2021 Şubat Anneleri

Aynen oyle de denilebilir ama işte banada o biraz tuhaf geliyor ben direk sat ıma göre söylüyorum 34+0 ım diyorum 😅 çünkü doğum sat ımıza gore olucaz mesela şuan uygulamada 35 haftalik gozukucem ama doğum oyle olmuyor o.zaman 38+ da 39 diye doğum olur ama 39+ larda dogum olucak benim gibi hepten karıştı ama 😂
Benim kullandığım uygulama gününü de gösteriyor mesela bugün 34+1 mişim 😅 Doğumun hangi hafta olacağını ise hiç kestiremiyorum. Hatta doktor 36-37 gibi gelirsin dedi ben 36+1 gibi gideyim ortası olsun diyorum çünkü hangi haftayı kasdettiğini anlamıyorum 🙈😂

Dün mesajını kaçırmış M Msspinkie canım kusuruma bakma ama dediğiniz gibi büyük 130 küsurlar ve küçük 80-90 arası çıkınca doktorum 0 tuz ile bir hafta takip edelim dedi.
Şimdi de düşününce herşeyde tuz var yaa öteki türlü de şeker... Diyabet yok dikkat ediyorum ne yapacağım ben sürekli meyve yesen o bile zararlı sonuçta 😩 Siz ne yaptınız o süreçte? Sanki I insaatci sende gestasyonel hipertansiyon vardı

Günaydın Kızlar💐 ilk hamileliği olup sütü gelen var mı?🙄
Bende hiçbir şey yok. Bir de damarları çok belli olan bir insanım normalde de ama göğsümün etrafındaki damarlar baya baya belli sizlerinde öyle mi?
Günaydın sana da ve herkese ☀️ Benim birazcık sıkarsam 20. Haftalardan beri geliyor ama doktor uğraşma demişti bıraktım. Aslında sıkma değil de, o damlacıklar kuruyup sonra duşta yumuşayınca dikkat çekiyor temizlemek isteyince olmuştu. E bide duştan sonra genelde göğüslerimi kontrol ederim rutinde kitle var mı yok mu diye ne olur ne olmaz.
Önceden gelmesi ile gelmemesi arasında doğum sonrası sütümüz olacağının bir bağlantısı yokmuş. Ama damarlar belirginleşiyor bende de her geçen gün
Kafana bir şey takılırsa doktoruna sor canım kadın doğum doktorları kontrol ediyorlar

Dün mesajını kaçırmış M Msspinkie canım kusuruma bakma ama dediğiniz gibi büyük 130 küsurlar ve küçük 80-90 arası çıkınca doktorum 0 tuz ile bir hafta takip edelim dedi.
Şimdi de düşününce herşeyde tuz var yaa öteki türlü de şeker... Diyabet yok dikkat ediyorum ne yapacağım ben sürekli meyve yesen o bile zararlı sonuçta 😩 Siz ne yaptınız o süreçte? Sanki I insaatci sende gestasyonel hipertansiyon vardı
Canım bende diyabet yokttu meyve et falan öyle gitmişti ☹️

Çalışmadığınız için mi öyle dediniz😊 şuan aktif çalışmıyor olsanız bile o alanda eğitim almışsınız, yetkinliginiz. Di'li geçmiş zamanda kalmadı ki..
Yok çalışıyorum ama son 3-4 senedir mühendis olarak çalışmıyorum sadece ondan öyle dedim bir zaman sonra unutulacak ayrıntılar 😁

Hay gözünü sevdiğim tiroid insanı nasıl da köşeye sıkıştırıyor off ya bu hastalık gerçekten hayatı çok zorlaştırıyor 🥺
İnşallah başka cekmezsin canım ...geçecek az kaldı. Benim kızın birde doğunca süt ce süt ürünlerine ayrıca yumurtaya alerjisi vardı bir yılda öyle diyet yapmıştım 💞

Selam kızlar.kontrolden geldim.şuan 34+2 haftalığım.gelişimi çok şükür iyi.paşa 2.500 olmuş.28 haftalıkken kilosu 2.100demişti ve zayıf bir bebek demişti .şimdi kilosu falan çok iyi dedi.kaşar muz günlük yumurta falan yedim.ocağın 25 in dede sezeryana alırım dedi.2 hafta sonra tekrar kontrol.sezeryan günü alan var mı başka ?

