba öğretmen olup, 24 haftasında idari izne ayrılan oldu mu acaba ? Bu dönemde memurlara 24-32 hafta arası idari izin verilmiş ama izne ayrıldığımda öğrencilerimi mağdur etmek istemiyorum biz izne ayrılınca yerimize ücretli verirler mi acaba ? Bilgisi veya duyumu olan var mı ?
Ben genel oldum 15 dk içinde ayıldım. kan görmeye kokusuna dayanamıyorum tansiyonum düşüyor olur da öyle bir şey görürüm diye genel tercih etmiştim, bir de migrenim var,baş ağrısı hikayesi yüzünden tercihim olmadı uyuşturulmak.. Gündüz 12de oldum akşam 6da ayaktaydım. Ama aşırı emzirmekten her hafta istikrarlı migrenim tuttu. Keşke cesaret edip epidural olsaydım derim, görseydim ilk anını. Ama yine cesaret edemem gibi geliyor son anda vazgeçerimİlk doğumu sezaryan olan arkadaşlar genel anestezili mi oldunuz epituralli mi ? Ben ilkini genel anesteziyle olmuştum kendi isteğimle ama bunda kafam karıştı aslında bebeğimin ilk anlarını görmek istiyorum ama panik bi insanım da dayanabilir miyim bilmiyorum da deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.Bide epituralden sonra hep bi bel ağrısı , baş ağrısı çektiğini söyleyenler var ne kadar doğru acaba ben genel anestezi de çok şükür öyle sorunlar yaşamadım.
Ben de hep miniğimi düşünüyorum cidden Allah yardımcımız olsunRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kuzenimde aynı zamanlarda doğum yapmıştık o epiduralli sezaryan olmuştu dediğim şeyleri onda çok duydum o yüzden tereddüt de kaldım bide evde küçük çocuk da olucak bu sefer sezaryan daha çok zorlucak rabbim yardımcımız olsun.
O zaman benim yerime de başka hoca isteyebilir okul sevindim. Çünkü eksik kalmasınlar diye devam etmeyi bile düşünüyordum izin almayıp.20.haftam oldu 2.sınıf öğretmeniyim idari iznim olacak Kasımın basında diye okul şimdiden norm fazlası öğretmen istemiş . Pazartesi sınıfı ona devrediyorum . Ozamana kadar devam edecektim aslında ama heran yüzyüze egitim başlayabilir 2.sınıfta diye sınıfı devrettiler,yarıda bırakılmasın sınıf diye.. saçma olan şu idari izinden sonra doğum izni devretmek için gitmek gerekiyor aktarılacak beş hafta .32-37 arası .. Süreç böyle devam ederse gitmeyecem zaten ozaman kullanırım aktarmam izni.
Bend e spinal oldum belden. Devlet te oldum bana ne istediğimi sormadılar:) acil sezeryan oldu karnım da toktu o yüzden öyle yaptıklarını söylediler. Tabi ilk başta bende heyecanlandım sakinleştirici yaptılar. Hiç bişey hissetmedim . Bebeğimi görmek o anlarını çok duygusal :) Ben nescafe falan da içmedim hiç baş ağrım bel ağrım falan da olmadi bol bol su hoşaf çorba ve kayısı yedim . Eğer bana sorarlarsa gene spinal isterim. He aklıma gelmişken şu artışı da var daha uyusukken odaya getiriyorlar yatağa geçirirken falan canin yanmıyor bebeğimi ilk emzirmem dr uyusukken yaptım eziyet olmadi o an benim içinİlk doğumu sezaryan olan arkadaşlar genel anestezili mi oldunuz epituralli mi ? Ben ilkini genel anesteziyle olmuştum kendi isteğimle ama bunda kafam karıştı aslında bebeğimin ilk anlarını görmek istiyorum ama panik bi insanım da dayanabilir miyim bilmiyorum da deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.Bide epituralden sonra hep bi bel ağrısı , baş ağrısı çektiğini söyleyenler var ne kadar doğru acaba ben genel anestezi de çok şükür öyle sorunlar yaşamadım.
