• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Oğlumu 2 sene önce aynı hastanede sünnet yaptırdım 750 tl ydi 600 tl vermiştik şimdi hem zam yapmislar hemde indirimi kaldırmışlar . Ama sünneti yapan doktordan çok memnun kalmıştık onu da söylemeden geçmiyim 😀
Bakalım bizde sorarız gidince yazarım buraya🤔 ama bizim ilk ya iyi bir doktor da bulmalı ...

Bakalım bizde sorarız gidince yazarım buraya🤔 ama bizim ilk ya iyi bir doktor da bulmalı ...
Sen hangi hastaneye gidiyordun ? Bizim doktorumuz genel cerrahiydi bazı hastanelerde çocuk cerrahisi yada ürologu oluyor onlarda yapıyor hatta o daha iyi olur ama tabiki fiyatları da abartı olur.

Vay anasını sayın seyirciler 1000₺ nedir yahu 🤔
Oğlumu 2 sene önce aynı hastanede sünnet yaptırdım 750 tl ydi 600 tl vermiştik şimdi hem zam yapmislar hemde indirimi kaldırmışlar . Ama sünneti yapan doktordan çok memnun kalmıştık onu da söylemeden geçmiyim 😀

Son durak Ümran tip merkezinde orhan bey var harika bi doktor ben oneriyle gittim bende bir cok arkadaşıma onerdim hepsi çok memnun kaldılar 2019 da 350₺ gibi bir fiyata sunnet ettirmistim oğlumu isterseniz araştırın baya tatli dilli isinin ehli oglum olsaydi yine ona giderdim ☺️

Son durak Ümran tip merkezinde orhan bey var harika bi doktor ben oneriyle gittim bende bir cok arkadaşıma onerdim hepsi çok memnun kaldılar 2019 da 350₺ gibi bir fiyata sunnet ettirmistim oğlumu isterseniz araştırın baya tatli dilli isinin ehli
Avicenna da pahalı ama dediğim gibi doktordan çok memnun kaldık osman bey di bizim doktorumuz da. Biz yine oraya yaptırırız evimize de yakın yine de sağol canım.

Sormadım onu doğumda çocuk doktoruna sormuştuk yaptirmanizda sakınca yok demişti 10.gun yaptirmistik. Şimdi de muhasebeye pandemiden dolayı sünnet yapılıyor mu dedik yapılıyor dediler onu da herhalde yine ilk hafta yaptırırız diye düşünüyoruz inşaallah. Ama baya zam gelmiş herşeye yine ocak ayının basında zam gelebilir dediler .
Doğuma ne kadar dediler indirimli.

Yok sormadım hiç canım. Gaz çıkmadan çıkamayız gibi geliyor...

Doğuma ne kadar dediler indirimli.
Erken gaz çıkarmaya bakalım o zaman bol bol kayısı hoşafı götürelim 😂 indirimsiz 2700 %20 indirim yapıyorlar 2160 tl ye geliyor. Ama ocak ayının basında zam geledebilir gelmedebilir kesin bişey yok doğumdan bikac gun once zam olursa onceki fiyattan yardımcı olurlar dediler . Sünnette de indirim yokmuş.

Sünneti ben ilk 10 gün içinde istoyrum ama Benim dışımdaki herkes kalsın şimdilik diyor babası dahil. İlerleyen yaşlarda cidden zor oluyor...

Kızlar bu tarz bşey ilk zamanlar kuşlanışlı olur mu almalı mıyız?

Pusetle aynı görevi mi görüyo bu
Babynestimiz var ama ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum
Beşiğimiz 60 120 tekerlekli olduğu için her odaya yine gider ama yatak odasına koymayı düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-18-13-14-57.webp
    Screenshot_2020-11-18-13-14-57.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 55
Erken gaz çıkarmaya bakalım o zaman bol bol kayısı hoşafı götürelim 😂 indirimsiz 2700 %20 indirim yapıyorlar 2160 tl ye geliyor. Ama ocak ayının basında zam geledebilir gelmedebilir kesin bişey yok doğumdan bikac gun once zam olursa onceki fiyattan yardımcı olurlar dediler . Sünnette de indirim yokmuş.

Bu ne indirimi cnm memur vs indirimimi

Babynestimiz böyle
ilk zamanlarında oturma odasına falan koltuk açmayı düşünüyorum daha rahat ederim diye yanıma bunu koysam yeterli olur mu acep 🙄😋

Eklentiler

• 20201120_131210.webp
    20201120_131210.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 61
Sünneti ben ilk 10 gün içinde istoyrum ama Benim dışımdaki herkes kalsın şimdilik diyor babası dahil. İlerleyen yaşlarda cidden zor oluyor...
İkinci oğlum doğduğunda abisi 2 yaşında idi. Aynı anda sünnet ettirdik. Yenidoğanın iyileşme huzursuzluğu hiç olmadı. Sadece ilk gün çişini yaparken bi kaç defa ağladı. İkinci gün normale döndü. 2 yaşındaki abisi ise günlerce kök söktürdü bize 😬 kilot giymeye başladığında Bile çişini yaptırırken korkusu devam etti. Araştırmalara bakılınca yenidoğan sünnetini önermeyen de çok. İşlevsek bozukluk olabiliyormuş ileride. 2 ile 6 yaş arası da önerilmiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

İkinci oğlum doğduğunda abisi 2 yaşında idi. Aynı anda sünnet ettirdik. Yenidoğanın iyileşme huzursuzluğu hiç olmadı. Sadece ilk gün çişini yaparken bi kaç defa ağladı. İkinci gün normale döndü. 2 yaşındaki abisi ise günlerce kök söktürdü bize 😬 kilot giymeye başladığında Bile çişini yaptırırken korkusu devam etti. Araştırmalara bakılınca yenidoğan sünnetini önermeyen de çok. İşlevsek bozukluk olabiliyormuş ileride. 2 ile 6 yaş arası da önerilmiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Ben de bu iyileşme süreçleri yüzünden doğar doğmaz istiyorum bir de çocuğun psikolojisi cidden etkileniyor. Bi yeğenim 3 yaşında oldu 2 ay evde atletle gezdi acıyor dedi iyileştiği halde hep acıdı garibimin😅 Ötekini de 7 yaşında zor ikna ettiler.. Aynı şekilde atlatamadı korkusunu...

Back
X