Evet evet çok şükür inan takılmıyorum 1 hafta ya da 10 gün geri çıkmasına. Şu 3 haftalık gerilik olayı beynimi yedi resmen meğer o da önemsizmiş.. Herşey kötüye gidecek sanarken iyi şeyler duymak büyük moral oluyor Allah hepimize sağ sağlim kucaklamayı nasip etsin❤
Süt, kaşar, tahin pekmez tarzı şeyler çok fazla tükettim belki faydası olmuştur
Canim kirmizi ve arkasi gelen oldgnda sknti. O kahve rengi akinti devamli mi oluyor cnku o anda kanaman olms olsa kirmizi lekelenmen olur boyle oldgunda direk doktoruna git. Kahverengi olusu bebegin baskilarndan felan daha once kanama oluyomus onu vucut attiginda o renkte goruyormusuz ilk hamileligimde olmustu kahve rengi lekelenmem o zaman demisti doktor zaten muayene eder eger erken dogum riskin varsa igne yapar sen hastaneye gittinmi bu sikayetin icin?Bende hazirladim cantayi.Zaten kahverengi akintim oluyo galiba erken dogacakdun yazdim ama kimsede olmuyor gakiba akinti.tecrubeli arkadaslar gogus pompasinida hastaneye goturmelimiyiz.
Ilk hamileliginmiKızlar benim gibi korkan ve doğurmak istemeyen var mı, Bi türlü hastane çantasını hazırlamıyorum eksikleri almak istemiyorum. İçimden bişi yapmak gelmiyor
Evet yaşım da küçük değil ki 32 yaşında koca kadınımIlk hamileliginmi
Vallahi guzel dualar edin derim. Ilk hamileligimde anneme gozumu kapatsam actigimda kizim kucagimda olsa yeter artik demistimEvet yaşım da küçük değil ki 32 yaşında koca kadınım
Aman sonra lohusa depresyonuna girme sakın . Şu sıralar bende öyleyim. Hani sınava girecekmişimde son aya girmişim kitap hic açmak istemıyprum gibi..Kızlar benim gibi korkan ve doğurmak istemeyen var mı, Bi türlü hastane çantasını hazırlamıyorum eksikleri almak istemiyorum. İçimden bişi yapmak gelmiyor
Çok güzel tarif etmişsin aynen öyle, eksiklerim çok az çalışmışım gibi. Bide sürekli çocuk olacak artık hiçbişi eskisi gibi olmayacakAman sonra lohusa depresyonuna girme sakın . Şu sıralar bende öyleyim. Hani sınava girecekmişimde son aya girmişim kitap hic açmak istemıyprum gibi..
Amin canımm, Allah hepimizi Bi çırpıda kurtarsınVallahi guzel dualar edin derim. Ilk hamileligimde anneme gozumu kapatsam actigimda kizim kucagimda olsa yeter artik demistimve 39+3de gttigmde suyumun azaldigini ogrendik o gece genel anesteziyle gozlermi kapattim actigimda kizim yanimdaydi
Ben de iğneye devam bir sor bakalım ne diyecek sanaBen içiyorum coraspin dr henüz bırak demedi. Ama igneyi 24. haftada bırakmıştım.Bugün 35+0 im. Sali günü kontrolum var sorayim
Hersey çok güzel olacak canim güzel düşün güzel olsun annelik çok güzel bir duygu bu dünyada iyi ki dediğin ilk şey evladın olacak kokusu gülüşü arandaki bağ o kadar kuvvetli olacak ki iyi ki olmuş diyeceksin ki nsÇok güzel tarif etmişsin aynen öyle, eksiklerim çok az çalışmışım gibi. Bide sürekli çocuk olacak artık hiçbişi eskisi gibi olmayacak
Öyle deme ishalde ayrı yoruyor insanı gerçekten bitkin düşüyorsun ve vücudun su kaydediyor benim bugün vücudum iyice sapıttıBen de 2-3 gündür başladım magnezyuma. En son 5-6 gecedir uykusuzdum o yüzden mi uyuşabiliyorum magnezyumun etkisi mi bilemedim ama uyuyabilmek gerçekten nimet. Bir de beni de ishal etse şu ilaç ne makbule geçer
Off sana da geçmiş olsun toparladı mı ishal şimdi peki?Ben de ishal oldm bliyomsn
