2021 Şubat Anneleri

Benim ev kira ve heryer dolap kendinden. Oğlanın odası duvardan duvara dolap. O yüzden hiç dolap vb birşey almadım yerleştirdik bakalım. Beşik puset battaniye emzik alacağım bu hafta inş sonra hazırız. Rahat olmak daha iyi oluyor bence 😬

Ya benimki de önde gidiyor fazlaca. 50 ilk yüklemede şeker 146 çıktı 100 lük daha düşük çıktı diyet yapmadım ben de ama dr diyet yap yoksa normal doğuramazsın diyor yapamıyorum da inş sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Kasılma da bebek bir yerde toparlanıyor sertleşiyor canın acıyor bazen nefesi kesiyor yürürken falan olursa yürüyemiyorsun normalden farklı bir his oluşuyor
Tamam canim normalden farklı bir durum anladığım kadarıyla zaten bir gariplik olduğunu anlarız inşallah olmaz tabii çok sağol

Ben öyle son anda haber verenlere marketten hazır kuru pasta aldırmıştım pek de ilgilenmemiştim. Bebek emiyor uyuyacak vs diye gidip bebeğinin odasında takılmıştım. Bana ne ya benim akrabam deil bişeyim deil hayatımda ilk kez gördüğüm kişiler

Bende aynen lohusalik bitmeden gelene hayranim zaten ben hic bisey yapmadım yada kraker bisküvi vs koydum asil gelen eli kolu dolu gelsin valla hele simdi 2 tane bebek olcak evde hic milletin karnini doyurmakla ugrasamam korona var zaten gelen olmaz ama gelen olsaydi da tavrim ayni olcakti

Ay bu yaranmak meselesi tövbe Allah bana bi elti evlerden ırak... Hamileyken bi kere aramadı. Ben onun hamileliğimde nişanlıydım eşim canı şunu çekmiş bunu çekmiş yaptım yolladım. Hastanede geldi AA sonunda doğurmadan gördüm dedi. 40 gün geçmeden eve outlet bi takım alıp geldi. Ben tekim, kimsem yok kolik bebek ne uyku ne bişi.. eşime dedim git hamur işi bişiler al hazır😔 sırf hamurişi yapmamışım diye benimle görüşmeyi kesti, 2 yıldır konuşmuyoruz🤣🤣 ki bi de utanmadan kayınpederime şikayet de etmiş. yapsaydım keşke taş gibi bi kek... Benim kendi arkadaşlarım dostlarım hep kendileri bişiler yapıp getirdi bana.
Bu pandemiyi ben de bu yönüyle seviniyorum... Gereksiz insanları görmücem🙏
Benim eltim yok da annemin eltilerini çok iyi bilirim. Hepsi şer takımı kıskançlar 😡

Benim önerim de muz ve kaşara ilave olarak ceviz ve avokado yemek. Bir de göbek kordonundaki kan akışına dr kontrolünde bakılarak gerekirse dr un coraspin benzeri kan akışını kolaylaştıran bir ilaç başlayabilir
Aynen S Sosyologg_anne Dr coraspin başlatabilir kan akışına bakarak bnde diycektim

Bende aynen lohusalik bitmeden gelene hayranim zaten ben hic bisey yapmadım yada kraker bisküvi vs koydum asil gelen eli kolu dolu gelsin valla hele simdi 2 tane bebek olcak evde hic milletin karnini doyurmakla ugrasamam korona var zaten gelen olmaz ama gelen olsaydi da tavrim ayni olcakti
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Gelmek isteyen olursa da yaza doğru pandemi gidişatına göre açık havada çağiricam derim. Ama zannetmem millet bu ekonomik krizde altın zaten getirmez kıyafetler de pahalı. Kimse gelmek istemez zaten pandemi de bahanesi olur. Zaten bizim ilk çocukta çok gelen oldu

Benim ev kira ve heryer dolap kendinden. Oğlanın odası duvardan duvara dolap. O yüzden hiç dolap vb birşey almadım yerleştirdik bakalım. Beşik puset battaniye emzik alacağım bu hafta inş sonra hazırız. Rahat olmak daha iyi oluyor bence 😬

Ya benimki de önde gidiyor fazlaca. 50 ilk yüklemede şeker 146 çıktı 100 lük daha düşük çıktı diyet yapmadım ben de ama dr diyet yap yoksa normal doğuramazsın diyor yapamıyorum da inş sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Kasılma da bebek bir yerde toparlanıyor sertleşiyor canın acıyor bazen nefesi kesiyor yürürken falan olursa yürüyemiyorsun normalden farklı bir his oluşuyor
Bizim eve herşey ölçüyle alındı canım oyle küçük o yüzden büyük bişeye girişemiyorum ama aldığımı da uzun süre kullansın kullanışlı olsun diye büyük şifonyer alıcam artık çirkin durucak ama napıyim. Oyle de erken gelir diye de korkuyorum ama hiç halim de yok 😑😅

Ben de 81 olmuşum of çok sıkıntı yaşıyorum, yere oturdum mu kalkamiyorum. kilolular bir an evvel kilo versin valla biz hamileyiz de, normalde böyle olmak çok zor olurdu. Ben hayatımda 80 üzeri görmedim en çok 74 olmuştum.
Ben doğumlara 84 ile giriyorum alistim artik ama emzirirken cok guzel veriliyor hoop 55-60 lara geri düşüyorum, insallah yine oyle olur

