2021 Şubat Anneleri

Su içmekten catlıcak konuma geliyorum surekli ağzım kuru yudum yudum içeyem diyorum içerken bardak bi anda bitmiş oluyo sürahiyi yanımda tutuyorum. 3,5-4 litre oluyodur içtiğim su şeker yüklemesi yaptırdım çıkmadı bende korkmuştum

Ben de tek bunları aldım. Sanırım 2. Diye ağırdan alıyorum. Oğlum var bir tane Allah bağışlar inş. 7 yaşında kuzum alışmışım erkek kıyafetlerine zorlandım bunları bulurken oğlumla seçtik. Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin inş.
Oğlumda hep sebamed kullandım yine aynısını düşünüyorum. Krem şampuan güzeldi. Bez prima ve hugges(yanlış yazmış olabilirim) kullanmıştık

Eklentiler

• E2F38581-F182-4C1F-9E6F-EAB4A66BC662.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 9522FF29-04E3-413E-AD19-F54379ADAB4F.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 857E5F05-94F2-4D33-B638-7640D0009A3D.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 46
  • 5C8FE449-427F-4F2C-898D-412C81FD0585.webp
    17 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar doğum çekimi yaptırcak mısınız, öncesinde 2, 3 poz hamilelik çekiyorlar, ameliyathanede ve sonrasında bebekle odada. Ne giyeceğimü bilemedim netten baktım baya abartılı şeyler giymişler. Yapan tecrübeli hanımlar var mı tavsiye verecek

Mustelanın setinin indirime girmesini bekliyordum ama az önce incia'dan aldım her şeyi. incia da temiz içerikli ve doğal musteladan baya da ucuza geldi. Bebek yağı,pişik krem,köpük şampuan,jel krem,göğüs ucu kremi gibi ürünleri. Bir tek losyonu ecowell'den aldım o da yıldızlar listesinde yine temiz içerikli.
Deterjanı dalan aldım,siveno fln da alırım arada. Şu an her şeyini dalanla yıkadım kendi çamaşırlarmda da kullanıyorum kokusu çok gizel, hiç öyle kalıntıda bırakmıyor. Ekstra durulama yapmadığım halde tavsiye ederim kızlar

Benim görüştüğüm Doktor hemen hemen hepsinin de aynı olduğunu söyledi. Bana Pamuk ve Su önermişti
Bilemedim ki, beni de hep uyardılar da dinlemedim. babyme yenidoğan da su pamuk ve yenilebilir kimyasal olarak Bi ürün var ekstradan... Ben birazcık tembel biriyim ya, pamuk ıslatayım falan üşenirim günde 10 kere kaka yaparkenıslatıp kutuda saklamak da benim pek aklıma yatmıyor. Islak pamukla Çimlendirdiğimiz fasulyeler geliyor aklıma.

Bende istiyorum ama büyük ihtimal fotoğrafçıyla anlaşmam ya da uygun bir
fotoğrafçı bulursam ona da yaptırabilriim. Tabi hastane organizasyon be fotoğrafçı için ek ücret istiyormuş tek seçeneğim onunki o yüzden arkadaştan foto makinasını alır eşime fln çektiririm diyorum.
Foto çekimi için şık sabahlık hala bulamadım sinir oldum o yüzden beğendiklerim 400-500 abartmışlar fiyatları. Sabahlığa göre bebeğime giydireceğim kıyafeti yaptıracağım, tacımı terliğimi yapacağım takım olsun diye. Sabahlık bulursam devamı gelecek inşallah

Selamlar güzel anneler bayadır giremedim topiğe inşallah herkes çok iyidir

Bebeğinizin çamaşırlarını yıkamak için hangi deterjanı kullanacaksınız yada kullandınız tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben duru granül matik kullanıyorum kendi kıyafetlerimiz için. bebişin giysilerine de bunu kullanmayı planlıyorum

Bende herkesten öyle duydum 7-8 paket bebek pamuğu aldım. Yine sleepy inin ıslak mendilini de aldım. Onuda dışarı da fln kullanırım ya da ilerde mutlaka kullanırım diye.
Öyle dışarısı için bende uni almıştım kızımda evde termosta ılık su duruyordu ıslatıp yapiyordum bilemedim bunda daha hiç düşünmedim

Hastane kesinlikle dışardan izin vermiyor fotoğraf ve süslemeye , büyük bir albüm yapıyorlar düğün albümü gibi ben hastane ile anlastım fiyatı biraz fazla geldi ama Bi kerelik bişey kaçırmak istemiyorum. giyecek şeyler bana da dert oldu lohusa sepeti diye Bi siteden bakıyorum beğendiğim modeller 400den başlıyo. o kadar vermek istemiyorum daha bunun tacı var. Bide hamileyken çekecekler ona da baktım kadınlar hamile abiyesi giymiş uçuş uçuş gelinlik gibi düz elbise ile olmaz mı ya çok mu yeni gelin gibi oluyorız sadece hatıra olsun istemiştim

