2021 Şubat Anneleri

Kızlar bnm de koltuk altımda beze gibi bişey çıktı acıyor da daha önce göğsümde vardı ama iyi huyluydu acaba ordan mi sıçradı🤔

Selam kızlar dün ayrıntılı ultrasona gittim bebeğim çok şükür sağlıklıimiş sorun yokmuş sadece karın bölgesi haftasına göre büyükmüş böyle olan var mı acaba karnı 2 hafta büyük 🤔

Selam kızlar dün ayrıntılı ultrasona gittim bebeğim çok şükür sağlıklıimiş sorun yokmuş sadece karın bölgesi haftasına göre büyükmüş böyle olan var mı acaba karnı 2 hafta büyük 🤔
Benim de karnı 5 gün önde çıktı.doktora Sormayı unuttum ama söylenenlere göre hamurişi tatlı çok yiyorsak ondan göbekten kilo alıyormuş sanırım. Sen karbonhidratlı çok tüketiyor musun?

Benim de karnı 5 gün önde çıktı.doktora Sormayı unuttum ama söylenenlere göre hamurişi tatlı çok yiyorsak ondan göbekten kilo alıyormuş sanırım. Sen karbonhidratlı çok tüketiyor musun?
Tatlı çikolata tarzı yiyorum resmen gece kalkıp çikolata yiyorum 🤦‍♀️ olabilir canım.

Tatlı çikolata tarzı yiyorum resmen gece kalkıp çikolata yiyorum 🤦‍♀️ olabilir canım.
Ben kadın doğuma henüz görünmedim ama eşim ayrıntılı ultrason raporunu göstermiş sorun var mı diye bebek sağlıklı sorun yok demiş şükür 😊 sadece karnı 2 hafta önde olması düşündürdü beni o yüzden.. Benim gibi var mıdır diye merak ettim.

Ben kadın doğuma henüz görünmedim ama eşim ayrıntılı ultrason raporunu göstermiş sorun var mı diye bebek sağlıklı sorun yok demiş şükür 😊 sadece karnı 2 hafta önde olması düşündürdü beni o yüzden.. Benim gibi var mıdır diye merak ettim.
Gobuslu olacak işte 😃😃😃😃

10 gün büyük benimki de göbüşlü olucak annesi😂

Hamur işlerindenmiş canım 😏 az hamur işi yiyim bari birde kilo aldım diye şikayet ediyorum 😄🤷‍♀️
Ben hamur işi de yemiyorum yapmıyorum çünkü... baba göbekli kızım da öyle bu bebişim de öyle genetik miras😂

Kızlar bnm de koltuk altımda beze gibi bişey çıktı acıyor da daha önce göğsümde vardı ama iyi huyluydu acaba ordan mi sıçradı🤔
Benim yakın arkadaşlarımdan birinden de hamileyken oldu. Büyüme hormonu salgıladığımızdan lenf bezleri, benler,büyütebiliyor et bentleri oluşabiliyor. Hamileyken oldu doğumdan sonra düzeldi. Doktor takip demişti ona bir şey olmadı...

Kızlar bu aylarda diş eti hassasiyeti normal diye okudum. Var mı bunun bir çözümü? dişlerimi çok hafif fırçalamama rağmen kanıyor. 😭Aynı durumu yaşayan duyan var mı?

Kızlar bu aylarda diş eti hassasiyeti normal diye okudum. Var mı bunun bir çözümü? dişlerimi çok hafif fırçalamama rağmen kanıyor. 😭Aynı durumu yaşayan duyan var mı?
Kızıma hamileyken olmuştu ama bunda hamdolsun olmadı sanırım magnezyum d falan kullanıyorum ondan....

O beze benimde koltuk altında oldu 1 ay içinde gitti ama

Benim de aynı karbonhidratı bırak dedi. Ama dayanamıyorum 🤷🏼‍♀️😀

Ben maalesef.... bir şey yapılamıyor, diş eti kanamasına tartar temizliği öneriliyor genelde ama hamileyken yapılamaz. Vampirella gibi hissediyorum. Tuzlu suyla gargara yap istersen, en azından diş eti çekilme sızılarına iyi geliyor..

Canim 2 haftayı gecmedigi sürece cok sıkma canini ama yinede onlem almak iyi olur şeker yuklemesi yaptir tavsiyem gebelik sekerinde bebekler genelde 2bucuk 3hatta 4 hafta onden gidebiliyor. Bu arada tam olarak kacinci haftada yaptirdin cnm detayliyi

Canim 2 haftayı gecmedigi sürece cok sıkma canini ama yinede onlem almak iyi olur şeker yuklemesi yaptir tavsiyem gebelik sekerinde bebekler genelde 2bucuk 3hatta 4 hafta onden gidebiliyor. Bu arada tam olarak kacinci haftada yaptirdin cnm detayliyi
Tam 21 hafta yaptırdım dün gittim zaten.. Doktora gidince söylicem zaten şeker yüklemesi vs. Ama ayrıntılıdaki doktor bir sorun olmadığını söyledi.. yoksa tavsiye ederdi o da tabi. Kadın Doğuma Kontrole gittiğimde bakalım ne dicek.

Back
X