- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Dinlenince geçiyorsa dinlen canım bu zamanda hastaneye de gitmeye korkuyoruz.Zaten uzaninca geçiyoryani doktor bunları söyledi istersen gel dedi ama şiddetli ve geçmeyen bir şey değil şu anlık...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dinlenince geçiyorsa dinlen canım bu zamanda hastaneye de gitmeye korkuyoruz.Zaten uzaninca geçiyoryani doktor bunları söyledi istersen gel dedi ama şiddetli ve geçmeyen bir şey değil şu anlık...
KesinlikleDinlenince geçiyorsa dinlen canım bu zamanda hastaneye de gitmeye korkuyoruz.
Geçmiş olsun havalar bir anda soğudu, ben ona yordum gerilmeyi, iki gündür aynı uzanınca geçen Bi gerilme mevcut... hala kısa kolla, çorapsız geziyorum evin içinde... Belki sen de farkında olmadan üşütüyorsundur...Zaten uzaninca geçiyoryani doktor bunları söyledi istersen gel dedi ama şiddetli ve geçmeyen bir şey değil şu anlık...
Belki de ama birde genellikle mide tarafımda oluyor arkadaşım yani asagilarda değil genelde mide bölgem ve yemekten sonra neredeyse nefessiz bırakıyorGeçmiş olsun havalar bir anda soğudu, ben ona yordum gerilmeyi, iki gündür aynı uzanınca geçen Bi gerilme mevcut... hala kısa kolla, çorapsız geziyorum evin içinde... Belki sen de farkında olmadan üşütüyorsundur...
Evet fiyat normal gözüküyor. Ben doğum fiyatını yeni sordum süsleme ve fotoyu sormadım . Kendimiz ufak çaplı süslesek laf edip para istemezler umarımCanım hastaneyle 1350 TL ye anlastım foto çekimi için herkes uygun dedi ama bana pahalı geldi, süsleme de en düşük paketi seçtim 350 TL. Şimdi hastanenin yapacağı albümde hem hamilelik dış çekimi var hem doğum çekimi. Ayrı bişi yapmıcam. Şık bir sey almak lazım ama hamile abiyeleri de hem çok kokoş hem çok pahalı Bikaö bulduğum örnekleri atcam burdan. Doğru diyosun bebeğe de taç ve süslü Bi kıyafet lazım bide( trendyoldan lohusa geceliği beğendim 175 TL ye içini gösteriyor yazmışlar vazgectim. Örnekleri atıyorum.
Benimde bugün kasık ağrım var. Normaldir diye düşünüyordum sizin mesajınızı görene kadarKızlar selam ben de artık ağrılarla uğraşmaya başladım. Bel ve kasik ağrısı çok oluyor, bi de özellikle geceleri yatarken karnım çok sertleşiyor, uykuya dalana kadar bi kaç kez oluyor ve acı veriyor. Ben henüz 2 kilo aldım, malesef bulantılar devam ediyor doğru düzgün bisey yiyemiyorum. Bebeğin kilosu boyu gayet iyi dedi doktor bu istahsizliga rağmen. Zaten çok kilo almayı beklemiyorum küçük kızımda da 5bucuk kilo almıştım sadece. 3700 falan doğmuştu kızım.
Şeker yuklemesi yaptırmadım çünkü ac geziyorum zaten doktorun vereceği diyet bundan fazlası olamaz sanırım. Yapmayalım dedi öyleyse sağlık ocağında açlık ve tokluk şekerine baktır dedi. Sadece ona baktiracagim, hayırlısıyla şu 3 ay geçse başka bisey istemiyorum perişan oldum![]()
Bence ihmal etmeyin sorun doktora, bende sordum kasık ağrısını özellikle sertleşmeyi bu haftalarda çok beklemeyiz dedi. Vitaminlerini kullan, devam ederse artarsa yine gel dedi bekliyorum bendeBenimde bugün kasık ağrım var. Normaldir diye düşünüyordum sizin mesajınızı görene kadar
Dün yazdı bugün resmen kışa geçiş yaptık. biraz üşütmüşüm diye düşündüm aslında doktoruma sormalı mıyım?
Maşallah ne güzel büyümüş bende 5 haftadır gitmiyorum nuran hanıma . Acaba nöbetçi kalıyor mu canım biliyor musun? Crp de çok mu yüksek bazen hamilelikte yükseklik olabiliyormuş inşallah öyle birşeydirDoktordan geldim kızlar. Avicennaya gidenler muayene 140 tl olmuş
Bebeğim 868 gram olmuş. Çok güzel pozlar verdi. Hemoglobin a1c 'ye kan tahlilinde bakıldı şeker yüklemesine gerek duymadı doktorum.
