2021 Şubat Anneleri

Hemoroid için bana krem yazmadı doktor. Gebelikte onun için verebileceğim bir ilaç yok dedi. İshal şurubu yazdı. Onunla da olmuyor ki zaten kabız olduğunu en son anlıyorsun. Anladığında da hemoroid ağrı yapıyor. Sonradan ishal olmakta işe yaramıyor. O değilde normal doğumda ıkınmaktan iyice kötüleyecek diye endişeliyim.
Bana KORTOS diye bir krem verdi ya napicami şaşırdım artik toz şeklinde bı ishal ilacı verdi de o da çok değişik içtim bı bardak o da zorla

Normal canım. Magnezyum içiyor musun. Günde bir muz ve bir şişe doğal maden suyu da iyi gelebiliyor. Ben hiç istikrar insanı olmadığımdan krampları çeliyorum. Özellikle gece yatakta gerinirken.
Ya multivitamin in içinde vardı magnezyum ama bitmişti bı kaç gündür icmiyordum dr a sordum magnezyum verdi vitamine başliyim geçmezse ekstra dan alicam artik

Kızlar bebeğimin çamaşırlarını bu hafta yıkamayı düşünüyorum inşallah
Bimin Jenny Willy granül sabununu aldık ama daha önce kullanan varmı

Bide pijama mevzusu olmuş
Bende lcw den aldım geçen hafta en rahat penye olur dedi annem
Lcw nin de kalıpları baya rahat içime sindi
Bide rengine uygun biraz uzun çok kalın olmayan hırka alıp kombin yaptım sabahlık gibi🤗 arayış içinde olanlara öneri olur belki 😊

Eklentiler

• 20201112_181208.webp
    20201112_181208.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar bu lambadan da almak istiyoruz çok kullanışlı olur diye düşünüyorum
Gece yerimizden kalkmadan ışık kontrolü yapabiliriz aklınızda bulunsun 😊

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-13-15-05-16.webp
    Screenshot_2020-11-13-15-05-16.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 88
Bu küvette yeri olmayanlar için çok iyi şuan biraz daha fiyatı yükseldi henüz bizde almadık 🙄

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-12-20-04-00.webp
    Screenshot_2020-11-12-20-04-00.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 75
Buda geçen haftalarda indirimdeydi baby plus ve bi kaç marka daha var ama inşallah buda iyidir çünkü hediye olarak geldi :)

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-11-19-34-43.webp
    Screenshot_2020-11-11-19-34-43.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 86
Bide rengine uygun biraz uzun çok kalın olmayan hırka alıp kombin yaptım sabahlık gibi🤗 arayış içinde olanlara öneri olur belki 😊
Sağlıklı şekilde giy inşallah 🤲🏻 bende somon-gri renkte lohusalık aldım birde onlara uygun hırka 👍

Bana hiç bir şey fayda etmedi. Bi kaç gün geçiyor tekrar hortluyor :KK43: doktor ısrarla kan ilacını kullanacaksın kan değerin yerlerde daha da düşecek diyor. Ama yok öyle korkuyorum ki içmeye, ilaç Anında kabız yapıyor. O hemoroid ağrısını çekmemek için kansızlığı göze aldım. Pekmez kuru üzüm gibi şeyleri de içim almıyor istikrarlı tüketemiyorum.

Cnm doğal karadut özü denedinmi çok güzel kan yapiyor sulandirip.meyvesuyu olarakta tuketebilirsin

Bence cok mantıklı en azından hirkayi daha sonrada kullanma imkanimiz var ama lohusa takimi kaldir kenara koy modunda oluyor bende bu fikri bizzat uygulicam 😃

Bence cok mantıklı en azından hirkayi daha sonrada kullanma imkanimiz var ama lohusa takimi kaldir kenara koy modunda oluyor bende bu fikri bizzat uygulicam 😃

Aynen canım fikrimin onay almasına sevindim 😍 bi tane takım almıştım nasıl olsa olır diye ama penye değildi XL olmasına rağmen olmadı ben şok nasıl olsa olut diye denememiştim bide 😄 o yüzden kesinlikle pamuklu penyeler çok rahat

Aynen canım fikrimin onay almasına sevindim 😍 bi tane takım almıştım nasıl olsa olır diye ama penye değildi XL olmasına rağmen olmadı ben şok nasıl olsa olut diye denememiştim bide 😄 o yüzden kesinlikle pamuklu penyeler çok rahat
Bende penye aldım cidden rahat kalıbı.

Back
X