2021 Şubat Anneleri

Hemde nasıl o tayfa birçok doğum yapmış tanidigimdam sezeryanla doğumu doğumdan saymami duydum. cift rahimliyim ve bebeğim makat gelişti doktorum ne istediğimi sormadı bile direk sezeryan dedi sesimi bile cikarmadim her anne bebeğini nasıl doğurmak isterse dogursun ama risk farkorlerini duyduğu halde ısrarla normal doğum isteyen ve bunu kutsal bir ayinmis gibi lanse eden anneleri kınıyorum herkes istediği gibi dogursun ama kutsallastirmadan

Benim 15 gün öncesine kadar ciddi agrilarim vardı otururken yatarken işkence gibi. Düzenli magnezyum kullanıyorum çok şükür gecti
Himm banada oyle geliyor sanırım kemik yapım kaldırmıyor magnezyum vitamin ilacının içinde var sen ekstradan mi alıyorsun takviyeyi

Aynen öyle bnde 41 e kadar bekledim gelsin diye oldu mu sana 4 kilo ne sancı var ne bişe sonra suni sancı 2 gün sonra gelmeyince sezeryan bazen hayatı akışına bırakmak lazım hayırlısı neyse o olsun zorlamamak gerek bazı şeyleri

Arkadaşlar devlet hastanesi ve özel hastane konusunda biraz eleştiri , birazcıkta sitem ve sistemi anlatayım.

şimdi hiç bir doktor sizi bi risk görmedikçe sakıncası olmadıkça sezaryana yönlendirmez. Veya inadına normal doğuma...

Yukarıda okudum özel hastaneler sezaryana fazla para yazıyor diye öyle bir olay ile hiç karşılaşmadım hatta çevremdeki hastanelerden bilgi aldım. Fiyatı söylüyorlar özel hastanede paket halinde Doğumdan sonra çocuk doktoru işitme testi fiyatın içinde oluyor...

Nasıl devlet hastanesinde akşam kocasıyla , karısıyla kavga etmiş sabah Nemrut çirkef gelmiş ters konuşan kalp kıran doktorlar mevcutsa. Aynı şekilde para için ekstra tahliller isteyen özel hastanelerde mevcut.

Fakat arkadaşlar hemen hemen her ilçede eli yüzü düzgün bi adet özel hastane mevcut. Çevreden sorup soruşturun derim ben.

evet doktorun sezaryan tercih edenide oluyor normal tercih edenide şartlara göre hareket edenide bu bariz açık ve belli

Bu konuda özel sağlık sigortasını yıllardır yaptırdığım için herhangi bi özel hastane doğumu karşılıyor ama yinede doktor ve hastane araştırdım...

...

özellikle bu pandemi zamanında devlet hastanelerimiz çok büyük çok güzel çok donanımlı olsada maalesef özellikle büyük şehirlerde yetersiz kalıyor. Gerek lavaboları gerek koridorları gerek kullanılan taşınmaz ekipmanlar. Yani sizden evvelki hastanın ne hastası olduğu bile önemli değil onu hasta bakıcı değiştirmezse siz temiz diye yatıyorsunuz veya o yatak kirlendiğinde nasıl temizleniyor bilmiyorsunuz. Çünkü kontrol eden denetleyen biri yok maalesef çevremdeki devlet hastaneleri bundan ibaret bu yüzden özel hastaneyi tercih ederdim sağlık sigortam olmasa bile. Yani eğer imkanınız gücünüz varsa bebek arabası karyola bebek şekeri süslemeler gecelikler pastalar börekler yerine bence araştırdığınız bi özel hastaneye gitmek gönlünüzün ferahladığı bi doktora gitmek çok daha mantıklı evet bu biraz maddi mesele ama bi biberon ülkemizde 260 TL iken bi doğum bilmiyorum ama 3-4 bin TL arası sonuçta çocuk için atılan en önemli adım.

yani özeller sezaryana yönlendiriyor ben normal yapmak için devlete gittim demeyin imkanınız varsa gitmeyinde. Şahsen benim gördüğüm durum şu devlette yüzü asık mutsuz insanlar.
Lakin çok değil bu gün bi devlet kurumunda günde 100-200 kişiyle muhattap olan kişiyi maskesiz çalışırken görüp fotosunuda çektim. Biri böyle diye hepsi böyle değil olacakta değil ama siz işinizi garantiye alın derim ben

Anladım cnm bnm vinalac in içinde vardı magnezyum yine de Dr a sorayım tşk ederim
Ben extra magnavit kullanıyordum doktora diyince fayda etmediğini osteocare calcium magnesium verdi bir de çok ağrım olduğunda kullanmam için bucopan plus verdi. İşe yaramadı yine dün gece bucopan aldım ama gece uyanınca ağrıdan ağladım. Şu 3 ayın çabucak bitmesini deli gibi istiyorum

40+5 kadat beklemiştik kalp atışları düştü şükür ki sağlıkla aldık kucağımıza, herşeyin normali güzel ama olmuyorsa zorlamanın anlamı yok

İlki 34 de erkenden geldi, inşallah uzun uzun kalır diyordum ama şimdiden fena ağrılarım var Allah'ım sonumuzu hayır etsin. Bir yemek yapıyorum ona bile müsaade etmiyor paşa

Selamlar güzel anneler bayadır giremedim topiğe inşallah herkes çok iyidir

Bebeğinizin çamaşırlarını yıkamak için hangi deterjanı kullanacaksınız yada kullandınız tavsiyelerinizi bekliyorum

Bebeğinizin çamaşırlarını yıkamak için hangi deterjanı kullanacaksınız yada kullandınız tavsiyelerinizi bekliyorum
Canım ben dalan doğal granül sabun kullanıyorum. Memnunum. Sadece kokusu yok o da doğal olduğundan

Soda ve dalan kullandım oğlumda bundada aynısını kullanırım. Çift durulama yaptırıyorum ekstra

Ben de etkileniyorum. Özellikle 3 çocuk sahibi olacağımı düşünüp her birini hayatları boyunca nasıl koruyacağım endişesi sardı. Uyurlarken nasıl deprem olsa nasıl kurtarırım, okuldayken olsa ne yaparım endişesi hayatımı zehir ediyor. Biraz tevekkül etmek lazım sanırım. Anne baba olmak çok güzel ama bazen inancım olmasa bunu bencillik olarak adlandıracağım

Ç
Valla iki normal doğum yapmış biri olarak uzmanların bebek için faydalarını saymaları dışında çokta dezavantajları var anneyi etkileyen. Vajina genişlemesi,deformasyonu, idrar torbası sarkması, kontrolsüz doğum yırtığı, cinsel hayata tekrar adapte olmakta zorluk gibi bir çok şey sayabilirim. Normal doğumu iyi annelikle bağdaştırırken kadınlıktan çıkmak üzere bir hal aldığımızı unutuyorlar

ayni ben

Başta baby me çamaşır tozu sıvı sabunu kullandım... Memnun kalmadım. Dalan roxxy kullandım fena değildi. sonrasında Duru granül sabuna geçtim lekelerde en başarılı oydu, yine onu alırım bu bebekte de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…