2021 Şubat Anneleri

İdari izin 24. Hafta dolduğunda alınıyor değil mi? Peki zorunlu değil mi? Yani ben idari izne çıkmıyorum diyemiyoruz değil mi?

İsteğe bağlı dedim ama internette mecbur diyor ama bir memur yakınım çalıştı yaz ayı boyunca. Benim de kafam karıştı şimdi

Baby Care Bc-55 Maxi Pro Çift Yönlü Bebek Arabası | TrendyolBende bunu düşünüyorum genişlik ve kullanım özellikleri hoşuma gitti 3-4 yaşa
kadar kullanabilirim sanki ama marka hakkında bilgim yok sizce nasıl araç koltuğunda farklı bakıcam artık
Screenshot_20201002_050611_trendyol.com.webp

Son düzenleme:
İdari izin 24. Hafta dolduğunda alınıyor değil mi? Peki zorunlu değil mi? Yani ben idari izne çıkmıyorum diyemiyoruz değil mi?
24.haftada idari izinli olarak ayrılmak zorundayız işten.32.haftada da çalışamaz raporu almak zorundayız.ben 32 de başlatıp 5 hafta çalışır doğumdan sonraya saydırırım diyordum fakat mecburen 32 den sonra çalışamaz raporu almak zorundaymışız :işsiz: corona bizede koydu :KK11:

Kizlar alt karnimda ignelenme oluyor birazda bel ağrım var sizler nasılsınız?

Vuran kisiyle ilgili bence benimki sadece kolumu kaldirirken agri yapti arada sizlama yapti. Vuran kisinin eli agirsa baya agritiyor. Kalça ignesinde bile hic acitmayan igneyi baska hemsire vurdu 1 saat bacağımı oynatamamıştım o hemsire benim ebemdi ayni zamanda saglik ocaginda. Bende saglik ocagi doktorumi degistirdim. Diğer eli hafif olana gectim. Digeriyle tartistgmiz icin zaten o gun eli hafif dedigim ebe vurdu Allah tan.
Kesinlikle kişiyle ilgili ben 3 kez tetanoz yaptırdım hayatımda ne yaparken ağrım oldu ne sonrasında . 2 hafta önce yaptırdğım tetenozdan dolayı kolum hala mor ve tam 1 hafta kolumu havaya kaldrrken bile ağrıdı. Asla sola yatamadım. Resmen 2. Dozdan vazgeçtim. O sağlık ocağında da tek ebe var ama ona vurdurmam. Başka sağlık ocağına gitsem vururlar mı acaba?🙄

Merhaba Kızlar ben de anne yanı beşik aldım chicconun ama büyük beşik de almak istiyorum ikeada olanlar çok hoşuma gitmişti aklımda o var
Bende ilk önce buna çok niyetliydim. Prego ve kraftında aynı modeli var bende Chicco da karar kıldım. Ama park beşiği görüntüsünden dolayı hiç istemiyorum bu da biraz onu andırıyor gibi geldi.bir de kullanımı yine 8 aya kadar diyorlar. Ahşap yanı açılır beşik almaya karar verdim. Karar verdim desem de 🙃🙈😶 hala gidip geliyorum. Ahşaplar çok daha şık duruyor, üstü cibinlikli olanlara bayılıyorum🤩😜

Herkese selamlar 😊 umarım her şey yolundadır. Dün detaylı ultrason için hastaneye gittim. Şükür bir sağlık sorunu tespit edilmedi. Tabi tespit edilemeyen ihtimaller de olduğunu belirtti doktor. Karnımın çevresinde gaz sancısı gibi ağrının devam ettiğini söyledim yediklerine dikkat et dedi. Kan sonuçlarım normal çıkmış yine de takviye başladılar. Detaylı ultrason sırasında karnım çok gergindi cihaz çok canımı yaktı. Normalde bu kadar bastırmaya can yanmaz karnın çok sert kasılma var gibi görünüyor dedi radyoloji uzmanı. Kadın doğum doktoruna söyledim Tekrar muayene edip herhangi bir sıkıntı görmedi ama yine de magnezyum yazdı. Bebiş halen alt tarafımda hareket ediyor. Rahim kanalı, eş her şey normalmiş o yüzden yaramazın artık yerini değiştirmesini bekleyeceğim sanırım :)
tetanoz aşısını oldum lanet bir aşı gerçekten.

