- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
14.gune igne etkisi kalmaz bence kan verin yakin bulunduğunuz hastahaneye hemen ciktiysa 2.cizgu muhakkak pozitiftir hayırlı olsun inşallahKızlar çatlatma iğnesi 14.günüm Buda testim sizce hala iğne mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14.gune igne etkisi kalmaz bence kan verin yakin bulunduğunuz hastahaneye hemen ciktiysa 2.cizgu muhakkak pozitiftir hayırlı olsun inşallahKızlar çatlatma iğnesi 14.günüm Buda testim sizce hala iğne mi
Bizimki bizimle yattığı için icin belki hemen geri yatıyordur belki.Bizim de öyleydi su içip yatiyodu ama bu aralar hemen yataktan inip oyun oynamak istiyor yatırmaya çalışınca da ağlıyor ortalığı yıkıyor hem uykusuzluk hem stres beni mahvetti .Allahtan geceleri artık eşim bem bakıcam dedi halime acıdı çünkü artık dayanacak gücüm kalmadı. Amin öyle canları yerinde olsun sağlıklı olsunlar da herşey yapılır .
Yanlış bilgi vermek istemem ama.ben devlete 29 +1 de gittim seker testi istedim yaptıKizlar doktora en son 22 sinde gitmiştim bir ay sonra gel dedi bu ay 19 anca musaitim oda 26 oluyor şeker o zman bakılıyor mu?
Dişlerine çok baktırmıyor huysuz oglan ama dis de olabilir 20 gün önce bi soğuk algınlığı geçirdi ondan sonra böyle oldu düzeni mi bozuldu yoksa uyku gerilemesi diyolar o mu oldu anlamadım nuran hanıma da söyledim rezene ver rahatlatır dedi bu gece onu da denedik yoksa bana mısın demiyorOrtalık hiç iyiye gitmiyor İstanbulda, ben de artık yavaş yavaş hazırlık moduna geçiyorum. Dün lcwdan kendime bi kaç parça söyledim. Lohusa takımları bana göre değil... Hastaneler aşırı sıcak oluyor, bi sürü şalım var sırtıma onlardan atarım üşürsem zaten...
H heyecanli_anneee canım bence çocuklarımız hareketlerimizin yavaşlamasına eskisi kadar onlarla aktif olamayışımıza tepki gösteriyor. İstemsiz ofluyoruz, oyluyoruz... Benimki sabah yataktan kalkarken anne bişi yok, yavaş yavaş diyip popomu öptü, elimle orayı tuttuğumdansonra da kıyameti kopardı neden kucağıma almıyorum diye... Dişleri ne alemde bir de belki o da huysuzluk yapıyor olabilir geceleri artıyor ağrıları malum... Ondan sık uyanıyor da olabilir.
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir14.gune igne etkisi kalmaz bence kan verin yakin bulunduğunuz hastahaneye hemen ciktiysa 2.cizgu muhakkak pozitiftir hayırlı olsun inşallah![]()
Diş çıkarma dönemi bizimki de hep soguk algınlığı, grip gibi olurdu. ne ateş ne başka bişi, burun akıntısı, gece sık uyanma huysuzluk... çok merhametli ama bizimki de tam cadı, inatçı bi aslan ve aşırı gürültücü ağlarkenDişlerine çok baktırmıyor huysuz oglan ama dis de olabilir 20 gün önce bi soğuk algınlığı geçirdi ondan sonra böyle oldu düzeni mi bozuldu yoksa uyku gerilemesi diyolar o mu oldu anlamadım nuran hanıma da söyledim rezene ver rahatlatır dedi bu gece onu da denedik yoksa bana mısın demiyormaşallah kız cocuklari ne tatli oluyor anneye sanki daha düşkünler bizim ki babası da babası o kadar uğraşıyorum yine yok
![]()
Çizgi çok belli değil ama var gibi duruyor. Ama biz var desek hamilelik yoksa seni umutlandirmis oluruz , çizgi yok desek seni üzeriz. Bence sende emin olmak için durumun varsa özel hastaneye gidip bi kan ver kesinlikle emin ol bizede yazmayı unutmaBugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
Bizimde öyleydi ama ortalıkta diş yok neyse artık çıkarsa da bizde rahatlasak ne uyku var ne bişey hep stresliyiz. Tam kiz çocuğu gorumcemin kızı var o da seninki gibiymiş uykuya yatırmak tam bi işkence diyoDiş çıkarma dönemi bizimki de hep soguk algınlığı, grip gibi olurdu. ne ateş ne başka bişi, burun akıntısı, gece sık uyanma huysuzluk... çok merhametli ama bizimki de tam cadı, inatçı bi aslan ve aşırı gürültücü ağlarkendün gece 9da başladık 12de kavga kıyamet uyuttuk
![]()
İnşallah canım ya şaşırdım bende İnan ne olduğunu akşam vereceğimÇizgi çok belli değil ama var gibi duruyor. Ama biz var desek hamilelik yoksa seni umutlandirmis oluruz , çizgi yok desek seni üzeriz. Bence sende emin olmak için durumun varsa özel hastaneye gidip bi kan ver kesinlikle emin ol bizede yazmayı unutma
Bizimde öyleydi ama ortalıkta diş yok neyse artık çıkarsa da bizde rahatlasak ne uyku var ne bişey hep stresliyiz. Tam kiz çocuğu gorumcemin kızı var o da seninki gibiymiş uykuya yatırmak tam bi işkence diyo![]()
Amin inşallah, arkadaşım 2 hafta hastanede yattı çok şükür bebiş vaktini bekledi doğmadı daha, eşim pozitif ben negatif çıkmama rağmen doktorum benide pozitif değerlendiriyor dikkat et diyorKendini de riske atma canım şunun şurasında 2 .5 ayımız kaldı Allahın izniyle kucaklarimiza alalım hepimiz . Hamile olmasam bu kadar korkmicam virüsten ama hamilelik olunca insanın eli kolu bağlanıyor .
