2021 Şubat Anneleri

Herkese selamlar güzel anneler 😊

Son günlerde sağ kasık bacak ve belime aniden sancı giriyor
Geçen günlerde bir iki here gece girmişti ama 2 günde bir falandı
Dün akşam dan beri 4 kere girdi 1 dk falan sürüyor ama dayanılmaz bi sancı nefes bile zor alıyorum korkuyorum doğum sancısı mı diye
Bide hep aynı tarafa giriyor sağ tarafıma

Şu ev temizliği konusunda bende aynıyım
Artık bran önce btse çok rahatlıcam
Bugün şuryaı yapayım dyorum ama gücüm yetmiyor
Dün mutfak dolaplarını yapayım dedim
Sadecw bi dolap düzenleyebildim 😣
Dibim köşem düzenli temiz olsun cam kapı perde onlar daha kolay hallolur

Kizlar engelli kuzenim bugün önemli bir ameliyata girdi hepinizin birer meleği var inşallah dualarınız kabul olur, benim kardeşime dua ederseniz çok mutlu olurum🤲🏻
Rabbim şifa versin, ameliyattan hayırlı haberlerle çıksın inşallah.

kızlar benim de kasığıma sancı girip , sürekli kasılma şikayetim vardı , karnım taş gibi dolaşıyorum hep. yürümekte zorluk çekiyordum, dün dr a gittim nst de sancı 20lerde çıktı önemli dğeilmiş. kilosu 2200 olmuş.
dr yaşadıkların normal dedi.

Esrasvn Esrasvn Merhaba.🌸
Kontrolden çıktım bu defa güzel şeyler duyduk herşey yolundaymış çok şükür.🙏
Bebeğim tek tek ölçümlerde kafası 3 haftaya yakın geri çıkıyordu ama totale yaklaşık 10 gün geri görünüyor olarak yansıyordu.
Bugün de ölçümler o şekilde çıktı fakat doktorum kafada iki ölçüye bakarız biri kafanın şekli ile alakalı dedi sizin çok geri gördüğünüz hafta kafasının şekli ile alakalı yani bu bizim için önemli değil bebeğin genetik yapısı ile alakalı gelişimsel bir sorunu yok dedi. Diğer kafa ölçüsü bizim için önemli dedi o da zaten 1 hafta geride bu da çok normal gelişimi güzel zaten dedi. ( ultrason kağıdında 10 gün yazıyor ama doktor 1 hafta geride olarak kabul ediyor bunu)
2 hafta önce 1002 gr çıkmıştı bugün 1424 gr çıktı biz de haberler bu şekilde 🙈

Esrasvn Esrasvn Merhaba.🌸
Kontrolden çıktım bu defa güzel şeyler duyduk herşey yolundaymış çok şükür.🙏
Bebeğim tek tek ölçümlerde kafası 3 haftaya yakın geri çıkıyordu ama totale yaklaşık 10 gün geri görünüyor olarak yansıyordu.
Bugün de ölçümler o şekilde çıktı fakat doktorum kafada iki ölçüye bakarız biri kafanın şekli ile alakalı dedi sizin çok geri gördüğünüz hafta kafasının şekli ile alakalı yani bu bizim için önemli değil bebeğin genetik yapısı ile alakalı gelişimsel bir sorunu yok dedi. Diğer kafa ölçüsü bizim için önemli dedi o da zaten 1 hafta geride bu da çok normal gelişimi güzel zaten dedi. ( ultrason kağıdında 10 gün yazıyor ama doktor 1 hafta geride olarak kabul ediyor bunu)
2 hafta önce 1002 gr çıkmıştı bugün 1424 gr çıktı biz de haberler bu şekilde 🙈

1hafta 10 günlük gerilemeler zaten gerileme olarak sayilmiyor bile guzel haberler almana cok sevindim haftana göre kilosu fena degil bence gayet guzel kilo almış 2 haftada ne yiyosan devam et ☺️ inşallah daha da guzel haberler alirsin bi dhaa ki gittiginde inşallah saglikla gelirler 🤲

Bende anlam verememiştim canım bizleri sezaryan olduğumuz halde 39 a kadar bekletip normal i niye 39 a kalmadan gelsin dedi şaşırmıştım. Nuran hanım çok iyi ve bilgili bir doktor ama son dakika golleri olabiliyor. İlk hamileliğimde 38 e kadar hep normal doğum diyoduk 38+3 gittim suyun azalmış boyun kısa normalde çok zorlanirsin dedi tabi biz hemen panik olduk pazartesi sezaryanla alalim diyince dusunelim dedik ama eve geldik o korkuyla 1 saat gecmeden tamam pazartesi sezaryan olalım diye yazdık . Sen eğer normal doğum istiyosan diret canım hemen kabul etme eger ki sezaryan derse son zamanlarda. Bana doğumdan sonra bide almasaydik geliceği yoktu yukarda ve suyu da iyiydi demişti şaşırmıştık. Ama dediğim gibi insan olarak çok iyi ve ilgili biri sadece son dakika hastane doktoru gibi davrandı bize.
O zaman normal doğum yanlısı değil gibi bizim doktor. En ufak birşey de sezeryana alır gibi geliyor. Benim ilk doğumum normali denemek istiyorum. Olabilecekse niye olmasın

