2021 Şubat Anneleri

İlki 34 de erkenden geldi, inşallah uzun uzun kalır diyordum ama şimdiden fena ağrılarım var Allah'ım sonumuzu hayır etsin. Bir yemek yapıyorum ona bile müsaade etmiyor paşa
Aynen dün sadece ev süpürüp sildim akşamına pert ne yemek ne başka bir şey yapabildim koltuktan kalkıp yatağa gidemedim. Her hamilelik bir olmuyormuş cidden...

40+5 kadat beklemiştik kalp atışları düştü şükür ki sağlıkla aldık kucağımıza, herşeyin normali güzel ama olmuyorsa zorlamanın anlamı yok
Devlette ilki sezeryan olursa ikinciyi riske atmıyorlar sezeryan günü veriyorlar diye biliyorum sezeryanın peşine devlette normal doğum zorlaması yapmıyorlar ilk doğumda da normali son ana kadar zorluyorlar

Teşekkür ederim bende granül düşünüyorum ama sıvı daha mı iyidir bilemedim açıkçası ondan sorayım dedim

Neden oluyor acaba ya daha şimdiden böyleyiz 3 ay var daha

Aynen dün sadece ev süpürüp sildim akşamına pert ne yemek ne başka bir şey yapabildim koltuktan kalkıp yatağa gidemedim. Her hamilelik bir olmuyormuş cidden...
Aynı bnde öyleydim dün süpür sil toz al yemek yap akşamına pert

Selamlar güzel anneler bayadır giremedim topiğe inşallah herkes çok iyidir

Bebeğinizin çamaşırlarını yıkamak için hangi deterjanı kullanacaksınız yada kullandınız tavsiyelerinizi bekliyorum
Green clean kullanmıştım ama fiyat baya uçmuş başka bakacağım

Devlette ilki sezeryan olursa ikinciyi riske atmıyorlar sezeryan günü veriyorlar diye biliyorum sezeryanın peşine devlette normal doğum zorlaması yapmıyorlar ilk doğumda da normali son ana kadar zorluyorlar
Sezeryan sonrası normal yaptıren devlette çok sınırlı zaten, arkadaşım anestezi hemşiresi eğitim araştırmadan uzak dur ama devlette yapabilirsin sezeryanzdoğum dedi, bakalım ilkindede kafam çok karışıktı medipolde doğum yapmıştım bundade ssvd istiyorum ama böbrek kum ağrısı korkutuyor bu böyleyse doğum nasıldır diye ümitsizliğe kapılıyorum

Süpürge yapıyım akşamına böbrek ağrısı kasık ağrısı perişan ediyor ve sırt ağrım çok var

Bende son ana kadar normal istedim ama dediğiniz gibi olmayınca olmuyor özeldeydi doktorum sezeryan yanlısı değildi şimdi devlette düşünüyorum doğumu ama normal olmaz muhtemelen yine sezeryan birde genel anestezi oldum beni mahvetti narkoz kötü etkiledi beni sol bacağımı kaldırdığımda sağ omzumdan ortadan ikiye ayrılıyormuş hissi vardı narkozu atana kadar kötüydü

Bana spinal yapıldı ama miğrenim tuttu 3 gün çok kötüydü, bide ameliyathane soğuğu da fena vuruyor

Birde bu boyutu var. İlerde ciddi problemler yasanabiliyor. Anne olmak için kadın olmayı her bakımdan feda ediyoruz bende dahil.

Çok değil mi 60 pamuklu kıyafetler hep bence çeker küçücük kalır diye 30 40 derecede yıkamayı sonra utulemeyi düşünüyorum ama ben bilemedim şimdi
Evet ben ilk kızımda öyle yaptım 60 attım ve bazı kıyafetleri bozulmuştu zaten ilkse 40° yeterli bence

Çok değil mi 60 pamuklu kıyafetler hep bence çeker küçücük kalır diye 30 40 derecede yıkamayı sonra utulemeyi düşünüyorum ama ben bilemedim şimdi
Yıkamasak bişi olur mu ya, çok kıyafet var bide ütü ister onla nasıl başedicem. Yıkamayan var mı hanımlar

Kızlar doktordan geliyorum çok moralim bozuk tamı tamına 14 kilo almışım 72 kilo olmuşum doktor da şok oldu. Haftaya şeker yüklemesi yapılacak ona göre diyet yazarım dedi. Şeker yüklemesini sağlık ocağı yapıyor mu, özelde mi yaptırsam pahalı Bi işlem mi bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…