2021 Şubat Anneleri

Kızlar kızımın ismini Ela olarak düşünüyoruz, sonra Deren Ela ismini de birbirine yakıştırdık normalde karşıyım iki isme ama eşim de böyle olsun istiyor sizce hangisi olmalı kısa ve net olan Ela mı yoksa Deren Ela mı😍
İkisi ayrı ayrı daha güzel 🥰 ben de tek isim koyuyorum. Deren’i çok sevdim🤗

Ben Ebru Şallı ile yapıyordum. İyi geliyordu bana. Birkaç ay devam edip bıraktım. 32. haftada doktora gittiğimde pilates yapmamda sakınca olup olmadığını sordum. Birkaç hafta beklememi söyledi.

Hamile pilatesi için önerebileceğiniz bir destek videosu var mı kızlar? İlk defa başlayacağım nasıl başlayayım bilemedim. Bi dünya youtube videosu var kafam karıştı 🙈

Ben Ebru Şallı ile yapıyordum. İyi geliyordu bana. Birkaç ay devam edip bıraktım. 32. haftada doktora gittiğimde pilates yapmamda sakınca olup olmadığını sordum. Birkaç hafta beklememi söyledi.

Benim oldugum yerdeki kadin dogum binasida ayrı ama odalar iki kişilik. Bulunduğun ortamdaki devlet hastahanesi strerilse orda yap cnm ben sirf çift kisilik odalar diye acikcasi uzaklastum devletten tek kişilik olsalar yapardım sonuçta her turlu kesip alicakalr 😅
Devlette takibini yaptırdın mi hic? Mesafeler artik kolay asiliyor ya araba yoksa taksi vs bir sekil ulasiliyor benim suan gittigim ozel Hastahane trafik yoksa arabayla 30-40 dakka ama içime sindigi icin vazgecmiyorum ☺️ ama dedigim gibi devlette odalar tek vs olsa ordayl yapardım yalan yok
Yaaa benimde aklıma yatıyor herkes böyle diyince özel yürüme mesefade. Devlette arabayla 10 dk.. daha önce hiç takibimi yapmadı devletteki dr umarım sorun olmaz. Buhafta gitmeye çalışacam şu randevu işine falan aklım hiç sarmıyor alamıyorum özeldeki gibi

Maaile den kastin cocuklami cnm ☺️ çünkü bizimde birakcak kimse yok birakicagim biri olsada şayet kimsede durmuyor zaten 😅
Aynen kızı da götürdük🤣 benim de bırakacağım kimse yok bundan sonraki her kontrolde benimle olur artık. Kardeşiyle tanıştı, konuştu😂 senin ki de tanışır🤗

Yok cnm ben Kendi isteğimle sezeryan olmak istiyorum. Kısmi plesanta previam da var.

Benimki önden çıtçıtlı hem ordan bakabiliyorsun da. Sizinki komple kapalı olduğu için çıkarmak gerekli. Bende aslında almazdım çnkü soğuk bir şehirde yaşamıyoruz. Ama sırf pandemi var,hastaneye gidişlerde mutlaka kullanırım diye aldım bir de 28 tl ye düşünce nolacak dedm.🤷🏻‍♀️

Yaa çok tatlı🤩 hep öyleler,anlatırsın anlatmadın ki derler bir de 😁. Benmde babam ben görüntülü arayamıyorum sen ara diyordu. Tabi artık annem yanında olduğu için sıkıntı yok.
Yoğun .bakımdan çıktığı ilk gün daha torunumu parka götüreceğim dedi hadi baba görüşürüz kib dedm.başladım ağlamaya 😭 ay inşallah ilk ve tek torunu zaten. Süreç uzayacak belli ama sağ salim çıksınlarda sizinkilerde benimkilerde🤲
Desteğin için çok çok teşekkür ederim sana 💐öpücükler bol sarılmalar yapardık tanışıyor olsak ve pandemi olmasa ama..😔
Anladım canım hayırlısı olsun sezaryan da yapsan bence ilk doğumun yine 39 a kadar bekle bebekler içerde ne kadar dursa kardır. Rabbim annecigine ve babacıgına şifa versin inşallah hamilelerin duası makbul olurmuş hepimiz dua ettik Allahım kabul etsin torunlarını sağlıcakla sevsinler , sende kendini üzme olumlu düşün hep dua et onlara da moral ver bebisini anlat 🙏😊

Yok cnm ben Kendi isteğimle sezeryan olmak istiyorum. Kısmi plesanta previam da var.