Benim kullandığım uygulama gününü de gösteriyor mesela bugün 34+1 mişim 😅 Doğumun hangi hafta olacağını ise hiç kestiremiyorum. Hatta doktor 36-37 gibi gelirsin dedi ben 36+1 gibi gideyim ortası olsun diyorum çünkü hangi haftayı kasdettiğini anlamıyorum 🙈😂
Bende 32 de gitmiştim banada 35-36 da gel demişti bende 36 da gidicem sonra 37 de kontrol muayenesine giderim sonra bi daha ne zaman çağırır bakalım 39 da zaten sezaryen olucam 😂 büyük ihtimalle sen(eğer normal doğum olmazsa) , ben , berenerva arkadaş aynı hafta doğum yaparız gibime geliyor 😅
bende 38+0 da alınırsa tarih 21.01.21 olur diyordum fakat doktorum kız bebek olsaydı olurdu fakat erkek bebekler biraz 38 haftayı geçmesi gerek dedi 🤔
Benim doktorumda öyle söyledi erkekleri biraz daha geç alıyorlarmış. Kilosuna 28 haftalikken nasıl az dedi anlamadım canım sen mi yanlış yazdın çünkü benimki 32 haftalıkken 1900 kg du. 28 haftalık 2100 çok iyi olmasi lazim

Yenidoğan bebeğe 1 aylık demek gibi olmuyor mu o 😂
Doğru söylüyorsun bende doktora hafta + gün söylüyorum ama diğerlerine yaklaşık ay söylüyorum. Çok da zor değil haftamızı 7 ile çarpıp sonra 30a bölmek tam net birşey söylemeye gerek yok 7-7,5 ya da arası falan diyorum. Gebe kalmadan önce ben hesaplayamıyordum bana hafta söylediklerinde 😂

Selam kızlar.kontrolden geldim.şuan 34+2 haftalığım.gelişimi çok şükür iyi.paşa 2.500 olmuş.28 haftalıkken kilosu 2.100demişti ve zayıf bir bebek demişti .şimdi kilosu falan çok iyi dedi.kaşar muz günlük yumurta falan yedim.ocağın 25 in dede sezeryana alırım dedi.2 hafta sonra tekrar kontrol.sezeryan günü alan var mı başka ?
Doktorunuz iyi mi yahu? Kilosu hepniyiymis bence 🤭

Kesinlikle öyle özellikle emzirme dönemi efsane bu konuda tüm gün bebeği emzirmek 600-700kaloriye denk kaç saat spor yapmamız gerekir bu kaloriyi yakmak için. Allahın nimeti ☺️
Bir zamanlar evet elektrik mühendisiydim ama artık üzerinden zaman geçti
Ben 64le hamile kalmış ilk aylar 61e düşmüştüm. Şimdi hangisinden hesap yapıcam 😅

Kızlar iyi geceler ya benim bi sorum olacak... Ya bende hemoroid oluşmuştu ama bir-kac gündür çok rahattım sönmüş ve hic yokmuş gibiydi seviniyordum... ama bugün nedense birden bire kocaman oluverdi hic buyumedigi dereceye ulaştı ağrıdan kıvranıyorum... sıcak suya da oturdum yağlar kremler de sürdüm ama hala geçmedi gittikçe büyüyor ilginç bir şekilde...kabızlık da yok halbuki... ne yapayım bilemedim çok zordayım bana yardımcı olabilecek var mı? Ne rahatlatır beni yaa.. birde birkaç gündür yeni takviye ilaç a başlattı dr o mu yaptı.. ilaç b12 plus
Annem kuşburnunun iyi geldiğini söylemişti. Ama dönem olarak kullanımı uygun mu doktora sormak lazım 🤔

Bende 32 de gitmiştim banada 35-36 da gel demişti bende 36 da gidicem sonra 37 de kontrol muayenesine giderim sonra bi daha ne zaman çağırır bakalım 39 da zaten sezaryen olucam 😂 büyük ihtimalle sen(eğer normal doğum olmazsa) , ben , berenerva arkadaş aynı hafta doğum yaparız gibime geliyor 😅

Benim doktorumda öyle söyledi erkekleri biraz daha geç alıyorlarmış. Kilosuna 28 haftalikken nasıl az dedi anlamadım canım sen mi yanlış yazdın çünkü benimki 32 haftalıkken 1900 kg du. 28 haftalık 2100 çok iyi olmasi lazim
Yok canım 28 haftalıkken 2100 dedi.zayuf bebek olacak dedi.hatta bende 2.oğlum 2450 doğmuştu dedim.hastaneden çıkarkende netten baktım.o haftalarda kilosu normal gözüküyordu🙄 benim doktor biraz yaşlıca ona veriyorum 🤣en iyi sezeryanı aksarayda o yaparmış.sırf o yüzden gidip geliyoruz bakalım.😊

Back
X