Ya kendi kendime evham yaptım hem ilk gebeliğim hem ilk kez yaptı böyle bir şey . Bütün gece uyumadım vallahi acaba çocuk nöbet gibi bir şey mi geçiriyor aklıma gelmeyen kalmadı .Selam evet arada oluyor endişelenme. Dönerken kendine yer ararken manevra yapmıştır kuzucuk
Bende 27 de yaptırdım aynen 28 e kadar oluyor
Endiselenme, acaba hıçkırık tutmuş olmasın?Ya kendi kendime evham yaptım hem ilk gebeliğim hem ilk kez yaptı böyle bir şey . Bütün gece uyumadım vallahi acaba çocuk nöbet gibi bir şey mi geçiriyor aklıma gelmeyen kalmadı .
Ben de 26. Haftalık iken yaptırdım sıkıntı olmadı .Kizlar doktora en son 22 sinde gitmiştim bir ay sonra gel dedi bu ay 19 anca musaitim oda 26 oluyor şeker o zman bakılıyor mu?
Bir kaç saniye sürdü ne olduğunu tam anlayamadım bile büyük ihtimalle senin senin dediğin gibi hızlıca döndü bebişim .Endiselenme, acaba hıçkırık tutmuş olmasın?
Hızlı manevra da olabilir, hıçkırık nöbeti de olabilir..bir yerde bebek kordonuyla bile oynayabilir çekebilir diyorduBir kaç saniye sürdü ne olduğunu tam anlayamadım bile büyük ihtimalle senin senin dediğin gibi hızlıca döndü bebişim .
Öyle mi bende rahatsız oluyor diye dönüyordum![]()
Ben bi doktordan dinledim ve bana mantıklı geldi. Biz dönünce sonuöta rahmin şekli değişiyor amniyon sıvısının akış yönü değişiyo bebek de kendine uygun yer arıyordurMeğer çocukta içinden bize kiziyormus bir rahat ettirmedin anne diye![]()
Bu aylarda hıçkırık oluyormuş ondan olabilirKızlar bebeğim çok hareketli ama bu gece çırpınma gibi bir hareket yaptı bir kaç saniye korktum açıkçası karnım titrer gibi oldu içimde sanki çırpındı. Benzer bir şey yaşayan var mi acaba ?
Gebelik sekerim sinirda cikti benimde cok siki olmasa da ben de saglikli beslenmeye basladim, dun diyetisyenle gorustuk bana diyet listesi verdi, hergun gunde 3 ogun seker olcecegim.. moralini bozma, sonucta onemli olan ve hepimizin ortak gayesi bebelerin sagligiKızlar gebelik şekerim çıktı, inanılmaz demoralize oldum. Tatlı yok, meyve sınırlı sıkı bir diyet beni bekliyor salı günü endokrinolojiye görüneceğim. Tabiki bebeğim her şeyden önemli ve diyete uyacağım. Kiloluda değilim 2-3 kilo aldım ama yemeğide çok seviyorum bu konuda kısıtlanma psikolojisi beni yoruyor ve üzüyoraranızda gebelik şekeri olanlar var mı nasıl geciyor?
Orası kesinGebelik sekerim sinirda cikti benimde cok siki olmasa da ben de saglikli beslenmeye basladim, dun diyetisyenle gorustuk bana diyet listesi verdi, hergun gunde 3 ogun seker olcecegim.. moralini bozma, sonucta onemli olan ve hepimizin ortak gayesi bebelerin sagligi![]()
Hiç belli olmuyor canım yaptığın testin markasından bile değişebiliyor ben hamileligimi 3.ayinda öğrendim ilk aylarda şüphelenmiştim idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı meğerse hamileymişim sonra şans eseri öğrendim . Bu belirsizlik seni de yıpratır yaptır testi kurtul .İnşallah canım ya şaşırdım bende İnan ne olduğunu akşam vereceğim
Koyulaşma hemen olmaz diye biliyorum
Aynı evde yaşayıp bulaşmayan da çok canım dikkat et takviye aliyosundur zaten bizde artık gorusmelerimizi sınırlandırcaz çok duymaya başladım tedirgin oldumAmin inşallah, arkadaşım 2 hafta hastanede yattı çok şükür bebiş vaktini bekledi doğmadı daha, eşim pozitif ben negatif çıkmama rağmen doktorum benide pozitif değerlendiriyor dikkat et diyor
Yarın inşallah canım kan vereceğimHiç belli olmuyor canım yaptığın testin markasından bile değişebiliyor ben hamileligimi 3.ayinda öğrendim ilk aylarda şüphelenmiştim idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı meğerse hamileymişim sonra şans eseri öğrendim . Bu belirsizlik seni de yıpratır yaptır testi kurtul .
Aynı evde yaşayıp bulaşmayan da çok canım dikkat et takviye aliyosundur zaten bizde artık gorusmelerimizi sınırlandırcaz çok duymaya başladım tedirgin oldum