- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Tekrar olmaz ins progestan almışsın zatenOf karantinadayım işte eşim pozitif çıktı bende çıkamıyorum 10 gün beklicem bidaha olmazsa inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar olmaz ins progestan almışsın zatenOf karantinadayım işte eşim pozitif çıktı bende çıkamıyorum 10 gün beklicem bidaha olmazsa inşallah
Hemde nasıl o tayfaTabii ki canım... Bir kutsalci tayfa var ki sormayın. Sanki sezeryan bir yanlismis gibi konuşuyorlarben burada normal yüzünden ne feda edilmiş çocuklar var soylesem
Hamdolsun sağlıkla aldık kucağımıza ve yine alırız
![]()
Benim 15 gün öncesine kadar ciddi agrilarim vardı otururken yatarken işkence gibi. Düzenli magnezyum kullanıyorum çok şükür gectiKızlar ayıptır sorması vajinası ağrıyan var mı ya son bı kaç haftadır sağa sola dönerken agri oluyor var mı yaşayan bu durumu
Himm banada oyle geliyor sanırım kemik yapım kaldırmıyor magnezyum vitamin ilacının içinde var sen ekstradan mi alıyorsun takviyeyiBenim 15 gün öncesine kadar ciddi agrilarim vardı otururken yatarken işkence gibi. Düzenli magnezyum kullanıyorum çok şükür gecti
Aynen öyle bnde 41 e kadar bekledim gelsin diye oldu mu sana 4 kilo ne sancı var ne bişe sonra suni sancı 2 gün sonra gelmeyince sezeryan bazen hayatı akışına bırakmak lazım hayırlısı neyse o olsun zorlamamak gerek bazı şeyleriHemde nasıl o tayfabirçok doğum yapmış tanidigimdam sezeryanla doğumu doğumdan saymami duydum. cift rahimliyim ve bebeğim makat gelişti doktorum ne istediğimi sormadı bile direk sezeryan dedi sesimi bile cikarmadim
her anne bebeğini nasıl doğurmak isterse dogursun ama risk farkorlerini duyduğu halde ısrarla normal doğum isteyen ve bunu kutsal bir ayinmis gibi lanse eden anneleri kınıyorum
herkes istediği gibi dogursun ama kutsallastirmadan
![]()
Ben ekstra vitamin kullanmıyorum. Devit kan hapı ve magnezyum kullandiklarimHimm banada oyle geliyor sanırım kemik yapım kaldırmıyor magnezyum vitamin ilacının içinde var sen ekstradan mi alıyorsun takviyeyi
Anladım cnm bnm vinalac in içinde vardı magnezyum yine de Dr a sorayım tşk ederimBen ekstra vitamin kullanmıyorum. Devit kan hapı ve magnezyum kullandiklarim
Ben extra magnavit kullanıyordum doktora diyince fayda etmediğini osteocare calcium magnesium verdi bir de çok ağrım olduğunda kullanmam için bucopan plus verdi. İşe yaramadı yineAnladım cnm bnm vinalac in içinde vardı magnezyum yine de Dr a sorayım tşk ederim
40+5 kadat beklemiştik kalp atışları düştü şükür ki sağlıkla aldık kucağımıza, herşeyin normali güzel ama olmuyorsa zorlamanın anlamı yokTabii ki canım... Bir kutsalci tayfa var ki sormayın. Sanki sezeryan bir yanlismis gibi konuşuyorlarben burada normal yüzünden ne feda edilmiş çocuklar var soylesem
Hamdolsun sağlıkla aldık kucağımıza ve yine alırız
![]()
İlki 34 de erkenden geldi, inşallah uzun uzun kalır diyordum ama şimdiden fena ağrılarım var Allah'ım sonumuzu hayır etsin. Bir yemek yapıyorum ona bile müsaade etmiyor paşaBen extra magnavit kullanıyordum doktora diyince fayda etmediğini osteocare calcium magnesium verdi bir de çok ağrım olduğunda kullanmam için bucopan plus verdi. İşe yaramadı yinedün gece bucopan aldım ama gece uyanınca ağrıdan ağladım. Şu 3 ayın çabucak bitmesini deli gibi istiyorum
