Herkese selamlar

umarım her şey yolundadır. Dün detaylı ultrason için hastaneye gittim. Şükür bir sağlık sorunu tespit edilmedi. Tabi tespit edilemeyen ihtimaller de olduğunu belirtti doktor. Karnımın çevresinde gaz sancısı gibi ağrının devam ettiğini söyledim yediklerine dikkat et dedi. Kan sonuçlarım normal çıkmış yine de takviye başladılar. Detaylı ultrason sırasında karnım çok gergindi cihaz çok canımı yaktı. Normalde bu kadar bastırmaya can yanmaz karnın çok sert kasılma var gibi görünüyor dedi radyoloji uzmanı. Kadın doğum doktoruna söyledim Tekrar muayene edip herhangi bir sıkıntı görmedi ama yine de magnezyum yazdı. Bebiş halen alt tarafımda hareket ediyor. Rahim kanalı, eş her şey normalmiş o yüzden yaramazın artık yerini değiştirmesini bekleyeceğim sanırım :)
tetanoz aşısını oldum lanet bir aşı gerçekten.
Büyük oğlum Daha 1.sınıf olmasına rağmen ödev Yapmakta zorlanıyor. Adaptasyon hiç sağlayamıyorum. Daha 3.günden ödev yapmak çok kötü bir şeymiş dedi. Üstüne düşmesem biliyorum kalkıp oyun oynamaya başlıyor dikkati dağılıyor disiplini kaybedecek. Öğretmen arkadaşlarım ne yapmam lazım bu konuda çok eksik hissediyorum kendimi. Bir sayfa harf çalışmasını iki günde sinir krizleri eşliğinde tamamladık.

her ortamı sağlıyorum. Yok olmuyor