2021 Şubat Anneleri

2021 Ocak ayı annelerine bakın orda da çoğunluk aralık ayında doğum yaptı. 40 lara ulaşan gerçekten giderek azalıyor nedendir bilinmez,🤷🏻‍♀️

Benimde sol bacağımın gövdemle birleştiği yer akşamları özellikle o kadar ağrıyor ki sol ayağımın üstüne basamıyorum. Annemde ben 7.aydan sonra sol ayağımla topallardım diyor. Ona mı çektim komple bilmiyorum ama beni zorluyor. E malum sola yatıyorum bir de uykular da haram oldu 🙄😭 Mg içmeye başladım her gün olmasa da. Allahım hepimizin yardımcısı olsun 🤲

Bir çok yerde 32.haftaya kadar kullanın diyordu. Hatta forumda da kullaanan bir çok kişiyle konuştum herkesin dr'u farklı söylüyor. Dr'um kullan 34 e kadar dedim.ama erken doğum fln olursa kanamayı durdrmak zorlaşır ben 30 dan sonra 2 veya 3 güne bir içmeye başladım. 1 haftadır da içmiyorum artık. Sizde sorun isterseniz dr'unuza
Çok teşekkür ederim 😊🥰

Doğrusu bu yani burdan kac aylik bakilabilir

images (5).jpeg

30 bitti 31 in içindeyim gibi düşünülüyor o hesaplari hiç anlamiyorum direk neyse onu söylüyorum doğumda 39 olucak diye söylüyorum ne kadar kalmış kendileri bulsunlar 😂

Aynen onlar kadinlar kulubu sayfasinda ki takvime gore söyluyolar 😂 dogru soyluyosun onlar kafa yorsun birazda 😂

Gece bekçileri analar hayırlı geceler 🤗

Bugün nerdeyse gün boyu kasılma denen şeyi yaşadım sanırım
Sanki bebeğim bi yerde toplanıyor gibi aniden bi sıkılaşma sık sık hissettim bunu
Bide olmazsa olmazım gaz sancılarım
Hala karnımda sancı var

Sizler nasılsınız

Bence bu tansiyon olayi kisiyle alakali normalde tansiyonun büyük 10-11 gibiyde 12 sana yuksek değildir mesela benim tansiyonum hep 9/6 dir 9/5 tir 12 olsa benim icin risk olusturur ama tansiyonu zaten 11 lerde olan birinin gebelikte 12 olmasi sorun teşkil etmez yani bu kisnin gebelik oncesi tansiyonuyla kiyaslanmali bence

Valla gozumuzun onunde yikadilar yarim saat önce normal dogumla dünyaya gelmis bebegi hemde guzel sacini vs sampuanlayarak sanirim hastahane hastahane değişiyor 🤷 ama yikanmamasi lazimmis ozelliklede dogar dogmaz yikanmasi bize cok tuaf gelmisti
Ben de işte o yüzden sordum önceki tansiyon değerlerini arkadaşların ama hekimleri onlara bakmamış ben de senin gibi düşünüyordum ama belki bebek için normal olmadığından öyle bir sınır belirliyor da olabilirler diye şimdi düşündüm 🤷‍♀️

E ebse26 H heyecanli_anneee bende hiç baş ağrısı falan yok öyle oturunca yakınımda olunca aley bir ölçeyim diyorum o kadar en iyisi yarın doktora sormak tabi

klbkbr klbkbr benim de gebelik öncesi genelde 10 hadi 11 küçük de 6-7 çıkardı gebeliğin başlarında daha da düşüyordu ve sersemletiyor ha bayıldım bayılacam oldum kaç kere. Ama ne zaman doktor 20 li haftaların ortasında kendine alet al ve ara ara ölçümlerini yap dedi 12/7lerde gezmeye başlamış. Bir kere 14/9 olmuştu devam etmediği için anlık olabilir demişti, önemsemedi. Korona olduğum zamandı, vücut ister istemez şaşıyor.

Sanki bebeğim bi yerde toplanıyor gibi aniden bi sıkılaşma sık sık hissettim bunu
Hala karnımda sancı var

Sizler nasılsınız
Hayırlı geceler 🖐
Bence senin kasılmalar gaz sancısından oluyor canım kendini üşütmemeye bak, bide yediklerine içtiklerine dikkat et . Kasilman oldukça da dinlen canım senin ilk doğum kendini yorma zamanını beklesin bebegin .

Hala karnımda sancı var

Sizler nasılsınız
Aynı dertler bugün bende adını kıyamadığım kadar sık sertleşmeler yaşadım.
Gaz sancıları karın acımaları
Yatsam soldan sağa dönmem 3 dk sürüyo ahlana uhlana ve aklıma şuan gelmeyen birsürü ağrı sızım oluyo
Çatlaklarım baya olmuş bugün fark ettim inşallah dahada artmaz
son zamanlar daha zormuş :)

Hala karnımda sancı var

Sizler nasılsınız
iyi akşamlarrr :) pek iyi oluğum söylenemez giderek her şey zorlaşıyor sabah karşı sol kasık ağrısıyla uyandım ve beraberinde karın sertleşmeleri... uyutmadı. gün içinde de yaşıyorum karnım sık sık sertleşiyor özellkile yürüyüşle. bu şikayetler erken doğumu getirir mi acaba ?

