- 18 Haziran 2020
- 441
- 683
- 53
Merhaba kızlar, baya geciktim yazmak için ama bende 2,5 hafta önce (20hafta+4gün) detaylı ultrasona girdim sonra biraz şehirdışına çıkmak istedim havalar soğumadan. Allaha şükür bir sıkıntı çıkmadı ama 2 şey söylemişlerdi bana biri kalbinde odak izlendi (ki bunların hemen hemen hepsi yok oluyormuş zamanla) ikincisi de sol rahim damarında sınırın azıcık üstü hafif yüksek akım.. Ama kadın doğum uzmanım sorun görmedi bende de kafa rahat.
O 2 günlük tatilin son gününe kadar bebişin hareketleri mi değil mi tam anlayamıyordum ki hafifçe itekledi karnımı. Sonra eşim bunu kaçırdı derken ki acayip şaşkındı sonra babasına da merhaba dedi :) Kendi çalıştığım kurumda çekilmiştim detaylı ultrasonumu ama o gün arkasını döndü uyudu bebeğim. Ertesi hafta çok net olamasa da görebildik kendisini, koca burunlu oğlumu
Neyse o günden beri artık eşim baba olduğunu anladıysa demek hepsi bebeğimizi de soruyor geldiğinde ona da selam veriyor konuşuyoruz ana baba oğul :)
Sizlerde durumlar nasıl?
O 2 günlük tatilin son gününe kadar bebişin hareketleri mi değil mi tam anlayamıyordum ki hafifçe itekledi karnımı. Sonra eşim bunu kaçırdı derken ki acayip şaşkındı sonra babasına da merhaba dedi :) Kendi çalıştığım kurumda çekilmiştim detaylı ultrasonumu ama o gün arkasını döndü uyudu bebeğim. Ertesi hafta çok net olamasa da görebildik kendisini, koca burunlu oğlumu

Sizlerde durumlar nasıl?