Canım böbreğin birinde genişleme falan demiştin bu sebepten demiş olmasın... Bir de kilo olarak galiba bebeğin bizden fazlaydı diye anımsıyorum hani daha aşağıdaysa deneyimlerinden belki o haftalarda doğurabileceğini düşünerek demiştir diye de düşünmüştüm o gün yazdığında.
Yok böbreğiyle bağlantılı konuşmadı. Kilosuna da fazla falan demedi. 32. Haftada 2 kg çıktı. Yeri de ne çok aşağıda ne çok yukarıda güzel dedi. Anlamadım valla.

Kizlar engelli kuzenim bugün önemli bir ameliyata girdi hepinizin birer meleği var inşallah dualarınız kabul olur, benim kardeşime dua ederseniz çok mutlu olurum🤲🏻
Allah şifasını doktoru, ameliyatı vesilesiyle versin inşallah. Şifasını bulmuş olarak evine, sevdiklerine dönsün. 🤲🏻
Herkese sağlıklı huzurlu sevdikleriyle mutlu yıllar dilerim.🌸🌸🌸

Arkadaşlar benden size naçizane bir tavsiye doktorunuz ne diyorsa dinleyin
Benim ilk doğumumda doktorum sezaryen ile alalım demişti verdiği tarihten önce suyum geldiği için denemek istedim sağolsun doktorum da karşı çıkmadı denedim doğurmayı
Saatlerce suni sancı çekip sezaryene alındım doktorlar bişey diyorlarsa var bir bildikleri içgüdü mü diyelim ne diyelim biliyorlar ama

Yok böbreğiyle bağlantılı konuşmadı. Kilosuna da fazla falan demedi. 32. Haftada 2 kg çıktı. Yeri de ne çok aşağıda ne çok yukarıda güzel dedi. Anlamadım valla.
Yok muz seviyor annesi gibi demiştin sanki aklımda ondan daha fazlaymış gibi kaldı herhalde, yoksa biz de o civardaydık 32de... Valla 41e kadar yolu var normal doğumun, bi risk yoksa sen kendi talebinle o haftayı beklersin, galeyana gelme🤣 ben 40+3te daha dayanamadığımdan sezeryana girdim. Hoş Allah var o doktorum narkoz vermeden bile vazgeçip bekleyebiliriz bi 10 gün daha demişti😅 şimdi mecburi olacağından doğuma olan yaklaşımını hiç sorgulamadım nuran hanımın.

O zaman normal doğum yanlısı değil gibi bizim doktor. En ufak birşey de sezeryana alır gibi geliyor. Benim ilk doğumum normali denemek istiyorum. Olabilecekse niye olmasın
Son ana kadar normal doğum diyor ama sonradan bişey çıkıyor seninde öyle olursa diret sanada yapacak diye bişey yok tabi. Benim boyum hep kısaydı banada son anda normal doğum seni zorlar yapamayabilirsin diye konusmustu. Sen normal dogumdan tedirginsen bile belli etme hep yapicam son ana kadar beklicem gibi konuş . Sağlık sorunuyla ilgili bişey derse de çok normal doğum istiyosan başka doktordan da görüş alırsın o da aynı şeyi söylerse sezaryan olursun.

1hafta 10 günlük gerilemeler zaten gerileme olarak sayilmiyor bile guzel haberler almana cok sevindim haftana göre kilosu fena degil bence gayet guzel kilo almış 2 haftada ne yiyosan devam et ☺️ inşallah daha da guzel haberler alirsin bi dhaa ki gittiginde inşallah saglikla gelirler 🤲
Evet evet çok şükür inan takılmıyorum 1 hafta ya da 10 gün geri çıkmasına. Şu 3 haftalık gerilik olayı beynimi yedi resmen meğer o da önemsizmiş.. Herşey kötüye gidecek sanarken iyi şeyler duymak büyük moral oluyor Allah hepimize sağ sağlim kucaklamayı nasip etsin😍
Süt, kaşar, tahin pekmez tarzı şeyler çok fazla tükettim belki faydası olmuştur 🤗

Back
X