- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.600
- 83
Henüz değil ama rahime de dikişlerime de yakın değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz değil ama rahime de dikişlerime de yakın değil
O zaman çok iyi ...Henüz değil ama rahime de dikişlerime de yakın değil
Hamd olsunO zaman çok iyi ...
Yoktur canım inşallah ama benimde öyleydi, doktor bu durumda çok acılı olur demişti, 3 tüp sürüntü almıştıHadi ya hangi aydan sonra acaba?
iyi de hamilileğimin başından beri hiç bakmadılaröyle bir şey varsa bittik. Hatta kadın doğum Dr güya isimleri her gittiğimizde ultrasyonla sadece bebeğe bakıyorlar niye bizle ilgilenmiyorlar bunlar diyorum
akıntımdan da kültür alın diyeceğim. Yarım gün sürüyor bu kanlı gelmesi ama
Gittiğim başka bir doktorda 2 adet fitil vermişti. Akıntım geçmedi. Bir de ilişkide yanmam oluyor resmen giremiyorum acıdan. O yüzden aklıma yara enfeksiyon geliyor. Yarın sabah randevm var bakalım ne diyecek![]()
Ben de bulamadım son çare bunu alcam 1,5 yaşına gelince de satarım baston alırım bunu alınca pusete de gerek kalmaz hemHala karar veremedim bebek arabası icin chicco duo kwik var aklımda Travel Sistem ıstemıyorum bu da Travel ama otekıler gore daha kullanisli geldi bir de Puset sart diye dusunuyorum arabada kullanım icin sizler karat verdinız mı baston almayı dusundum lıteway ama Puset yok uyum da sıkıntı olur ne yapsam bilemedim kanguru alacagım neko dan onunla arac ıcınde durabilir mıyız Puset hıc almasam mı diyorum
Ay tam bir süpriz. Ben de erkek diye bişeyler aldım ama 15ekimde detaylıya giricem inşallah değişmezKızlar bugün doktor kontrolüm vardı bebişlerimin ikiside erkekmis. Daha önce iki farklı doktora gittim ikiside bir kız bir erkek demişti bnde ona dayanıp kıyafet falan almıştım şuan çok şaşkınım![]()
Bu 1.5 kadar zor kullanılır gibi bebekten bebeğe değişir ama sürekli yatış gibi oldugu için zor olurBen de bulamadım son çare bunu alcam 1,5 yaşına gelince de satarım baston alırım bunu alınca pusete de gerek kalmaz hem
Öyle mi yaBu 1.5 kadar zor kullanılır gibi bebekten bebeğe değişir ama sürekli yatış gibi oldugu için zor olur
Hevesini kırmak istemezdim canım ama o kadar para verince zor, bütçen uygunsa insiglia trology baksanaÖyle mi ya(( yine bulamadım o zaman
Sağolasın canım yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım nasip olursa... sen yaptırdın mi pekiEder canım niye etmesin, benim kendi doktorum afiyete yönlendirdi çamlıca erdeme gidiyorum normalde ister burda yaptır istersen afiyette de yaptırabilirsin demişti
Canım bir de bu yereçok yakın.,Ben de bulamadım son çare bunu alcam 1,5 yaşına gelince de satarım baston alırım bunu alınca pusete de gerek kalmaz hem
O ne kadar süre kullanılıyorHevesini kırmak istemezdim canım ama o kadar para verince zor, bütçen uygunsa insiglia trology baksana
Aa canım sen daha 20. Haftada imişsin bakmadan sormuşum gittin mi diyeEder canım niye etmesin, benim kendi doktorum afiyete yönlendirdi çamlıca erdeme gidiyorum normalde ister burda yaptır istersen afiyette de yaptırabilirsin demişti
Toz olayı hiç aklıma gelmedi, canım var mı Bi önerin peki yerden yüksekCanım bir de bu yereçok yakın.,Yoldan hvalanan tüm tozları bebek yutar. Şu an ünlüler bloggerlar bu modeli kullanıyorlar ama daha yüksek araba almanızı öneririm.
Şimdi baktım o da çok pahalı ya 6 kusur. 4 bin veririm ben ancaHevesini kırmak istemezdim canım ama o kadar para verince zor, bütçen uygunsa insiglia trology baksana
Araba markası yazmışım ama siz iyi bulmuşsunuzO ne kadar süre kullanılıyor
Bende oğluma chicco duo.love up kullanıyorum travel sistem 6 aya kadar pusetini kullandık şimdi de araba olarak kullanıyoruz puset ı çift yönlü kullanabiliyorsun hem sana bakabilir hemde dışarıya bakabilir. Bebek arabası da kullanışlı tek bir hareketle katlanıyor tek dezavantajı biraz ağır onun dışında sürümü falan çok iyi.O ne kadar süre kullanılıyor