2021 Şubat Anneleri

LNe kötülüğü varmış ? Ben yüksek tansiyondan dolayı corasprin içmek zorundayım. Ehil ellerde zehir bile şifadır? Siz hangi kaynaktan zararlı olduğunu duydunuz?
Ben doktoruna sor dedim zaten iç demedim.... Arkadaşım iki kere zatürre oldu, üstüne bu viruse yakalanan biri.nefes güçlüğü çekiyordu doktoru aspirin dedi kullandı rahatladı... Haberlerde de korona hastalarında etkili olduğu söylendi.

Ben doktoruna sor dedim zaten iç demedim.... Arkadaşım iki kere zatürre oldu, üstüne bu viruse yakalanan biri.nefes güçlüğü çekiyordu doktoru aspirin dedi kullandı rahatladı... Haberlerde de korona hastalarında etkili olduğu söylendi.
Ben bir şey demedim bir arkadas sizin dediğiniz bu lafa yok öyle birşey demiş,hatta zararlı demis. Bende neye göre kime göre zararlı dedim🤷....zaten bende kullanıyorum aspirin kan sulandırıcı olarak.

Ay lütfen sakin asprin kullanmayin kendi kendielrine meshur ediyolar ilaçları asprin oyle gozuktugu kadar masum bir ilaç degil limon suyununda kan sulandırıcı özelliği var
Peki doktor kullan derse ne yapilir. Gebeligimin başından beri coraspin kullanıyorum geçmiş düşük hikayelerim yüzünden ve doktorum ısrarla bebeğe aksine faydası var diyor.

Peki doktor kullan derse ne yapilir. Gebeligimin başından beri coraspin kullanıyorum geçmiş düşük hikayelerim yüzünden ve doktorum ısrarla bebeğe aksine faydası var diyor.

Yukardaki arkadaşın dedigiyle cok farkli dedigim durum nefesi acilmasi icin corasprin onermis bende oyle herseye kullanilcak masum.bir ilac degik yazdim ki hic bir ilac masum değil yan etkileri ve vucuda olan zararları muhakkak oluyor benimde erken dogumum var diye bana verdi hangi doktora gittiysem corasprin. ama tedavi edicegi hastalığa iyi gelir nefes acici ozelligi yok dedigim gibi.

Ben bir şey demedim bir arkadas sizin dediğiniz bu lafa yok öyle birşey demiş,hatta zararlı demis. Bende neye göre kime göre zararlı dedim🤷....zaten bende kullanıyorum aspirin kan sulandırıcı olarak.

Tibba gore her ilacin faydasi oldugu kadar zararida var kime gore neye kismi diye bisey yok yani ama tedavisi olduğu hastalık icilmeli daha dün duyulan sey icin icilmemeli

Biliyorum ic demediginizi ama suan corona ciktiktan sonra haplar havada uçuyor gunde 16 tane ilac bana akıl kârı gelmiyor mesela ben 16 tane ilac içtiğimi soylesem.hemen midemi yıkamaya alırlar ama suan bonibon gibi yani evet doktorlar veriyor ama bizimde arastrimamiz lazım zira doktor hatasi yüzünden ilaçlardan olen bir sürü vatandaş var. Demek istedigim genel yani size hitap olarak yazmadım. Eminimki dogal olarak da takviye alsa rahatlayabilirdi kolayca haplara sarilmamak gerektiği benim demek istedigim yoksa tansiyon dusuk tehdidi kan pıhtılaşmasj vs durumlarda zaten mecbur içilmesi gerekiyor zira erken dogum gecmisim oldugu icin her doktor direk corasprin yazdı bana da

Neyse kızlar inşallah herkes icin en iyisi neyse o olur ben yarın doktora gidicem 25+1 olmus oluyorum seker yuklemesi yaparlarmi? Yoksa biraz daha gecmelimi hafta

Yukardaki arkadaşın dedigiyle cok farkli dedigim durum nefesi acilmasi icin corasprin onermis bende oyle herseye kullanilcak masum.bir ilac degik yazdim ki hic bir ilac masum değil yan etkileri ve vucuda olan zararları muhakkak oluyor benimde erken dogumum var diye bana verdi hangi doktora gittiysem corasprin. ama tedavi edicegi hastalığa iyi gelir nefes acici ozelligi yok dedigim gibi.
Siz iyimisiniz nefesi açılması için corasprin önermiş falan... Yazmadığım şeyi hala yazdığımı iddia ediyorsunuz yazdıklarınızda... Doktoruna sor dedim, aspirini ,bu bu kadar basit, ben iç içme vs demedim ki o da cvp olarak ben içicem aaa demedi, yarın doktoru Arıcam sorarım demiş... Ne yazdığımı iyi biliyorsan hala demediğim şeyi demişim gibi yansıtma insanlara.

