Valla aslinda normalde sekeri cok dusuk olan bi insanim ama ben de sinirin bir cit uzerinde cikti, dikkat etmeye calisiyorum. Zaten hamur isi ve tatli yiyemiyorum hamileligin basindan beri cok nadir tuketebiliyordum. Cok bulantim oldugu icin basta sadece peynir ekmek ve makarna pilav patates gibi seyler tukettim, asla sebze falan yiyemedim, sulu yemekler yenildigindr bile duramiyordum masada.. bu sebeple de hizli kilo adim ilk 4 ay ve babamda ve onun ailesinde de oldugu icin ben de cok yatkinim o tarafa bende de cikti. Itiraf edeyim 2 gun cok agladim cikinca ama doktora gidince rahatladim, hergun min 45 dakka yuruyorum, meyve uzerine sut, kefir ayran yogurt tuketmeye calisiyorum, ac kalmamaya calisiyorum ama yediklerimi de abartmamaya dikkat ediyorum ne kadar olursa acikcasi.. ben cok uzuldum dedigim gibi ama suanda uzuldugum icin pismanim hic gerek yokmus. Once bi sonucunuz ciksin ondan sonrasina bakilir, bana bi de diyetisyene gitmemi onerdi ama ben diyet listesine cok sadik olabilecek bir insan olmadigim icin gitmedim acikcasi.. kendim dikkat etmeye calisiyorum..