Büyük oğlum Daha 1.sınıf olmasına rağmen ödev Yapmakta zorlanıyor. Adaptasyon hiç sağlayamıyorum. Daha 3.günden ödev yapmak çok kötü bir şeymiş dedi. Üstüne düşmesem biliyorum kalkıp oyun oynamaya başlıyor dikkati dağılıyor disiplini kaybedecek. Öğretmen arkadaşlarım ne yapmam lazım bu konuda çok eksik hissediyorum kendimi. Bir sayfa harf çalışmasını iki günde sinir krizleri eşliğinde tamamladık. 🥺 her ortamı sağlıyorum. Yok olmuyor

24.haftada idari izinli olarak ayrılmak zorundayız işten.32.haftada da çalışamaz raporu almak zorundayız.ben 32 de başlatıp 5 hafta çalışır doğumdan sonrarkadaaya saydırırım diyordum fakat mecburen 32 den sonra çalışamaz raporu almak zorundaymışız :işsiz: corona bizede koydu :KK11:
kamuda çalışan arkadaşlar .daha yeni doktor arkadaşla görüştüm.o da tam tersi 32 den 37 ye kadar çalışabilir raporu alabiliriz diyor.idaredekiler bilmiyordur tam olarak dedi.kafam karıştı ya

kamuda çalışan arkadaşlar .daha yeni doktor arkadaşla görüştüm.o da tam tersi 32 den 37 ye kadar çalışabilir raporu alabiliriz diyor.idaredekiler bilmiyordur tam olarak dedi.kafam karıştı ya
idarenizle konuşun en net cevabı size o vericektir çünkü bu izinler çalıştığımız yerlere göre uygulamada farklılık gösterilebiliyor. Biraz da idarenin insiyatifine kalmış gibi bu 32.sayfa çalışabilir almak. Bende izne ayrılmadan onu da sorup öyle ayrılacağım eğer ki salgın azalmış ve risk ortamı olmazsa bende 32.den 37 ye kadar çalışmak istiyorum en azından 1 ay fazla maaş almış olurum hemde iznim aktarılır.Ama eğer ki geçen kış gibi her yer idari izne geçerse bizde idari izinli mi sayılırız o aralıkta yoksa doğum iznimizi sayarlar orası da muamma :/

Herkese selamlar 😊 umarım her şey yolundadır. Dün detaylı ultrason için hastaneye gittim. Şükür bir sağlık sorunu tespit edilmedi. Tabi tespit edilemeyen ihtimaller de olduğunu belirtti doktor. Karnımın çevresinde gaz sancısı gibi ağrının devam ettiğini söyledim yediklerine dikkat et dedi. Kan sonuçlarım normal çıkmış yine de takviye başladılar. Detaylı ultrason sırasında karnım çok gergindi cihaz çok canımı yaktı. Normalde bu kadar bastırmaya can yanmaz karnın çok sert kasılma var gibi görünüyor dedi radyoloji uzmanı. Kadın doğum doktoruna söyledim Tekrar muayene edip herhangi bir sıkıntı görmedi ama yine de magnezyum yazdı. Bebiş halen alt tarafımda hareket ediyor. Rahim kanalı, eş her şey normalmiş o yüzden yaramazın artık yerini değiştirmesini bekleyeceğim sanırım :)
tetanoz aşısını oldum lanet bir aşı gerçekten.

Büyük oğlum Daha 1.sınıf olmasına rağmen ödev Yapmakta zorlanıyor. Adaptasyon hiç sağlayamıyorum. Daha 3.günden ödev yapmak çok kötü bir şeymiş dedi. Üstüne düşmesem biliyorum kalkıp oyun oynamaya başlıyor dikkati dağılıyor disiplini kaybedecek. Öğretmen arkadaşlarım ne yapmam lazım bu konuda çok eksik hissediyorum kendimi. Bir sayfa harf çalışmasını iki günde sinir krizleri eşliğinde tamamladık. 🥺 her ortamı sağlıyorum. Yok olmuyor
Merhaba bu bende de vardı ve çok ultrason da canım açılmıştı ...doktor magnezyum,progestan ve bol su demişti bir ayda düzeldi .... istirahat da önemli...

