Amin inşallah canım yaparsan çok güzel olur ben bakıp iyiki yapmışım diyorum şimdi firsat bulursam resimlerini çıkartıp onu da albüm yapicam bakalim
Bende öyle gece benimki yorgan örtüyor ben kisa kolluyla üstüme bisey ortmeden yatiyorum

hayırlı haberler alırsın inşallah canim bende 36 da gidicem bi aksilik çıkmazsa
Istanbul ataşehir avicenna da canım muayene ücreti de 145 tl sağlık calisani yada asker polis çalışanına da %20 indirim var. En eski ben tanıyorum herhalde ilk dogumumu da onda yaptım cok memnunum ilgili ve candan bir doktor .tavsiye ederim hasta gibi yaklasmiyor insana güven veriyor
Önde olmasi sorun değil canım zaten ilerleyen hastalarda biraz daha yavaslicak kilo alimlar o.zaman haftasıyla uyumlu olur. Ama banada doktorunun boyunu önden getirmeye çalışması biraz sacma geldi zaten haftasıyla uyumlu bi sorunu yok ki diğerleri önde olsun nolcak yani boyu olmayıversin 60 cm dogurcak halin yok ya . Memnunsan devam et belki arkadaşların dedigi gibi şaka yapmıştır

benimde kafa ve boy önde karın haftasiyla aynıydı ama karbonhidratlı yiyip onu yakayalim demedi genelde zaten hepsi haftasında tam haftaya karsilik oluyor