2021 Şubat Anneleri

Bnde aynı durumdayım börek falan yiyim sonra hemen ağzım kuruyor ailede de var ins çıkmaz da rahat ederim Perşembe yaptircm bnde..kızımda bnmde yoktu

Şeker ile ilgili beni de bilgilendirir misiniz lütfen var gibi düşünüyorum haftaya yükleme yapılacak belirtileri nedir nelere dikkat edilmeli mesela

Bnde aynı durumdayım börek falan yiyim sonra hemen ağzım kuruyor ailede de var ins çıkmaz da rahat ederim Perşembe yaptircm bnde..kızımda bnmde yoktu
Herseyimiz aynıymış seninle sağlıkla gelsinler İnşallah sonuçları da haberleşelim bu perşembe mi benim haftaya perşembe

Herseyimiz aynıymış seninle sağlıkla gelsinler İnşallah sonuçları da haberleşelim bu perşembe mi benim haftaya perşembe
Bu Perşembe canim bakalım benim de eş büyükmüş Dr hem ondan hem de bu ağız kuruluğndan şüphelendi

Hayırlı akşamlar kızlar.. Şeker yüklemesi konuşulmuş bende cuma yaptıracağım medipol de. 45 tl imiş bilginiz olsun medipol de de...Bende yeni aldiklarimi henüz yıkamadım kısa programda yıkayıp hastanede giydireceklerimi ütülerim diye düşünüyorum..Bende hava güzeldi geçen eminönü de gittim eşimi zorla ikna edip.. Havuzlu han var sade bebek kıyafet ve malzemeleri satılıyor fiyatlar da gayet uygun malzemeleri de güzel.. Ama çok kalabalıktı hafta ici olmasina rağmen...ama sabah erken saatlerde gisilirse daha tenha olabilir.. Bende aksamlari cok yiyorum yaa karnim geriliyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum hamilelere derler ya agirlasmak deyimi galiba 3. Gebelikte erken agirlastim

6 kilosu kaldı emzirdiğimden diyet yapamadım öyle de hamile kaldım... Emzirmek zayıflatıyor... Süt olsun diye ekstra şeyler yemedim komposto tatlı gibi... Kimyon, su, yeşillikler yetiyordu... İlk kıyafetleri yıka ütüle as, foto çek. ne güzel uğraşlar onlar hatıra sakla anasına neler yaptırdı de... Ben 6 aylık olana kadar ütüye devam ettim cildi hassas diye... Bu hayatta en sevmediğim iş benim de

En son kontrole gittiğimde bebeğim biraz kilosu önde çıktığı için şekerden şüphelendi şeker yükleme testini istedi,suya baktı o fazla değildi ama.
Açlık 74 1.saat tokluk 99 çıktı. Yani çıkmadı şeker çok şükür. Doktor da şaşırdı çünkü ben her gün tatlı,hamurişi yiyen bi tipim.
Yani tek kilo alma ve çok yemeyle alakalı değil sanırım bu gebelik şekeri.

Ben cok zor su iciyorum ki hamile kalmadan once deli gibi icerdim gunde 4 lt falan ama genetik yatiinliktan dolayi sekerim sinirin ustunde cikti. Dikkat ediyorum simdi, hergun olcuyorum.. daha iyi sinirin altina indi. Bence korkma ve yaptir mutlaka. Cikarsa da cozumu var en azindan

Bende bugün sağlık ocağına gidip tokluk kan şekeri tahlili yaptıracaktım ama burada aşırı yağmur yağıyor o yüzden yarın gideceğim. tahlil sonucuna göre şeker yüklemesi yapıp yapmayacağına karar vereceğini söyledi doktor. İnşallah gerek kalmaz.

2.doz tetanozu da geçen hafta yaptırdım.geç kalmadan yaptırın bence.

Kızlar deterjan,sabun,krem,yağ vb. Ürünleri lütfen temiz içerikleri olanlardan seçin çok güvendiğiniz markalar bile kimyasal dolu olabiliyor.

