2021 Şubat Anneleri

Sonuç idrar yolu enfeksiyonu maalesef. 🙄
BOL LÖKOSİT,BOL EPİTEL HÜCRESİ VE BAKTERİ GÖRÜLDÜ.
Doktor da çıkmış yarın bakar artık. Whatsaptan gönderdim ama bakalım.
Geçmiş olsun bol su iç, ev yoğurdu ye mutlaka. En fazla fitil verir herhalde... Normal bunlar hamişlikte. Bu arada fiyatlar artmış evet. Sağlıkçılara indirimli eczacı eşim kartı gösterince indirim yaptılar sen de sor Bi belki başka meslekler de vardır...

Sonuç idrar yolu enfeksiyonu maalesef. 🙄
BOL LÖKOSİT,BOL EPİTEL HÜCRESİ VE BAKTERİ GÖRÜLDÜ.
Doktor da çıkmış yarın bakar artık. Whatsaptan gönderdim ama bakalım.
Çok geçmiş olsun canım herhalde tek kullanımlık tozlardan verir inşallah onunla da geçer.
Geçmiş olsun bol su iç, ev yoğurdu ye mutlaka. En fazla fitil verir herhalde... Normal bunlar hamişlikte. Bu arada fiyatlar artmış evet. Sağlıkçılara indirimli eczacı eşim kartı gösterince indirim yaptılar sen de sor Bi belki başka meslekler de vardır...
Onu dicektim benim eşim de sağlıkçı %20 indirim yapıyorlar aynı zamanda polis ve asker yakınına da indirim uyguluyolar.

Kizlar bisi sorucam buhar makinesi alaniniz, kullananiniz var mi? Kombili oldugu icin ev peteklere suluk var ama ona ragmen burnumun ici cok kuruyor, ilerde bebis icin de kullanirim alsam mi diye dusunuyorum..

Böbrek ağrısı hariç bişiyim yok canım, cuma idrarda vereceğim crp de bakılıcak, size antibiyotik verebilir doktor geçmiş olsun
Canım böbreklerin de genişleme yada herhangi bir rahatsızlık oluştumu bu süreçte benimde sağ böbreğimde ağrı var ve 2.grade hidronefroz teşhisi koydular böbreğim büyümüş bebeğin baskısından

Kizlar bisi sorucam buhar makinesi alaniniz, kullananiniz var mi? Kombili oldugu icin ev peteklere suluk var ama ona ragmen burnumun ici cok kuruyor, ilerde bebis icin de kullanirim alsam mi diye dusunuyorum..
Biz kullanıyoruz civilden almıştık çok memnunuz buranın havası çok kuru sürekli burnunuz kanıyordu 150 TL ye almıştık

Antibiyotik fitil ve krem yazmış canım. 😐 Yok bizde bi indirim.

Çok geçmiş olsun canım herhalde tek kullanımlık tozlardan verir inşallah onunla da geçer.

Onu dicektim benim eşim de sağlıkçı %20 indirim yapıyorlar aynı zamanda polis ve asker yakınına da indirim uyguluyolar.
Antibiyotik fitil ve krem vermiş canım 😕 ilerlemiş bi durum var herhalde.

Bilemedim ki, beni de hep uyardılar da dinlemedim. babyme yenidoğan da su pamuk ve yenilebilir kimyasal olarak Bi ürün var ekstradan... Ben birazcık tembel biriyim ya, pamuk ıslatayım falan üşenirim günde 10 kere kaka yaparken😂😂ıslatıp kutuda saklamak da benim pek aklıma yatmıyor. Islak pamukla Çimlendirdiğimiz fasulyeler geliyor aklıma.
Evet canım pamuk ıslak olarak bekletilmemeli. Sonuçta koruyucu olmadığı için sararma bozulma yapabiliyor. İlk aylarda o kaDar çok bez dolduruyorlar ki insana zor geliyor pamuk ıslatmak 😬

Canım böbreklerin de genişleme yada herhangi bir rahatsızlık oluştumu bu süreçte benimde sağ böbreğimde ağrı var ve 2.grade hidronefroz teşhisi koydular böbreğim büyümüş bebeğin baskısından
Canım benimde sürekli kum dökme oluyordu, haliyle enfeksiyon çok ağrım olunça üroloji usg istedi ğrade 1 böbrek büyümesi çıktı doktorumda rahim ili sağ böbreğin yakın olduğunu bundan dolayı çok ağrım olduğunu söyledi, senin fark edildiğinde 2 miydi direk çok ağrın var mı