Ben hc magnesyum kullamamdm.ilk.kwz boyle hissettm hergun bi.maden suyu iciyodm ben
Oglen de uyuyamiyorm hem de.hic braz uyusam cok.mutlu olucam
Şu dönem herşey çok yoruyor kabız da ishal de ağrılar da uykusuzluk daÖyle deme ishalde ayrı yoruyor insanı gerçekten bitkin düşüyorsun ve vücudun su kaydediyor benim bugün vücudum iyice sapıttı
Azıcık kilo alanları okuyunca ben
Ben 16 kilo aldım 33+6dayız bakalım sezonu kaçla kapatacağız
Ben de bu kafiledeyim inşallah sıkıntısız evlatlarımız gelsinler de kiloyu bir sonraki aşamada dert ederim diye düşünüyorumBen canim yalnız değilsin 16 kilo da ben almışım 64 ile hamile kalmıştım şu an karnım açken 80 imkarnım tokken sorma
Benim hep bu saatlerde yazmamın esas sebebi beyefendi durmuyor kuduruk yatmamı bekliyo zaman geçtikçe hareketleri daha da hissedilir oluyor uykuda kalmak zor. Bazen yataktan kalkıp sohbet ediyorum uyuyunca tekrar yatıyorumCanım geçenlerde ben de paylaştım burada. Benim bebeğim d çok canımı yakıyor. Özellikle göbek deliği etrafına vurunca çok acıyor. Gece hep hareketli zaten.
Ahh be kuzum senin inşallah halin kalır tüm bunlara. Evdeki diğer iki oğlanla Rabbim sana bol enerji nasip etsinBesleme uyutma zamanları yazmak için gece bol bol vaktimiz olacak
Nefes darlığı, mide yanmaları, kaburgalara bası, yatsan yatamam uyuşur bi tarafım, otursam oturamamŞu dönem herşey çok yoruyor kabız da ishal de ağrılar da uykusuzluk da
Ishal ve agrilar gtti ama uykusuzluk devamOff sana da geçmiş olsun toparladı mı ishal şimdi peki?
Uyuyamamak kötü ama ben gündüz bir şekilde o süreyi tamamlıyorum bugün hariç :) sen de alışmak için zorla kendini tatlım, doğduktan sonra hep diyorlar bebek uyurken sen de uyu ki güç toplayasın
Benim bu şikayetlerim yok yaklaşık bi 10 gündür. Hemen unuttum öyle şeyleri inşallah seninkilerde hafifler. Özellikle reflüde canım deli gibi istese de beni gece rahatsız eden şeyleri yemeyi bıraktımNefes darlığı, mide yanmaları, kaburgalara bası, yatsan yatamam uyuşur bi tarafım, otursam oturamam
Üçer saatlik uykulara alıştı benim vücudum bu süreçte ama tekrar uyuyorum. Şimdi olacağı gibiIshal ve agrilar gtti ama uykusuzluk devam
Sekilde goruldugu uzre
Saat daha sabah 4
Bende de 1 kere oldu devamı gelmedi benimki de hep normal doğum pozisyonunda yürüyüş felan yapıyordum artık erken gelir diye korkmaya başladım dinleniyorum hepKizlar slm.Aranizda kahverengi lekelenme yasayan varmi.Bende 2 defa oldu doktor cocuk dogum pozisyonunda baski yapio olabilir dedi.Var mi ayni durumu yasayan.Endiseleniyorum ister istemez.
Cok sukur kirmizi lekelenme olmadi.Binl oncekinde doktor cokta bsy demedi.8 ocakta kontrol var bakalim bu kez daha ayrintili bilgi verir umarim.Canim kirmizi ve arkasi gelen oldgnda sknti. O kahve rengi akinti devamli mi oluyor cnku o anda kanaman olms olsa kirmizi lekelenmen olur boyle oldgunda direk doktoruna git. Kahverengi olusu bebegin baskilarndan felan daha once kanama oluyomus onu vucut attiginda o renkte goruyormusuz ilk hamileligimde olmustu kahve rengi lekelenmem o zaman demisti doktor zaten muayene eder eger erken dogum riskin varsa igne yapar sen hastaneye gittinmi bu sikayetin icin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?