Şeker ile ilgili beni de bilgilendirir misiniz lütfen var gibi düşünüyorum haftaya yükleme yapılacak belirtileri nedir nelere dikkat edilmeli mesela
Valla aslinda normalde sekeri cok dusuk olan bi insanim ama ben de sinirin bir cit uzerinde cikti, dikkat etmeye calisiyorum. Zaten hamur isi ve tatli yiyemiyorum hamileligin basindan beri cok nadir tuketebiliyordum. Cok bulantim oldugu icin basta sadece peynir ekmek ve makarna pilav patates gibi seyler tukettim, asla sebze falan yiyemedim, sulu yemekler yenildigindr bile duramiyordum masada.. bu sebeple de hizli kilo adim ilk 4 ay ve babamda ve onun ailesinde de oldugu icin ben de cok yatkinim o tarafa bende de cikti. Itiraf edeyim 2 gun cok agladim cikinca ama doktora gidince rahatladim, hergun min 45 dakka yuruyorum, meyve uzerine sut, kefir ayran yogurt tuketmeye calisiyorum, ac kalmamaya calisiyorum ama yediklerimi de abartmamaya dikkat ediyorum ne kadar olursa acikcasi.. ben cok uzuldum dedigim gibi ama suanda uzuldugum icin pismanim hic gerek yokmus. Once bi sonucunuz ciksin ondan sonrasina bakilir, bana bi de diyetisyene gitmemi onerdi ama ben diyet listesine cok sadik olabilecek bir insan olmadigim icin gitmedim acikcasi.. kendim dikkat etmeye calisiyorum..

Hangi medipoldesiniz?

Selamlar güzel anneler bayadır giremedim topiğe inşallah herkes çok iyidir

Bebeğinizin çamaşırlarını yıkamak için hangi deterjanı kullanacaksınız yada kullandınız tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben dalan roxy aldım onunla yıkadım hem güzel kokuyo hem de yumuşacık yaptı.
Ben tetanoz aşısına gidince sormuştum asmye yapıyoruz demişlerdi ama özele gidiyorum nornalde fiyatı uygunsa doktora gitmişken yaptırabilirim bilmiyorum

Kilo da konuşulmuş ben 24 haftalık oldum 6 kg almışım. Bana çok geldi ben 1 hafta önce doktora gittiğimde sordum 24e kadar 3.5 kg almayı öneririz ama başlangıç kilon az olduğu için normal problem yok dedi bana. Başlangıç kilom az dediği vücut kitle oranıma yağ oranıma göre tabi yoksa başlangıç kilom 68.5 ama ben iri bir insanım bu kiloyla 38 bedendim. Şimdi hamile pantolonu aldım 40 beden. İnşallah çok şişmem

Benim doğumum Mart gözüküyor ama erken dogum riskim olduğu icin muhtemelen ya sizle yada sizden once dogum yaparım diye buralardayim bu arada bu 4 hafta da bende dehşet kilo aldim 82 ile hamile kaldim gecen ay 80 kiloyu görmüştüm ama bugun itibari ile 83 kiloyum. Baslangic kiloma göre 1 ama gecen aya göre 3 kilo almisim 1 ayda 3 kilo cok degilmi ya boyum var diye doktorum bisey demiyor kilom belli degil diye ama ben bi tereddutte kaldim hizli aliyorum sanırım.

Aynen öyle, ben de babyme yenidoğan mendili kullandım kızımda mennundum geçen unibabynin yenidoğan mendilini ondan ucuz gördüm, bu defa uni baby Alırım demiştim, sonra mühendisinoğlu sayfasına Bi girdim ki ben şok... O da kimyasal karıştırmış... Yazık... Şampuanını denemiştim Bi ara benim gözümü bile yakıyor... Zaten ona eksiyi vermiştim. Babyme candır

Benim görüştüğüm Doktor hemen hemen hepsinin de aynı olduğunu söyledi. Bana Pamuk ve Su önermişti

Uygunmuş canım burdaki arkadaslar söylediğine göre 60,70 Bi şeymiş

Eki Görüntüle 2715184
Bunu aldım kızlar trendyoldan kumaşı çok güzel öneririm size de
Senin dr bizim grubu görse yüreğine iner ortalama 6-7 kiloyu aldık gitti. Kıyafetlerde çok tatlı. Güzel günlerde giysin kuzu inş
Bence vücut kaybettiklerini toplamış. Önce vermişsin ya ondandır. Ama artık dikkat edelim hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…