Benim 2 farklı doktorum oldu, ikisi de tansiyon kilo ölçmüyor. Doktordan yana Bi şansım gülmedi
Ben kilo ölçülmesini mantıklı bulmuyorum zaten üzerinde başka kıyafet oluyor yemek yiyip gidiyorsun tuvalete çıkmamış oluyorsun onun tartısı ile seninki farklı ölçüyor o kadar çok etken var ki sonra aaa kilo almışsın oluyo
ben evde kendi ölçümümü baz alıyorum doktorum kilomu soruyor söylüyorum yalan söylemeye gerek yok sonuçta aldıysak aldık :)
Ben sadece bir kere başka bir doktora gitmiştim benim psikolojimi bozdu bu dediğim sebeplerden benim evde ölçtüğüm ile 3-4 kilo fark çıkmıştı o zamanlar tabi ki de fazlaydı.

Son düzenleme:
Ben kilo ölçülmesini mantıklı bulmıyorum zaten üzerinde başka kıyafet oluyor yemek yiyip gidiyorsun tuvalete çıkmamış oluyorsun onun tartısı ile seninki farklı ölçüyor o kadar çok etken var ki sonra aaa kilo almışsın oluyo ben evde kendi ölçümümü baz alıyorum doktorum kilomu soruyor söylüyorum yalan söylemeye gerek yok sonuçta aldıysak aldık :)
Ben sadece bir kere başka bir doktora gitmiştim benim psikolojimi bozdu bu dediğim sebeplerden benim evde ölçtüğüm ile 3-4 kilo fark çıkmıştı o zamanlar tabi ki de fazlaydı.
Doktor kilomu da sormadı hiç,kendim söyledim çok kilo aldım diye zayıf hamile kalmışsın zaten 80 de bitirelim dedi o kadar, diyet bile vermedi. Bi baktı şekerim mi var o da normal çıkınca pek önemsemedi

Aynı dertler bugün bende adını kıyamadığım kadar sık sertleşmeler yaşadım.
Gaz sancıları karın acımaları
Yatsam soldan sağa dönmem 3 dk sürüyo ahlana uhlana ve aklıma şuan gelmeyen birsürü ağrı sızım oluyo
Çatlaklarım baya olmuş bugün fark ettim inşallah dahada artmaz
son zamanlar daha zormuş :)
Bende de aynı dert “yatakta dönme ve yataktan kalmak”
Çünkü bir yerden sonra hangi yana yattıysam orası çürüyor. Gece lavaboya kalktığımda bakıyorum aynada yazık o yanım kıpkırmızı olmuş 😕

Bende de aynı dert “yatakta dönme ve yataktan kalmak”
Çünkü bir yerden sonra hangi yana yattıysam orası çürüyor. Gece lavaboya kalktığımda bakıyorum aynada yazık o yanım kıpkırmızı olmuş 😕
Lavaboya kalkmak banada cok kötü oluyo kalkamıyorum ve hergece 3 kere kalkıyorum tutunacak yerde yok :(

Hala karnımda sancı var

Sizler nasılsınız
Bende henüz tam keşfedemedim ama herhalde normal sayılmaya başlıyor bu hallerimiz.
Ben dün o giren kasılmaları takip edeyim sıklığını süresini dediğimden beri olmuyor dene bak 😂

Hayırlı geceler 🖐
Bence senin kasılmalar gaz sancısından oluyor canım kendini üşütmemeye bak, bide yediklerine içtiklerine dikkat et . Kasilman oldukça da dinlen canım senin ilk doğum kendini yorma zamanını beklesin bebegin .

İnşallah zamanında gelir hepimizin yavruları ❤ benimde içime bi korku düştü ya erken gelirse diye kasılma gibi şeyleri daha önce hissetmemiştim sanki yada belkide oldu ben anlamadım
Dinlenmeye çalışıyorum çok yormuyırum kendimi işler iyice birikti 🙄

Doktor kilomu da sormadı hiç,kendim söyledim çok kilo aldım diye zayıf hamile kalmışsın zaten 80 de bitirelim dedi o kadar, diyet bile vermedi. Bi baktı şekerim mi var o da normal çıkınca pek önemsemedi
Onu bilmiyorum ki ama ben problem olmadığı müddetçe beni kilo konusunda strese sokmasını istemezdim hassasım o konuda 🥺 45 kiloluk kızken tiroid belasına zaten 20 kilo eklenmişti birkaç yılda ama hiç kilo verememiştim dikkat etsem de
Üzerine sebep yokken gebelik kilosuna laf etse terk ederdim net ☺️ Kilo mevzusu kırmızı çizgim 😂

Back
X