Siz iyimisiniz nefesi açılması için corasprin önermiş falan... Yazmadığım şeyi hala yazdığımı iddia ediyorsunuz yazdıklarınızda... Doktoruna sor dedim, aspirini ,bu bu kadar basit, ben iç içme vs demedim ki o da cvp olarak ben içicem aaa demedi, yarın doktoru Arıcam sorarım demiş... Ne yazdığımı iyi biliyorsan hala demediğim şeyi demişim gibi yansıtma insanlara.

Evet corasprin iyi geldigi soyleniyor bi doktoruna sor demek ve yazmak bi öneridir bizzat yazdiginiz seyi söylüyorum ama siz anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz sorun orda. He sonradanda arkadaşınızın asprinle iyi oldugunuda nefesinin acildigini soyleyen iyi geldigini ispat etmeye çalışan yine sizsiniz. Ben direk okudugumun karsiligini yaziyorum hanfendi yansittigim bisey yok

Evet corasprin iyi geldigi soyleniyor bi doktoruna sor demek ve yazmak bi öneridir bizzat yazdiginiz seyi söylüyorum ama siz anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz sorun orda.
Ne yazdığım ortada senin de ne yazdığın ortada... Suizan senin yaptığın, daha da cvp vermem bu konuya. eşek hikayesine dönüyor burada bu muhabbetler ve kimse durduk yere tartışmasın benim "doktoruna sor!!! " muhabbetim yüzünden

Kızlar bu takımı aldım. Hastane çıkışı. Bunun bütün parçaları kullanılıyor mu? Kısa kollu çırçıtlı badi işe yarar mı? Kolsuzu da var sanki gereksiz bazı parçalar gibi zaten küçük bebekler de uzun kollu önden bağlamalı zıbın daha kullanışlı değil mi?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar bu takımı aldım. Hastane çıkışı. Bunun bütün parçaları kullanılıyor mu? Kısa kollu çırçıtlı badi işe yarar mı? Kolsuzu da var sanki gereksiz bazı parçalar gibi zaten küçük bebekler de uzun kollu önden bağlamalı zıbın daha kullanışlı değil mi?
Hepsini kullanırsın çok güzeller 💕💕💕💕💕

Atlet niyetine giyecek içine gereksiz bi parçası yok..

Çok güzelmiş güle gule kullansin inşallah ama.kisa kollu sifir kollu zibinlqr hep ise yariyor ic atlet niyetine giydiriliyor

Basur için dereotu kürü yapsana... Ben yıllar önce ondan şifa buldum. Bu hamileliğimde hortladı. Sürekli ishal olmak da sebep oluyor. Decavit vitamin beni ishal yaptı. Gynferol kan ilacı da öyle yaptı... Hoş esas neden hormonlarımız...
Valla gynoferon beni kabız yaptı ishal değilim,Dr krem yazdı ilaç onu kullanicam ya yoksa kanıyor sürekli

Kızlar seker yukleme testi icin aksamda aclik gerekiyormu doktorunuz bisey dedimi ? Birde saat 11 den sonra vucut insülin salgiladigi icin onceki saatlerde seker bakilmali diye biliyorum ama siz ne zaman saat kacta içtiniz ve verdiniz tahlili? Birde gebeliğin hangi haftasında yaptirdiniz cok soru oldu ama 😃

Valla gynoferon beni kabız yaptı ishal değilim,Dr krem yazdı ilaç onu kullanicam ya yoksa kanıyor sürekli
Kanaman daha iyi trombosit basurdan kanamayanda daha çok ağrı çekersin... İnşallah sifa bulursun oturmak kalkmak zaten zor...

Ay allah. Gecmis olsun 3 kez mi tehlike atlatiyorsunuz. Belki psikoljiktir ama 3 kez bu yoldan gecmis birisiniz az cok tahmininiz vardir. Yarin ya da sonraki gun tekrarlatin olmadi devam ederse
Canım çok geçmiş olsun inşallah gerçekten negatiftir.. nefes daralması artık gebelik haftanızla da ilgili olabilir benimde nefes darligim başladı özellikle de yorulunca ve yemeği fazla kaçırınca...

Back
X