Crp yüksek çıkmış kanda enfeksiyon yani. İdrar tahlili verdim sonuç bekliyorum.
Onun dışında herşey yolunda çok şükür.
Bilmiyorum canım nöbetçi kalıyor mu. Crp 5 sınır benimki 6.26 çıkmış. İdrarda bişey yoksa gebelikte normalmiş crp yükselmesi.Maşallah ne güzel büyümüş bende 5 haftadır gitmiyorum nuran hanıma . Acaba nöbetçi kalıyor mu canım biliyor musun? Crp de çok mu yüksek bazen hamilelikte yükseklik olabiliyormuş inşallah öyle birşeydir
Çok da yüksek değilmiş inşallah idrarda normal çıkar. Benimde şeker değerlerime bakıp normal ama karbonhidratlı besinle çok fazla tüketme demişti çok kilo alma taraftarı değil.Bilmiyorum canım nöbetçi kalıyor mu. Crp 5 sınır benimki 6.26 çıkmış. İdrarda bişey yoksa gebelikte normalmiş crp yükselmesi.
Bu arada 7 kilo 40 gram aldığımı söyledim. Biraz fazla almışsın dikkat et protein ağırlıklı beslen dedi.
Bişi yoktur inşallah canım benimde 14 çıktı doktor haftaya tekrar bakalım romatizmal olabilir dediBilmiyorum canım nöbetçi kalıyor mu. Crp 5 sınır benimki 6.26 çıkmış. İdrarda bişey yoksa gebelikte normalmiş crp yükselmesi.
Bu arada 7 kilo 40 gram aldığımı söyledim. Biraz fazla almışsın dikkat et protein ağırlıklı beslen dedi.
Sonuç idrar yolu enfeksiyonu maalesef.Çok da yüksek değilmiş inşallah idrarda normal çıkar. Benimde şeker değerlerime bakıp normal ama karbonhidratlı besinle çok fazla tüketme demişti çok kilo alma taraftarı değil.
Senin de yüksekmiş.idrar verdin mi? Yanma oluyor mu?Bişi yoktur inşallah canım benimde 14 çıktı doktor haftaya tekrar bakalım romatizmal olabilir dedi
Ay evet ben de sabahlık almak istiyorum ama çok pahalı gerçekten o yüzden ben de kumaş alıp diktirmek istiyorum Ankara’da Bursa kumaş var gidip oradan alıp terziye de diktireceğimBende istiyorum ama büyük ihtimal fotoğrafçıyla anlaşmam ya da uygun bir
fotoğrafçı bulursam ona da yaptırabilriim. Tabi hastane organizasyon be fotoğrafçı için ek ücret istiyormuş tek seçeneğim onunki o yüzden arkadaştan foto makinasını alır eşime fln çektiririm diyorum.
Foto çekimi için şık sabahlık hala bulamadım sinir oldum o yüzden beğendiklerim 400-500 abartmışlar fiyatları. Sabahlığa göre bebeğime giydireceğim kıyafeti yaptıracağım, tacımı terliğimi yapacağım takım olsun diye. Sabahlık bulursam devamı gelecek inşallah![]()
Ben de iki alıyorum, magnimore diye bi marka doktorum tavsiye ettiKesinlikleDinlenirsem iyiyim hamdolsun ikiye çıkardı magnezyum acaba burada var mı iki alan
![]()
Merhabalar, imom büyüklüğü nasıl bendede yutmada korkuyorum büyük ilaçlarıBana Dr um ya decavit ya ımom al dedi decavit yutamadıgım için imom kullanıyorum suan
Tüm sabahlıklar ayna gibi iç çamaşaırını gösteriyor. Beyaz dışındaki renklere yöneldim mavi de öyle gri de öyle. Sabahlıktan bile belli oluyor. Ben taburcu olmadan foto çekimi için bakıyorum normal giyeceklerim var ama bulamadım içime sinen olmadı hiçAy evet ben de sabahlık almak istiyorum ama çok pahalı gerçekten o yüzden ben de kumaş alıp diktirmek istiyorum Ankara’da Bursa kumaş var gidip oradan alıp terziye de diktireceğim
Böbrek ağrısı hariç bişiyim yok canım, cuma idrarda vereceğim crp de bakılıcak, size antibiyotik verebilir doktor geçmiş olsunSenin de yüksekmiş.idrar verdin mi? Yanma oluyor mu?
Decavitten bayağı küçük ama pek de küçük sayılmaz parol kadar vardır... kokusu kötü bunun da...Merhabalar, imom büyüklüğü nasıl bendede yutmada korkuyorum büyük ilaçları