Merhaba bu bende de vardı ve çok ultrason da canım açılmıştı ...doktor magnezyum,progestan ve bol su demişti bir ayda düzeldi .... istirahat da önemli...
İstirahat ne mümkün güzel kardeşim. Yaşı yakın İki erkek çocuğu. Şükür yine birbirleriyle oynuyorlar ama temizlik yemek vs başlı başına yorucu zaten. Karnımı elimle tutarak ev süpüyorum. Umarım magnezyum rahatlatır.

idarenizle konuşun en net cevabı size o vericektir çünkü bu izinler çalıştığımız yerlere göre uygulamada farklılık gösterilebiliyor. Biraz da idarenin insiyatifine kalmış gibi bu 32.sayfa çalışabilir almak. Bende izne ayrılmadan onu da sorup öyle ayrılacağım eğer ki salgın azalmış ve risk ortamı olmazsa bende 32.den 37 ye kadar çalışmak istiyorum en azından 1 ay fazla maaş almış olurum hemde iznim aktarılır.Ama eğer ki geçen kış gibi her yer idari izne geçerse bizde idari izinli mi sayılırız o aralıkta yoksa doğum iznimizi sayarlar orası da muamma :/
canım zaten beni idare yanılttı.sağlık personeliyim.idarede kadın bana devlet 24 ten 32 ye kadar idari izin veriyor.sonrada 32 de çalışamaz raporu alırsın dedi.bu pandemi döneminde çalışabilir alamazsınız dedi.bende ankara il sağlık müdürlüğünü aradım.onlarda doktorunuz 32.haftada çalışabilir raporu verirse çalışırsınız ve aktarırsınız dedi

İstirahat ne mümkün güzel kardeşim. Yaşı yakın İki erkek çocuğu. Şükür yine birbirleriyle oynuyorlar ama temizlik yemek vs başlı başına yorucu zaten. Karnımı elimle tutarak ev süpüyorum. Umarım magnezyum rahatlatır.
Çocukla maalesef ama sen yine temizlik falan çok zorlanma. Magnezyum gece alıyorsun dimi yatmadan...

Böyle duydukça bende belden uyuşmalı istiyorum ama o an gelince naparim bilmiyorum allahım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.

Ben hamile olmadan önce kullanıyodum özellikle çok faydasını gördüm diyemem ama kullandigim zaman hasta olmamıştım ondan mı yoksa hasta olacağım mi yoktu bilemiyorum
Aminn inşaallah canım o zaman srtık karar verirsin düşünmemrye çalıl

24.haftada idari izinli olarak ayrılmak zorundayız işten.32.haftada da çalışamaz raporu almak zorundayız.ben 32 de başlatıp 5 hafta çalışır doğumdan sonraya saydırırım diyordum fakat mecburen 32 den sonra çalışamaz raporu almak zorundaymışız :işsiz: corona bizede koydu :KK11:
HANgi kurum bilmiyorum ama ben bizşm kuruma sordum 32 de çalışabilir alırsanız çalışıyorsunuz dedi

canım zaten beni idare yanılttı.sağlık personeliyim.idarede kadın bana devlet 24 ten 32 ye kadar idari izin veriyor.sonrada 32 de çalışamaz raporu alırsın dedi.bu pandemi döneminde çalışabilir alamazsınız dedi.bende ankara il sağlık müdürlüğünü aradım.onlarda doktorunuz 32.haftada çalışabilir raporu verirse çalışırsınız ve aktarırsınız dedi
Canım işte sıkıntı net kesin bişey yok. Mesela bazı doktorlar 32 de çalışabilir vermiyormuş pandemiden dolayı bazısı da veriyor ama iş yeri kolaylık sağlamıyor. Ben ofis ortamında çalışıyorum kamuda biliyosundur esnek çalışma geldi bütün birimler o sisteme geçti sayılır bizimkiler geçmedi bende şefimle konuştum bana kolaylık sağlayabilir misiniz diye devlet 24 de hak vermiş o zamana kadar bekleyelim dedi.İstese yapabilir mi çok ala yapar ama yapmadı. 32 de de idari izin yada esnek çalışma olmazsa salgında bu hızla devam ederse mecbur çalışamaz alıcam. Bazı kuruluşlarda var ki hafta bakmaksızın hamileleri idari izne çıkarmış. Demek istediğim biraz iş işverenimizde bitiyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Zorunlulukla ilgili bir yazı var mı? Bıızmle paylasir mısınız malum zorunlu ise haftaya ayrılmak durumundayız

Back
X