2021 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşım bisey sorucam.bende bugün oldu wbc değer 10 benimki 12 cıktı. Yumurtalamdan 4 gün geçti birseyim yokken birden idrarda yanma ve kan var. Antibiyotik verdi doktor içsem mi napsam ya yerleşme flnsa
Kan idrardan mı geliyor bunu iyi tespit etmek lazım. Kırmızımsı değil de çay rengi gibiyse idrardan geliyordur. Ve eğer böyleyse kesinlikle antibiyotik kullanmak gerekir şiddetli enfeksiyon demektir. Bizde erkeklere göre idrar kanalımız kısa bu yüzden enfeksiyon ilerlese böbreğe kadar gidip böbrek fonksiyonlarını kalıcı bozabilir. O yüzden hafife almaya gelmez. Bende idrarda kan olduğunda idrar yaparken ağlayacak kadar acıyordu. Sık sık tuvalete gitme istediği oluyor ve yanma hissi oluyor. Tuvaletini yapmadığın zaman bile genital bölgede yanma hissediyordum

Kan idrardan mı geliyor bunu iyi tespit etmek lazım. Kırmızımsı değil de çay rengi gibiyse idrardan geliyordur. Ve eğer böyleyse kesinlikle antibiyotik kullanmak gerekir şiddetli enfeksiyon demektir. Bizde erkeklere göre idrar kanalımız kısa bu yüzden enfeksiyon ilerlese böbreğe kadar gidip böbrek fonksiyonlarını kalıcı bozabilir. O yüzden hafife almaya gelmez. Bende idrarda kan olduğunda idrar yaparken ağlayacak kadar acıyordu. Sık sık tuvalete gitme istediği oluyor ve yanma hissi oluyor. Tuvaletini yapmadığın zaman bile genital bölgede yanma hissediyordum
Çok teşekkür ederim benimde anlattiunuz gibi aynen yanma hissi gözlerimden yaa geldi resmen ağladım. En iyisi kullanayim ilaçlarımı

Valla puset cok cukur geliyor bana 😅 ana yuregimi bilmemde ben altta battaniyeyle biraz yukseltiyordum oglumda kafam daha rahat ediyodu
Ablamızın mesajını bulamadığım için sizinkine alıntı yaptım içi çukur olan pusetler için destek minderleri satılıyor. Abla sende doğru demişsin bi battaniye ile en kral destek minderini yaparsın

Ablamızın mesajını bulamadığım için sizinkine alıntı yaptım içi çukur olan pusetler için destek minderleri satılıyor. Abla sende doğru demişsin bi battaniye ile en kral destek minderini yaparsın
Siz neden herkese abla diyorsunuz😬yaşın doğruysa 24 yaşındaki aekadaşa bile abla dedin🤷‍♀️

Kızlar Dr bugün 2.Yüklemeyi yaptırdı ilkinde aç karnına 98, yüklemeden sonra 167
2. Tahlilde
aç karnina=87
100 gramlık yüklemeden sonra
1.kan=153
2. Kan=121,
3.kan=102
Sorum şu ki 2. Yüklemeden önceki gün kek ,tatlı falan yemedim sadece 2 dilim buğday ekmeği yedim dikkat ettim ilkinde akşam kek yemiştim Dr sıkıntı yok dedi ben dikkat ettiğim için mi yok acaba yoksa gerçekten yok mu?umarım açıklayıcı olmuştur 😂

Mevsim geçişinden dolayı hapşırma ve burun tıkanıklığı oldu bende de kuzenim hemşire çok acil bir durum olmadıkça hastaneye gitme dedi vaka sayısı arttı hastane gelinecek gibi değil dedi gidesim kaçtı hastaneye

Kızlar Dr bugün 2.Yüklemeyi yaptırdı ilkinde aç karnına 98, yüklemeden sonra 167
2. Tahlilde
aç karnina=87
100 gramlık yüklemeden sonra
1.kan=153
2. Kan=121,
3.kan=102
Sorum şu ki 2. Yüklemeden önceki gün kek ,tatlı falan yemedim sadece 2 dilim buğday ekmeği yedim dikkat ettim ilkinde akşam kek yemiştim Dr sıkıntı yok dedi ben dikkat ettiğim için mi yok acaba yoksa gerçekten yok mu?umarım açıklayıcı olmuştur 😂
Vücuda şeker girdiğinde vücudun davranışını ölçüyor bu test. Önceki gün yediklerinizle çok bağlantısı olmaz sonuçta ölçmeden önce vücuda şeker verildi ve vücudun bunu tolare edebildiği görüldü çok şükür

Vücuda şeker girdiğinde vücudun davranışını ölçüyor bu test. Önceki gün yediklerinizle çok bağlantısı olmaz sonuçta ölçmeden önce vücuda şeker verildi ve vücudun bunu tolare edebildiği görüldü çok şükür
Himm anladım canım o zaman ağız kuruluğum falan şekerden değil🤔tmm cnm sağolasın

Kızlar e bebekten sıfır kol zıbın alan var mı netten pamuklu mu ürünleri

Hakisiniz belki yine hindistan cevizi yağı alırım kaşıntı hissini bazen geçirmiyor gibi geliyor kasiyinca da çatlayacakmis gibi hissediyorum😅 ilk gebeliğimde lierac kullanmıştim 38-39 haftada küçük çatlaklar oluşmuştu yine de. En son haftalarda olursa oluyor zaten.
Aynen son haftaları da kurtarırız inşallah☺️

Bende hindistan cevizi yağımı elimden düşürüp tüm mutfağı uyağ yapmıştım 🙈yenisini almadım günlük nemlendiricilerle devam ediyorum tembel işi🙈
siz napıyorsunuz sürdükten sonra?
Yazın sürüp göbeğim açık bekliyordum öyle şimdi hemen kapatsak olmuyor atlet/bluz ile kapatsak ten emmeden bluz emer.
Ben de hemen kapatmıyorum emilmesini bekliyorum biraz yoksa atlette filan koku yapıyor ki kokusundan da nefret ediyorum gerçekten ama el mecbur 😏

Kesinlikle yenidogan alma cok çekiyor pamuklu oldugu icin ama harika kalitesi vs hala ogluma onu kullaniyorum oglum zayif bi bebek olmasina ragmen 1.5 yasinda 3 yas zibinini aldik ordan çünkü baya cekiyor direk 3 ay almani tavsiye ederim
Anladım cnm o zmn yine Lcw den alayım hiç riske atmayim.. teşekkürler

Back
X