2021 Şubat Anneleri

Kontrolüm vardı bugün şeker yüklemesi de yaptırdım. Şeker normal değerde çıktı. Ama kan ilacını kabızlıktan dolayı bıraktığım için kansızlık çıktı. Bir de idrar tahlilinde “keton” negatif olması gerekirken pozitif çıkmış. Doktor bir şey demedi ama takıntılı olunca araştırdım Ama anlamadım.
Plasenta ön duvarda imiş.
sol bacağımın kasıkla birleşen kemiğim çok ağrıyor dedim bol bol yürüyüş yap dedi ama ben bir gün yürüyüş yapayım 3 gün onun ağrısını fazlasıyla çekiyorum. Çatı ağrısı için erkek ağrın çoğalırsa gel dedi doktor. İyi de hiç geçmiyor ki ağrı dedim😭 yatakta sağdan sola dönmeme bile izin vermiyor bacağım. Alt karnım desen sürekli ince ağrı halinde. Şikayetlerim çok arttı daha aylar var doğuma. Allah yardımcımız olsun çok zorlanmaya başladım ben. Sürekli sızlanıyorum

İnşallah artmaz canım bir dahaki kontrolün ne zaman. Gidince baktr yada dayanamazsan git baktı böbreğine sana zarar. Enfeksiyon falan olursa bebeğe de zarar Allah korusun. Sol tarafına yat bol su iç sende inşallah geçer bu ağrı sızı
Insallah canim, kontrolum 19 unda, o zamana kadar izlicem eger artarsa once de gidebilirim ama lutfen artmasin yaa:( dogru duzgun tedavisi de yok cunku:( sukur enfeksiyonum yok suanda 2 hafta once falan vermistim idrar ama bi dahaki gittigimde yine verebilirim:( gecsin gitsin su agrilar valla, keyfini cikaralim azcik..

Hangi medipoldesiniz?

Ben dalan roxy aldım onunla yıkadım hem güzel kokuyo hem de yumuşacık yaptı.

Ben tetanoz aşısına gidince sormuştum asmye yapıyoruz demişlerdi ama özele gidiyorum nornalde fiyatı uygunsa doktora gitmişken yaptırabilirim bilmiyorum

Bunu ilk kez duydum teşekkür ederim 😊

Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım. 75 gr glikoz içeriyor. Açlık 89, Tokluk 60 dk sonra 153, Tokluk 120 dk sonra 128 çıktı. Ve doktorum buna normal dedi. Acaba hgA1C değerim normal çıktığı için mi ciddiye almadı anlamadım. Çoğu kişiye 50 gr yükleme yapılmış, bana neden 75 gr yapıldı anlamadım. Acaba ondan mı yüksek çıktı diyorum bir yerde. Şu zamana kadar 3 kilo aldım. Ben gibi değerleri çıkıpta doktoru normal diyen oldu mu?
Bir yerde okumuştum burada mıydı hatırlamıyorum 140 ve üstü yüksek görüyor doktorlar belki ilk değer 140dan yüksek diye 2. 140dan düşük olunca normal görmüştür

Bir yerde okumuştum burada mıydı hatırlamıyorum 140 ve üstü yüksek görüyor doktorlar belki ilk değer 140dan yüksek diye 2. 140dan düşük olunca normal görmüştür
Y yellowbride 50 gr seker yuklemesinde 1 saat sonraki degerin maks 140, 2 saat sonrasi degerin maks 120 olmasi bekleniyor ama 75 grmi bilmiyorum, internette yaziyordur ama bi arastirin. Kilonuz normalse, ailede yoksa ve sinirdaysa normal kabul etmis olabilir.

Kontrolüm vardı bugün şeker yüklemesi de yaptırdım. Şeker normal değerde çıktı. Ama kan ilacını kabızlıktan dolayı bıraktığım için kansızlık çıktı. Bir de idrar tahlilinde “keton” negatif olması gerekirken pozitif çıkmış. Doktor bir şey demedi ama takıntılı olunca araştırdım Ama anlamadım.
sol bacağımın kasıkla birleşen kemiğim çok ağrıyor dedim bol bol yürüyüş yap dedi ama ben bir gün yürüyüş yapayım 3 gün onun ağrısını fazlasıyla çekiyorum. Çatı ağrısı için erkek ağrın çoğalırsa gel dedi doktor. İyi de hiç geçmiyor ki ağrı dedim😭 yatakta sağdan sola dönmeme bile izin vermiyor bacağım. Alt karnım desen sürekli ince ağrı halinde. Şikayetlerim çok arttı daha aylar var doğuma. Allah yardımcımız olsun çok zorlanmaya başladım ben. Sürekli sızlanıyorum
İdrarda keton bende de çıkıyordu. Uzun süre açlık yaşadığım zamanlarda. Bugün benim de hmg im düşük çıktı. Demir ilacı da içiyorum oysa ki. Bağırsak problemlerim olduğu için sanırım bağırsaklarımdan yeterince emilemiyor. Ciğer yemeye başlayacağım. Siz de ciğer yiyip yanında bol yeşillik, c vit içeren şeyler tüketin.
Ağrıya gelince önce ev içinde yürüyün, git gel yapın devamlı. Sonra evin etrafında yürüyün 1-2 tur da olsa. Zaten kimse bizden maraton koşmamızı istemiyor. Sonra tur sayınızı arttırın yetecektir. Birden yüklenmeyin bence alıştıra alıştıra kendinizi dinleye dinleye yapın.

Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım. 75 gr glikoz içeriyor. Açlık 89, Tokluk 60 dk sonra 153, Tokluk 120 dk sonra 128 çıktı. Ve doktorum buna normal dedi. Acaba hgA1C değerim normal çıktığı için mi ciddiye almadı anlamadım. Çoğu kişiye 50 gr yükleme yapılmış, bana neden 75 gr yapıldı anlamadım. Acaba ondan mı yüksek çıktı diyorum bir yerde. Şu zamana kadar 3 kilo aldım. Ben gibi değerleri çıkıpta doktoru normal diyen oldu mu?
75 mg tanı için kullanılıyor bir daha yaptırmana gerek kalmıyor. 50 mg yapanlarda yüksek çıkarsa tanı için tekrar 100 mg istiyorlar. O yuzden 75 mg tek seferde tanı koymak amaçlı bazı doktorlar istiyor. Bende 75 lik yaptım. 75 likte şeker degerler farklı tabikide. Bir saatin sonunda 180 den, 2 saatin sonunda ise 150 den aşağı olması lazım. Sizinki gayet normal

Insallah canim, kontrolum 19 unda, o zamana kadar izlicem eger artarsa once de gidebilirim ama lutfen artmasin yaa:KK43: dogru duzgun tedavisi de yok cunku:KK43: sukur enfeksiyonum yok suanda 2 hafta once falan vermistim idrar ama bi dahaki gittigimde yine verebilirim:KK43: gecsin gitsin su agrilar valla, keyfini cikaralim azcik..
Evet Bi tedavisi de yok hiç dayanamazsan katater takılıyormuş ama oda Bi operasyon sonuçta idraryolundan mesane ye ordan da bobrege kadar bir tel takılıyor. İnşallah o aşamaya gelmeyiz. Şu 3 ay biraz keyfini çıkaralım ilk 4 buçuk 5 ay da hep kusmustum.tam geçti derken bu çıktı. Allah beterinden korusun ama zormuş hamilelik. Hepimizin yardımcısı olsun. Sağ salim kavuşalım bebişlerimize. Hayırlı haberlerini yaz canım merak ederim.

Aranızda en çok kilo alan benim heralde 😣
71 le hamile kaldım 24.haftamfayım 80 kilo oldum 9 kilo almışım hatta belki de 10
İnşallah en az rakamla kapatırım😐

Aynı ben de öyle sağa sola dönerken ağrıyor bir de dikis yerim ağrıyor bn de öyle diyorum daha 3 ay var şimdiden böyleyiz😑

Aranızda en çok kilo alan benim heralde 😣
71 le hamile kaldım 24.haftamfayım 80 kilo oldum 9 kilo almışım hatta belki de 10
İnşallah en az rakamla kapatırım😐
Yalnız değilsin canim 😂64 ile hamile kaldım şu an 73 um 9 kilo almışım🧐 o da dikkat etmeme rağmen

Doktordan geldim kızlar. Avicennaya gidenler muayene 140 tl olmuş 😱
Bebeğim 868 gram olmuş. Çok güzel pozlar verdi. Hemoglobin a1c 'ye kan tahlilinde bakıldı şeker yüklemesine gerek duymadı doktorum.
Crp yüksek çıkmış kanda enfeksiyon yani. İdrar tahlili verdim sonuç bekliyorum.
Onun dışında herşey yolunda çok şükür.
Hemoglobin a1c kaç çıktı canım

Tüm sabahlıklar ayna gibi iç çamaşaırını gösteriyor. Beyaz dışındaki renklere yöneldim mavi de öyle gri de öyle. Sabahlıktan bile belli oluyor. Ben taburcu olmadan foto çekimi için bakıyorum normal giyeceklerim var ama bulamadım içime sinen olmadı hiç😱
Diktirmek güzel fikir hem daha uyguna gelir hem istediğiniz gibi olur en önemlisi de kumaşını siz seçtiğiniz için daha iyi olur.var mı beğendiğiniz bir model?
Aynen canım, instada denk geldim resmen insanı soymaya kalkıyorlar iç dış şu takıma 500₺ diyorlar ya bi saat giyip kenara atacağım şeye neden o kadar para vereyim ki? O yüzden ben de güzel kumaş seçip diktirmeyi düşünüyorum en azından yarı fiyata gelir, bu modelden düşünüyorum 👇

Eklentiler

• 965D6F40-9EAF-4519-9584-A4EC344A3E6A.webp
    965D6F40-9EAF-4519-9584-A4EC344A3E6A.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 50
Back
X