Benimki önden çıtçıtlı hem ordan bakabiliyorsun da. Sizinki komple kapalı olduğu için çıkarmak gerekli. Bende aslında almazdım çnkü soğuk bir şehirde yaşamıyoruz. Ama sırf pandemi var,hastaneye gidişlerde mutlaka kullanırım diye aldım bir de 28 tl ye düşünce nolacak dedm.🤷🏻‍♀️

Yaa çok tatlı🤩 hep öyleler,anlatırsın anlatmadın ki derler bir de 😁. Benmde babam ben görüntülü arayamıyorum sen ara diyordu. Tabi artık annem yanında olduğu için sıkıntı yok.
Yoğun .bakımdan çıktığı ilk gün daha torunumu parka götüreceğim dedi hadi baba görüşürüz kib dedm.başladım ağlamaya 😭 ay inşallah ilk ve tek torunu zaten. Süreç uzayacak belli ama sağ salim çıksınlarda sizinkilerde benimkilerde🤲
Desteğin için çok çok teşekkür ederim sana 💐öpücükler bol sarılmalar yapardık tanışıyor olsak ve pandemi olmasa ama..😔
Heyt bee dede gibi dede 🙂
Rica ederim canım yaa destek dediğin ne ki buradaki kızlarla hepimizin amacı birbirimize destek olmak dert ortağı olmak 🥰 aynı kaderi paylaşıyoruz

Anneler sorum olacak 🙂 son birkaç gündür ara ara özellikle akşamları karnımın alt böylesi kasılıyor ve hemen de geçmiyor. Kasılı haldeyken hareket etmek güçleşiyor. Ritmik değil ve yorgunlukla alakalı da değil çünkü yormuyorum kendimi ve genelde dinlenme halindeyken yaşıyorum.
Şu Braxton Hicks dedikleri kasılmalardan sanırım ama önceden ağrı olmuyordu şimdi şiddetli ve ağrı oluyor. Sizlerde de benzer durumlar var mı?

Yaaa benimde aklıma yatıyor herkes böyle diyince özel yürüme mesefade. Devlette arabayla 10 dk.. daha önce hiç takibimi yapmadı devletteki dr umarım sorun olmaz. Buhafta gitmeye çalışacam şu randevu işine falan aklım hiç sarmıyor alamıyorum özeldeki gibi

Mhrs uygulamasini indir cnm ordan daha rahat randevu bulunuyor 182 yi aramaktansa

Aynen kızı da götürdük🤣 benim de bırakacağım kimse yok bundan sonraki her kontrolde benimle olur artık. Kardeşiyle tanıştı, konuştu😂 senin ki de tanışır🤗

☺️☺️ Aa esimde arabada bekleriz biz demisti iyi iceri girmeleri felan sorun olmuyosa bu daha güzelmiş ☺️

Anneler sorum olacak 🙂 son birkaç gündür ara ara özellikle akşamları karnımın alt böylesi kasılıyor ve hemen de geçmiyor. Kasılı haldeyken hareket etmek güçleşiyor. Ritmik değil ve yorgunlukla alakalı da değil çünkü yormuyorum kendimi ve genelde dinlenme halindeyken yaşıyorum.
Şu Braxton Hicks dedikleri kasılmalardan sanırım ama önceden ağrı olmuyordu şimdi şiddetli ve ağrı oluyor. Sizlerde de benzer durumlar var mı?
Hemde nasıl oluyor canım son 2 haftadır en ufak ters bir hareketimde, az su ictigimde , kendimi yordugumda kasım kasım kasiliyorum , yürüyemiyorum bile. Genelde uzanınca geçiyor seninde öyleyse normal olabilir ama uzanınca geçmeyen ve ritmik düzenli olanlarda doktora danışmakta fayfa var . Bide idrar yolu enfeksiyonun varsa o da kasilma yapabilir yakın zamanda tahlil verdin mi yada belirtin var mi ?

☺️☺️ Aa esimde arabada bekleriz biz demisti iyi iceri girmeleri felan sorun olmuyosa bu daha güzelmiş ☺️
Yok etmedi, rahat ol. Ben kusura bakmayın bırakacak kimse yoktu birlikte geldik dedim sorun değil dedi.

Nuran hanım sorun etmez canım ben her kontrole eşimle gidiyorum 😊 hatta ilk hamileligimde eşim bedelli askerlik yapıyordu 32.hafta raporumu almaya annem,kaynanam, görümcem gitmiştik 😂😂

Ya suan yasaktan dolayi sorun yaparlar belki diye düşündüm açıkçası ama icim rahatladi iyi bari çünkü esim gelince otomatikman oglumunda gelmesi lazim 😅😃 bas nereye kuyruk oraya misali 😃

Yok etmedi, rahat ol. Ben kusura bakmayın bırakacak kimse yoktu birlikte geldik dedim sorun değil dedi.

Aynen öyle keske birakcak biri olsa da hic hastahane yüzü gormeseler ama.mecburuz. sagol cnm teşekkür ederim 🌷

Back
X