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Gelmek isteyen olursa da yaza doğru pandemi gidişatına göre açık havada çağiricam derim. Ama zannetmem millet bu ekonomik krizde altın zaten getirmez kıyafetler de pahalı. Kimse gelmek istemez zaten pandemi de bahanesi olur. Zaten bizim ilk çocukta çok gelen oldu

Zaten gelmek icin arayanlari da kibarca red edicem su surecte insan akrabalariyla gorusemiyor didisinin didisinin evimde isi yok yani 🤷 bakalim ne olcak

canım ben de arkadaş gibi anam babam usulu takılıcam. battaniyede yan yatırıp sırtına yastık dayarım, ana kucağı kullanıcam hareketlene kadar. hareketlenince oyun halısında takılır yerde:)
Benim yerler cok soguk oluyor o kısım nasil olacak hic bilmiyorum.
Eskiden babynest mi vardi tabi de onu alip bir yere kaldirmakta problem sonrasında atilacak ama yumusak yerde yatirma deyince bende ne biliyim kafam bulaniyor bazen🥴

Ben doğumlara 84 ile giriyorum alistim artik ama emzirirken cok guzel veriliyor hoop 55-60 lara geri düşüyorum, insallah yine oyle olur
Ben bi de emzirirken kilo alan cinstenim. Süt olsun diye yediklerim aynen depolanıyor bana. Bu sefer napcaz bakalım. Düzenli beslenmem lazım daha çok protein ve sebze ağırlıklı olursa hem doyarım hem de sütüm olur herhalde. Kızımda ilk 6 ay mamasız gayet iyi devam etmistik.

Eskiden babynest mi vardi tabi de onu alip bir yere kaldirmakta problem sonrasında atilacak ama yumusak yerde yatirma deyince bende ne biliyim kafam bulaniyor bazen🥴
Baby nest ben niyetlendim alicaktim sonra vazgeçtim. Belki çok ihtiyaç hissedersem de alırım bilemedim walla

Bizim eve herşey ölçüyle alındı canım oyle küçük o yüzden büyük bişeye girişemiyorum ama aldığımı da uzun süre kullansın kullanışlı olsun diye büyük şifonyer alıcam artık çirkin durucak ama napıyim. Oyle de erken gelir diye de korkuyorum ama hiç halim de yok 😑😅
Ben de daha oda yapamiycam ikinci çocuğa, bu nedenle beyaz büyük bir şifonyer aldım ikea dan. Yatak odamız büyük besigiyle beraber orda durucak. Fiyati 850 tl. Eşim kurdu. Baya güzel oldu, çok süper kaliteli deil ama uzun süre iş görür kullanışlı. Yalnız ilk 2 hafta kokusu çıksın diye havalandirdik cnm. Bilgin olsun

Yoo neden çirkin dursun. Paylaştığın görselleri görmüştüm cnm gayretler şıklar. Benim oğlan 7 yaşında çekmeceli yerlere hep boyamalarını kitaplarını falan koyuyor. İleride böyle de değerlendirir kuzular. Zaten biz bile çürüyüp gidiyoruz onlarda kırılıp gidecekler sonunda. Güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim

Canım sen devam ediyor musun oksapar iğneye. Ben 24.haftada bıraktım. Coraspin devam ediyorum şu an. Bir de omega vitamin(omepa) ve demir (ferrum)
Benim doğuma kadar devam canim öyle dedi dr.kan ilacı,vitamin vinalac, omega, coraspin bunları kullanıyorum omega ya yeni başladım

Ben de daha oda yapamiycam ikinci çocuğa, bu nedenle beyaz büyük bir şifonyer aldım ikea dan. Yatak odamız büyük besigiyle beraber orda durucak. Fiyati 850 tl. Eşim kurdu. Baya güzel oldu, çok süper kaliteli deil ama uzun süre iş görür kullanışlı. Yalnız ilk 2 hafta kokusu çıksın diye havalandirdik cnm. Bilgin olsun
Cnm ben de e bebeğin kendi ürünü olan beşiği beğendim o da fiyat olarak bu civarlarda sallanır (bu benim için önemli. Uyumayan çocuğa herşeyi deniyor insan ilkten tecrübeliyim₺ asansörlü sistem ama rengi ahşap beyaz istiyordum evde herşey beyaz çünkü. Yeter 2 yaşına kadar. Sonra abisinin yanına bir yatak ekleyip birlikte kullanırlar odayı inş

Ya kızlar size bir de sorum var. Benim cnm çok şiddetli toprak istiyor demir eksikliğinden. İlacı bir tane içiyordum 2 ye çıkardık ama geçmiyor. Ben hamileliğin başından beri menengiç kahvesinin çekilmişini yiyorum. Yarım kavanozdan fazla yedim şimdiye kadar. Toprak yiyormuşum hiss veriyor. Acaba sakıncalı mı?

Senin kayınvalide marifetli ben de elyaflı minder yaptırdım, sen de yaptır ona kare falan🥰🥰. Böyle bir şey yapıabilir altına da battaniye serersin. Ben kızda yorgan seriyordum altına...

Eklentiler

• Screenshot_20201221_200658_com.instagram.android.webp
    Screenshot_20201221_200658_com.instagram.android.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 70
Back
X