Bende herkesten öyle duydum 7-8 paket bebek pamuğu aldım. Yine sleepy inin ıslak mendilini de aldım. Onuda dışarı da fln kullanırım ya da ilerde mutlaka kullanırım diye.
Ben de tecrübesizlikten 24 Paket ıslak mendil aldım, sonra burdan okuyunca gittim bide pamuk aldım. İlk çocuk çok tecrübesizliğe denk geldi. Bide annem özel zeytinyağı getiriyo hergün yağlı akmış derisi genişlerken çok iyi geliyor dedi yapmak isterseniz

Ne kadara anlaştınız? Eğer hamilelik çekimi yaptıracaksınız doğum öncesi O kıyafeti de giyebilirsiniz .
Ben de lohusa sepetine bakıyorum dediğim fiyatlar oranında. Trendyol, penti ve burdaki mağazalara da baltım 2 gün önce yok istedğim gibi.
Bride sabahlığım vardı bride yazısını söküp melek kanadı apliği dikmeyi fln bile düşündüm. Eşimde kızdı git kendine yenisini al niye uğrşaıyorsun diye. Hem tarzıma uygun bir şey bulamadım hem de klasikçi dantelci biri değilim çünkü hemde fiyatlar çok uçuk. Çekim yaptıracaksanız mutlaka şık bir şeyler alın. Düz elbise de olur şık bir taç ile bebişe ne giydireceksiniz çekimde?
Evet göğsüme de bebişin poposuna da zeytinyağı bende süreceğim inşallah unutmazsam kremleri de aldım ama hangisinden memnn kalırsak onunla devam ederiz diye 1 er tane aldım. Siz 24 paket ile baya hızlı giriş yapmışsınız. Benmki de ilk ama ben karar verdim netten 2 günde marketten mağazadan da 15 dk da alınıyor. Abartmayacağım o yüzden hepsinden 1 er tane aldım.

yurtdışından alışveriş yapan var mı vergiler ne alemde ya da vergilerden kurtulma yolu var mı:) nextdirecttan alışveriş yapmak istiyorum ama bilemedim... astarı yüzünden pahalı olacak diye ürküyorum. çok tatlı şeyler var.

Eklentiler

• IMG-20201102-WA0029.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 89
Canım hastaneyle 1350 TL ye anlastım foto çekimi için herkes uygun dedi ama bana pahalı geldi, süsleme de en düşük paketi seçtim 350 TL. Şimdi hastanenin yapacağı albümde hem hamilelik dış çekimi var hem doğum çekimi. Ayrı bişi yapmıcam. Şık bir sey almak lazım ama hamile abiyeleri de hem çok kokoş hem çok pahalı Bikaö bulduğum örnekleri atcam burdan. Doğru diyosun bebeğe de taç ve süslü Bi kıyafet lazım bide ( trendyoldan lohusa geceliği beğendim 175 TL ye içini gösteriyor yazmışlar vazgectim. Örnekleri atıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20201103_185742_com.instagram.android.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_20201102_221308_com.instagram.android.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20201102_220628_com.instagram.android.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20201102_220755_com.instagram.android.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20201102_212002_com.instagram.android.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20201101_205957_com.instagram.android.webp
    40 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar selam ben de artık ağrılarla uğraşmaya başladım. Bel ve kasik ağrısı çok oluyor, bi de özellikle geceleri yatarken karnım çok sertleşiyor, uykuya dalana kadar bi kaç kez oluyor ve acı veriyor. Ben henüz 2 kilo aldım, malesef bulantılar devam ediyor doğru düzgün bisey yiyemiyorum. Bebeğin kilosu boyu gayet iyi dedi doktor bu istahsizliga rağmen. Zaten çok kilo almayı beklemiyorum küçük kızımda da 5bucuk kilo almıştım sadece. 3700 falan doğmuştu kızım.
Şeker yuklemesi yaptırmadım çünkü ac geziyorum zaten doktorun vereceği diyet bundan fazlası olamaz sanırım. Yapmayalım dedi öyleyse sağlık ocağında açlık ve tokluk şekerine baktır dedi. Sadece ona baktiracagim, hayırlısıyla şu 3 ay geçse başka bisey istemiyorum perişan oldum

gebelik şekeri plesentayla ilgiliymiş bazı plesentalar şeker yapıyormuş benim ilk gebelikte şekerim vardı bunda yok mesela bu plesenta şeker yapmamış dedi dr.um.

Kizlar mesaj attım bugün doktora karnım çok geriliyor diye ... Bol bol su, istirahat ve magnezyumu 2 ye çıkardı.
Kasılman var herhalde canım bol bol dinlen hep uzan devam ederse de bi doktora gözük. Bu karin sertlesmesi gerilmesi kasılmadan oluyor benim ilk hamileligimde doğuma kadar hep vardı

Kasılman var herhalde canım bol bol dinlen hep uzan devam ederse de bi doktora gözük. Bu karin sertlesmesi gerilmesi kasılmadan oluyor benim ilk hamileligimde doğuma kadar hep vardı
Zaten uzaninca geçiyor yani doktor bunları söyledi istersen gel dedi ama şiddetli ve geçmeyen bir şey değil şu anlık...

Ben en son sleppy yenidoğan almıştım oğlum 2 yaşındayken onlardan var sleppy sensitivi var onu ileri aylarda kullanırım onunda iceriği kötü değildi ama en güzemi sleppy yenidoğan ve ebebekteki pamut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…