Aynen dün sadece ev süpürüp sildim akşamına pert ne yemek ne başka bir şey yapabildim koltuktan kalkıp yatağa gidemedim. Her hamilelik bir olmuyormuş cidden...İlki 34 de erkenden geldi, inşallah uzun uzun kalır diyordum ama şimdiden fena ağrılarım var Allah'ım sonumuzu hayır etsin. Bir yemek yapıyorum ona bile müsaade etmiyor paşa
Devlette ilki sezeryan olursa ikinciyi riske atmıyorlar sezeryan günü veriyorlar diye biliyorum sezeryanın peşine devlette normal doğum zorlaması yapmıyorlar ilk doğumda da normali son ana kadar zorluyorlar40+5 kadat beklemiştik kalp atışları düştü şükür ki sağlıkla aldık kucağımıza, herşeyin normali güzel ama olmuyorsa zorlamanın anlamı yok
Başta baby me çamaşır tozu sıvı sabunu kullandım... Memnun kalmadım. Dalan roxxy kullandım fena değildi. sonrasında Duru granül sabuna geçtim lekelerde en başarılı oydu, yine onu alırım bu bebekte de...
Neden oluyor acaba ya daha şimdiden böyleyiz 3 ay var dahaBen extra magnavit kullanıyordum doktora diyince fayda etmediğini osteocare calcium magnesium verdi bir de çok ağrım olduğunda kullanmam için bucopan plus verdi. İşe yaramadı yinedün gece bucopan aldım ama gece uyanınca ağrıdan ağladım. Şu 3 ayın çabucak bitmesini deli gibi istiyorum
Bnde vurunmadim ya Dr a sorup öyle vuruncamKızlar bide bişey daha sorucam tetenoz aşısını hala vurduramadım ben 24.haftadayım geç mi kaldım acaba
Aynı bnde öyleydim dün süpür sil toz al yemek yap akşamına pertAynen dün sadece ev süpürüp sildim akşamına pert ne yemek ne başka bir şey yapabildim koltuktan kalkıp yatağa gidemedim. Her hamilelik bir olmuyormuş cidden...
Green clean kullanmıştım ama fiyat baya uçmuş başka bakacağımSelamlar güzel anneler bayadır giremedim topiğe inşallah herkes çok iyidir
Bebeğinizin çamaşırlarını yıkamak için hangi deterjanı kullanacaksınız yada kullandınız tavsiyelerinizi bekliyorum
Sezeryan sonrası normal yaptıren devlette çok sınırlı zaten, arkadaşım anestezi hemşiresi eğitim araştırmadan uzak dur ama devlette yapabilirsin sezeryanzdoğum dedi, bakalım ilkindede kafam çok karışıktı medipolde doğum yapmıştım bundade ssvd istiyorum ama böbrek kum ağrısı korkutuyor bu böyleyse doğum nasıldır diye ümitsizliğe kapılıyorumDevlette ilki sezeryan olursa ikinciyi riske atmıyorlar sezeryan günü veriyorlar diye biliyorum sezeryanın peşine devlette normal doğum zorlaması yapmıyorlar ilk doğumda da normali son ana kadar zorluyorlar
Süpürge yapıyım akşamına böbrek ağrısı kasık ağrısı perişan ediyor ve sırt ağrım çok varAynen dün sadece ev süpürüp sildim akşamına pert ne yemek ne başka bir şey yapabildim koltuktan kalkıp yatağa gidemedim. Her hamilelik bir olmuyormuş cidden...
Bende son ana kadar normal istedim ama dediğiniz gibi olmayınca olmuyor özeldeydi doktorum sezeryan yanlısı değildi şimdi devlette düşünüyorum doğumu ama normal olmaz muhtemelen yine sezeryan birde genel anestezi oldum beni mahvetti narkoz kötü etkiledi beni sol bacağımı kaldırdığımda sağ omzumdan ortadan ikiye ayrılıyormuş hissi vardı narkozu atana kadar kötüydüSezeryan sonrası normal yaptıren devlette çok sınırlı zaten, arkadaşım anestezi hemşiresi eğitim araştırmadan uzak dur ama devlette yapabilirsin sezeryanzdoğum dedi, bakalım ilkindede kafam çok karışıktı medipolde doğum yapmıştım bundade ssvd istiyorum ama böbrek kum ağrısı korkutuyor bu böyleyse doğum nasıldır diye ümitsizliğe kapılıyorum
Bana spinal yapıldı ama miğrenim tuttu 3 gün çok kötüydü, bide ameliyathane soğuğu da fena vuruyorBende son ana kadar normal istedim ama dediğiniz gibi olmayınca olmuyor özeldeydi doktorum sezeryan yanlısı değildi şimdi devlette düşünüyorum doğumu ama normal olmaz muhtemelen yine sezeryan birde genel anestezi oldum beni mahvetti narkoz kötü etkiledi beni sol bacağımı kaldırdığımda sağ omzumdan ortadan ikiye ayrılıyormuş hissi vardı narkozu atana kadar kötüydü
60 ta yikamistimTamam canım sağolasın peki kaç derecede yıkamalıyım
60 ta yikamistim
Çok değil mi 60 pamuklu kıyafetler hep bence çeker küçücük kalır diye 30 40 derecede yıkamayı sonra utulemeyi düşünüyorum ama ben bilemedim şimdi60 ta yikamistim
Birde bu boyutu var. İlerde ciddi problemler yasanabiliyor. Anne olmak için kadın olmayı her bakımdan feda ediyoruz bende dahil.Ç
Valla iki normal doğum yapmış biri olarak uzmanların bebek için faydalarını saymaları dışında çokta dezavantajları var anneyi etkileyen. Vajina genişlemesi,deformasyonu, idrar torbası sarkması, kontrolsüz doğum yırtığı, cinsel hayata tekrar adapte olmakta zorluk gibi bir çok şey sayabilirim. Normal doğumu iyi annelikle bağdaştırırken kadınlıktan çıkmak üzere bir hal aldığımızı unutuyorlar
Evet ben ilk kızımda öyle yaptım 60 attım ve bazı kıyafetleri bozulmuştuÇok değil mi 60 pamuklu kıyafetler hep bence çeker küçücük kalır diye 30 40 derecede yıkamayı sonra utulemeyi düşünüyorum ama ben bilemedim şimdi
Ben 23te vurulmustumKızlar bide bişey daha sorucam tetenoz aşısını hala vurduramadım ben 24.haftadayım geç mi kaldım acaba
Ben 20 de vurundumBen 23te vurulmustum
Yıkamasak bişi olur mu ya, çok kıyafet var bide ütü ister onla nasıl başedicem. Yıkamayan var mı hanımlarÇok değil mi 60 pamuklu kıyafetler hep bence çeker küçücük kalır diye 30 40 derecede yıkamayı sonra utulemeyi düşünüyorum ama ben bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?