2021 Şubat Anneleri

Ben BİM’e geldiğinde bakmıştım bayağı engebeli görünüyordu. Paketin içinde katlanmış haldeydi. Sanırım onda karton yoktu. Ben yine eski usül devam ederim :)
Onun yerine hamak salıncak almak istiyorum. Beni çok rahat ettirdi diğer kuzularda.

2 binası var canım biri normal poliklinikler diğeri de kadın doğum ve cocuk binası dediğin gibi covidli hasta yok diğer binadalarmış. Bence nuran hanıma bir git bi tanış kafana yaticak mı begenicek misin bi bak doguma da az kalmis netleştir canım zaten sonra ne kadarda bir geleceğini o söyler.
Geçen muayenede bana sende covid geçirmiştin dimi dedi yok dedim artık 10 hastamdan 5 i covid i geçirdi dedi yani hastalığı atlatmış olana bakıyor. Ama hastayken doğum yapiyor mu onu bilmiyorum. Benimde herhalde öyle oldu baskı yaptı bugün dinleniyorum bakalım 6 hafta daha dayanalım

Evet aynen benzer sebeplerle bırakıyorum şimdi. Bu haftaya randevu alayım bakalım neler diyecek inşallah sonunda içime sinen bir doktor bulurum

Canim ilk bebeğini prematüre doğum yapmış bir anne olarak sana tavsiyem kabizlik sorunun yoksa muz yemen. Muz ve kaşar peyniri bebeğe güzel kilo yapıyor toparliyor ama gelisim geriliği 3 haftayı asmadigi surece de kendini strese sokma önlem al tabiki elinden geldiğince benim bebegimde 3 bucuk hafta geri olarak doğdu muz ve kaşar yemeye basladim son zamanlarinda oyle guzel toparladi bu hafta eger sekerini etkilemiyorsa kontrollu ye faydasını görürsün inşallah suan benim bu bebegimde 12 gun geriden geliyor bizde yakin takipteyiz bakalım.

An itibariyle perşembe gününe randevumu aldım

Cok sevindim senin adına gercekten medipol camlica sadece adi olan bir yer bunu anladim ben ne yeterli bir yogun bakimlari var prematüre bebekler icin ne istediginde doktora ulasabiliyorsun he bide covid oldunmu bi kere kapidan icerj sokmuyor ilgi bağı kopariyor doktor seninle keske ben ilk dogumumda da karşılaşsaymisim nuran hanimla dedim sen yakinmisin atasehire nerde oturuyorsun?

Ben Ümraniyedeyim ama yakınım annemler Ataşehirde oturuyor. Sanırım medipolle mesafesi aynı olur avicennanın da.

Hatta baktım şimdi Avicenna 13 dk, Medipol 16

Merhaba niye çalışamaz raporu aldınız? Isyeriniz mi öyle istedi?

Canım geçmiş olsun . Rabbim şifa versin saga salim alırsın inşallah bebeğini kucağına.

Kasılma nasil oluyor hiç bilmiyorum belki de oluyor ben anlamıyorum. Ilk dogumumda 39+6 da sezaryen oldum. Sancı bekledik gelmemişti diyabet olduğu için dr da risk alma sezaryenle alalım demişti. Ben bu yüzden ne sanci ne kasılma bilmiyorum

Benim önerim de muz ve kaşara ilave olarak ceviz ve avokado yemek. Bir de göbek kordonundaki kan akışına dr kontrolünde bakılarak gerekirse dr un coraspin benzeri kan akışını kolaylaştıran bir ilaç başlayabilir

Bende yazsam kesin nst ye falan cagiricak virüs korkuma gidemiyorum biraz daha dayancam bende ya 35 ya 36 da giderim.

Avicenna pandemi hastanesi canim diger binanın 5.katinda hastalar yatiyormus nuran hanim söylemişti.
Ben tahlil sonucum için gittim bugün, dün gece kasılma ve sertleşme oldu bugün tahlil için gittim kendimi nstye bağlanmış buldum çok şükür sorun çıkmadı susuzlukta yapar sertleşme ve kasılma dedi bol bol su iç dedi aklında bulunsun susuz kalmış olabilirsin

Aynen ben de öyle geleni gideni pek sevmiyorum. Sırf akraba diye bir sürü tanımadığım etmedigim insana ne ikram edicem diye düşünmek konuşacak laf bulmak beni geriyor. Çocuklarım ve kendi zamanımdan çalıp gereksiz bir insana vermişim gibi geliyordu. Şimdi ise sadece çok yakın olan ve sevdiğim insanlarla görüşüyorum kısıtlı da olsa. Onlar da halden anlıyor be destek oluyorlar. Tek sıkıntım istediğim gibi disariya gezmeye gidememek

Bende ılk çocuktan tecrubeliyim canim biliyorum gitsem bende nst de bulucam kendimi hiç bulaşmıyorum o yuzden evde paşa paşa uzanıyorum dediğin gibi banada doktorum bol su iç demişti onu yapip magnezyumu da 2 ye cikardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…