Ben gradeini bilmiyorum henuz ama sag kurek kemigimin alti cok agriyo, doktoruma sordum buyuk ihtimal bobrek genislemesi bi dahaki geldiginde bakalim dedi, yalniz bugun agridan kivrandim ve az once artik bi tane parol aldim.. tek duam var umarim daha fazla artmaz :(

Su içmekten catlıcak konuma geliyorum surekli ağzım kuru yudum yudum içeyem diyorum içerken bardak bi anda bitmiş oluyo sürahiyi yanımda tutuyorum. 3,5-4 litre oluyodur içtiğim su şeker yüklemesi yaptırdım çıkmadı bende korkmuştum
24. Hafta sonrası burun tıkanıklığı olurmuş onu da yaşıyorum kuruluk belki ondandır diyorum

Canım benimde sürekli kum dökme oluyordu, haliyle enfeksiyon çok ağrım olunça üroloji usg istedi ğrade 1 böbrek büyümesi çıktı doktorumda rahim ili sağ böbreğin yakın olduğunu bundan dolayı çok ağrım olduğunu söyledi, senin fark edildiğinde 2 miydi direk çok ağrın var mı
Ben grade 2 de öğrendim çok ağrım oldu ama herkes bebektendir olur öyle ağrılar dedi bende doktora sormadım. Sonra dayanamayinca gittik grade 2 çıktı. Kum ve enfeksiyon daha da artırır ağrıyi Allah yardımcımız olsun. Hep sol tarafa yatmak ve bol su içmek iyi geliyor bana

Ben gradeini bilmiyorum henuz ama sag kurek kemigimin alti cok agriyo, doktoruma sordum buyuk ihtimal bobrek genislemesi bi dahaki geldiginde bakalim dedi, yalniz bugun agridan kivrandim ve az once artik bi tane parol aldim.. tek duam var umarim daha fazla artmaz :KK43:
İnşallah artmaz canım bir dahaki kontrolün ne zaman. Gidince baktr yada dayanamazsan git baktı böbreğine sana zarar. Enfeksiyon falan olursa bebeğe de zarar Allah korusun. Sol tarafına yat bol su iç sende inşallah geçer bu ağrı sızı

Valla aslinda normalde sekeri cok dusuk olan bi insanim ama ben de sinirin bir cit uzerinde cikti, dikkat etmeye calisiyorum. Zaten hamur isi ve tatli yiyemiyorum hamileligin basindan beri cok nadir tuketebiliyordum. Cok bulantim oldugu icin basta sadece peynir ekmek ve makarna pilav patates gibi seyler tukettim, asla sebze falan yiyemedim, sulu yemekler yenildigindr bile duramiyordum masada.. bu sebeple de hizli kilo adim ilk 4 ay ve babamda ve onun ailesinde de oldugu icin ben de cok yatkinim o tarafa bende de cikti. Itiraf edeyim 2 gun cok agladim cikinca ama doktora gidince rahatladim, hergun min 45 dakka yuruyorum, meyve uzerine sut, kefir ayran yogurt tuketmeye calisiyorum, ac kalmamaya calisiyorum ama yediklerimi de abartmamaya dikkat ediyorum ne kadar olursa acikcasi.. ben cok uzuldum dedigim gibi ama suanda uzuldugum icin pismanim hic gerek yokmus. Once bi sonucunuz ciksin ondan sonrasina bakilir, bana bi de diyetisyene gitmemi onerdi ama ben diyet listesine cok sadik olabilecek bir insan olmadigim icin gitmedim acikcasi.. kendim dikkat etmeye calisiyorum..
Tatlım benim Allah'im sağlıkla doğum nasip etsin bizlere İnşallah ne güzel anlamışsınız çok teşekkür ederim 🌼❤️

Ben cok zor su iciyorum ki hamile kalmadan once deli gibi icerdim gunde 4 lt falan ama genetik yatiinliktan dolayi sekerim sinirin ustunde cikti. Dikkat ediyorum simdi, hergun olcuyorum.. daha iyi sinirin altina indi. Bence korkma ve yaptir mutlaka. Cikarsa da cozumu var en azindan
Çok teşekkür ederim yaptiracam haftaya

Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım. 75 gr glikoz içeriyor. Açlık 89, Tokluk 60 dk sonra 153, Tokluk 120 dk sonra 128 çıktı. Ve doktorum buna normal dedi. Acaba hgA1C değerim normal çıktığı için mi ciddiye almadı anlamadım. Çoğu kişiye 50 gr yükleme yapılmış, bana neden 75 gr yapıldı anlamadım. Acaba ondan mı yüksek çıktı diyorum bir yerde. Şu zamana kadar 3 kilo aldım. Ben gibi değerleri çıkıpta doktoru normal diyen oldu mu?

Back
X