![]()
Canım ben dalan doğal granül sabun kullanıyorum. Memnunum. Sadece kokusu yok o da doğal olduğundanSelamlar güzel anneler bayadır giremedim topiğe inşallah herkes çok iyidir
Bebeğinizin çamaşırlarını yıkamak için hangi deterjanı kullanacaksınız yada kullandınız tavsiyelerinizi bekliyorum
Soda ve dalan kullandım oğlumda bundada aynısını kullanırım. Çift durulama yaptırıyorum ekstraSelamlar güzel anneler bayadır giremedim topiğe inşallah herkes çok iyidir
Bebeğinizin çamaşırlarını yıkamak için hangi deterjanı kullanacaksınız yada kullandınız tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben de etkileniyorum. Özellikle 3 çocuk sahibi olacağımı düşünüp her birini hayatları boyunca nasıl koruyacağım endişesi sardı. Uyurlarken nasıl deprem olsa nasıl kurtarırım, okuldayken olsa ne yaparım endişesi hayatımı zehir ediyor. Biraz tevekkül etmek lazım sanırım. Anne baba olmak çok güzel ama bazen inancım olmasa bunu bencillik olarak adlandıracağımKızlar psikolojim bozuldu enkaz haberlerini gördükçe, enkazdan çıkarılanları gördükçe sürekli ağlıyorum. Her gün ağlıyorum sonra da üzülünce bebeğim bunu hissedecek mi diye endişeleniyorum. Allah enkaz altında kalanların yardımcısı olsun çok kötü oluyorum
Canım ben dalan doğal granül sabun kullanıyorum. Memnunum. Sadece kokusu yok o da doğal olduğundan
Soda ve dalan kullandım oğlumda bundada aynısını kullanırım. Çift durulama yaptırıyorum ekstra
Valla iki normal doğum yapmış biri olarak uzmanların bebek için faydalarını saymaları dışında çokta dezavantajları var anneyi etkileyen. Vajina genişlemesi,deformasyonu, idrar torbası sarkması, kontrolsüz doğum yırtığı, cinsel hayata tekrar adapte olmakta zorluk gibi bir çok şey sayabilirim. Normal doğumu iyi annelikle bağdaştırırken kadınlıktan çıkmak üzere bir hal aldığımızı unutuyorlarHemde nasıl o tayfabirçok doğum yapmış tanidigimdam sezeryanla doğumu doğumdan saymami duydum. cift rahimliyim ve bebeğim makat gelişti doktorum ne istediğimi sormadı bile direk sezeryan dedi sesimi bile cikarmadim
her anne bebeğini nasıl doğurmak isterse dogursun ama risk farkorlerini duyduğu halde ısrarla normal doğum isteyen ve bunu kutsal bir ayinmis gibi lanse eden anneleri kınıyorum
herkes istediği gibi dogursun ama kutsallastirmadan
![]()
ayni benBen extra magnavit kullanıyordum doktora diyince fayda etmediğini osteocare calcium magnesium verdi bir de çok ağrım olduğunda kullanmam için bucopan plus verdi. İşe yaramadı yinedün gece bucopan aldım ama gece uyanınca ağrıdan ağladım. Şu 3 ayın çabucak bitmesini deli gibi istiyorum
![]()
Başta baby me çamaşır tozu sıvı sabunu kullandım... Memnun kalmadım. Dalan roxxy kullandım fena değildi. sonrasında Duru granül sabuna geçtim lekelerde en başarılı oydu, yine onu alırım bu bebekte de...Selamlar güzel anneler bayadır giremedim topiğe inşallah herkes çok iyidir