Demekki kişiden kişiye değişiyor herkesin tecrübesi farklı olmuş, hepinize teşekkür ederim fikir edinmeme yardımcı oldunuz.Artik bende son kararımı zamanı gelince doktorumla konuşarak vericem .Bend e spinal oldum belden. Devlet te oldum bana ne istediğimi sormadılar:) acil sezeryan oldu karnım da toktu o yüzden öyle yaptıklarını söylediler. Tabi ilk başta bende heyecanlandım sakinleştirici yaptılar. Hiç bişey hissetmedim . Bebeğimi görmek o anlarını çok duygusal :) Ben nescafe falan da içmedim hiç baş ağrım bel ağrım falan da olmadi bol bol su hoşaf çorba ve kayısı yedim . Eğer bana sorarlarsa gene spinal isterim. He aklıma gelmişken şu artışı da var daha uyusukken odaya getiriyorlar yatağa geçirirken falan canin yanmıyor bebeğimi ilk emzirmem dr uyusukken yaptım eziyet olmadi o an benim için
Amin aklım hep onda olucakBen de hep miniğimi düşünüyorum cidden Allah yardımcımız olsun![]()
Benim spinal oldu baş Ağrısı için bol kahve içmek iyi geliyoe ama benim migrenim tuttu fenaydı ama gene tam anestezi istemiyorum panik atak olmama rağmen çok rahattıİlk doğumu sezaryan olan arkadaşlar genel anestezili mi oldunuz epituralli mi ? Ben ilkini genel anesteziyle olmuştum kendi isteğimle ama bunda kafam karıştı aslında bebeğimin ilk anlarını görmek istiyorum ama panik bi insanım da dayanabilir miyim bilmiyorum da deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.Bide epituralden sonra hep bi bel ağrısı , baş ağrısı çektiğini söyleyenler var ne kadar doğru acaba ben genel anestezi de çok şükür öyle sorunlar yaşamadım.
Canım elim covid olduğunda doktor önerisiyle kullandım, hastalık durumum olmadığı için yorum yapamıyorumKızlar sambucus sambucol tarzı kara mürver özütlü vitamin takviyesi kullanan var mı.? Minnoş yine nezle oldu ve ben yine ondan kaptım şifayı, ayda bir hastayız. kullanan varsa memnunineyet konusunda beni yeşillendirirse sevinirim...
Böyle duydukça bende belden uyuşmalı istiyorum ama o an gelince naparim bilmiyorum allahım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.Benim spinal oldu baş Ağrısı için bol kahve içmek iyi geliyoe ama benim migrenim tuttu fenaydı ama gene tam anestezi istemiyorum panik atak olmama rağmen çok rahattı
Ben hamile olmadan önce kullanıyodum özellikle çok faydasını gördüm diyemem ama kullandigim zaman hasta olmamıştım ondan mı yoksa hasta olacağım mi yoktu bilemiyorumKızlar sambucus sambucol tarzı kara mürver özütlü vitamin takviyesi kullanan var mı.? Minnoş yine nezle oldu ve ben yine ondan kaptım şifayı, ayda bir hastayız. kullanan varsa memnunineyet konusunda beni yeşillendirirse sevinirim...
Ben de bekarken kullanmıştım hasta olduğumu anımsamıyorum... bağışıklığım berbat artık. Decavit ve kan ilacını aşırı ishal olduğumdan ara ara kullanıyorum. Bazen bebek önde gidiyor ya gidip 24. Hafta izni raporunu alayım mı diyorum hoş Dr verirmi onu da bilmiyorum, nihayetinde son adeti dedimBöyle duydukça bende belden uyuşmalı istiyorum ama o an gelince naparim bilmiyorum allahım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.
Ben hamile olmadan önce kullanıyodum özellikle çok faydasını gördüm diyemem ama kullandigim zaman hasta olmamıştım ondan mı yoksa hasta olacağım mi yoktu bilemiyorum
Banada ishal yapıyor ama benim baya düşüktü bu ay tahlil yaptırcam olmadı bende aralıklı kullanırım vitamin içer içmez tuvaletteyim. Aynı şeyi düşünmüşüz benimde 24.haftamin başlangıcı cumartesiye geliyo bebekte 3 gün önden gidiyor acaba haftaiçi gitsem rapor verirler mi nuran hanımın asistanina sordum 1-2 gün önceden veririz gibi konuştu olmadı öyle yapicam sende bi şansını dene istersenBen de bekarken kullanmıştım hasta olduğumu anımsamıyorum... bağışıklığım berbat artık. Decavit ve kan ilacını aşırı ishal olduğumdan ara ara kullanıyorum. Bazen bebek önde gidiyor ya gidip 24. Hafta izni raporunu alayım mı diyorum hoş Dr verirmi onu da bilmiyorum, nihayetinde son adeti dedim![]()
İdari izin 24. Hafta dolduğunda alınıyor değil mi? Peki zorunlu değil mi? Yani ben idari izne çıkmıyorum diyemiyoruz değil mi?