2021 Şubat Anneleri

Ahh sorma ben de uzun uğraşlar sonucu kürtajla sonlanan bi gebelikten sonra miniklerimiz hayırla sağlıkla gelsin inşallah

Bilmiyorum ki benim de eksiklerim var kendime depend alıcam bebek temizlemek için pamuk da almadım
Canım geçenlerde ben de paylaştım burada. Benim bebeğim d çok canımı yakıyor. Özellikle göbek deliği etrafına vurunca çok acıyor. Gece hep hareketli zaten.
Evet yaa bazen göğsüme doğru vuruyo nefesim kesiliyo
Bende hazirladim cantayi.Zaten kahverengi akintim oluyo galiba erken dogacakdun yazdim ama kimsede olmuyor gakiba akinti.tecrubeli arkadaslar gogus pompasinida hastaneye goturmelimiyiz.
Gerek olursa hastanede oluyor göğüs pompası. Kahverengi akıntı olağan bir durum değil diye biliyorum

Bende hazirladim cantayi.Zaten kahverengi akintim oluyo galiba erken dogacakdun yazdim ama kimsede olmuyor gakiba akinti.tecrubeli arkadaslar gogus pompasinida hastaneye goturmelimiyiz.
Oncelikle gecmis olsun
Dilerim saglikla kucaginiza alirsiniz

Ben hastanemle gorustum pandemi sebebiyle varsa kendi pompanizi.getrmeniz daha iyi olur dedi
Bilginiz olsun

Ilginç canım aynen.. Valla zor iş bende şimdi düşünüyorum da senin adina.. spiral desen ben asla taktiramam.. hap emzireceksen kullanamazsin..aylik igne yaptiran arkadasim vardi gayet de memnundu ama emzirirken o da olur mu bilemiyorum.. İnsallah sana uygun bir yöntem bulursun canım...

Canım kahverengi akinti ilk haftalarda yazan arkadaşlar olsu okuduk burada ama senin gibi son aylarda olan hic duymadım benim başıma da öyle bisey gelmediği için bisey yazamadım bende.. Göğüs pompasına ben hiç hastane de ihtiyaç duymadım canım..

Ben içiyorum coraspin dr henüz bırak demedi. Ama igneyi 24. haftada bırakmıştım.Bugün 35+0 im. Sali günü kontrolum var sorayim

Bence normal ya heryerimiz sisti oralaein sismesi normal

Bazi insanlarin ekstra odem tutuyor vucudu hamilelikte cnm oyle olunca dogumdan sonrada daha fazla gidiyor sendede öyle olmus olabilir saglikli olsunlar bosver veririz insalalh
Evet ödem olabilir ayaklarım ve ellerimde şişlik gözlemliyorum, veririz inşallah no problem
Bence de ya zayıf mı hamile kaldınız genellikle zayıflar daha çok kilo alıyor

Ben canim yalnız değilsin 16 kilo da ben almışım 64 ile hamile kalmıştım şu an karnım açken 80 imkarnım tokken sorma
Ahaha ben de tokluğu söylemiyorum bile

Yok canım ben 65 le hamile kaldım.diyetteydim güya.60 a düşmek için cebelleşiyordum güya.benim öyle bulantım kusmam fazla olmadığı için homini gırtlak yedim.zaten yemeyi seven bir insanım.bboy desen oda yok.ahh ahh evdekiler hep dalga geçiyor zaten.bende doğumdan sonra siz görürsünüz diyorum..inşallah başarıcam çok fit olmasamda az fit olmaya razıyım

Ben yılbaşında yaptığım yemekleri sildim süpürdüm valla en son 15 kg almistim. Doguma kadar 20 kg olmaz umarım. Çünkü ben emzirirken de kilo alan biriyim. Süt olsun diye yediklerim hep vücudum depoluyor. Diyetisyen desteği alacağım bebek inşallah 2- 3 aylık olunca. Yoksa ben kilo veremem. Doğumdan sonra en az 7-8 kg veriliyor.

Canim kuzucugumuz iyiye gidiyor oksijen destegini bıraktılar gozlemliyorlar Allah nasip ederse yakinda çıkma ihtimali var inşallah dua bekliyoruz
Oy oy maşallah aklımızdasınız dua ediyoruz. Çıkınca bizim yerimize de bi koklarsın teyzelerin dua etti sana diye güçlü yavrum maşallah.

Canım gözümden kaçtı sanırım. Doktoruna danış bence kahverengi akıntı uzun süreli mi? Bir defaya mahsus ise nişan olmasın o.
Göğüs pompası hastaneye ben hiç götürmedim.

3.bebişten sonra en iyisi tüpleri bağlatmaktı benim için. Ama hayırlısı bakalım Birini mecbur seçeceğiz.

Canım gözümden kaçtı sanırım. Doktoruna danış bence kahverengi akıntı uzun süreli mi? Bir defaya mahsus ise nişan olmasın o.
Göğüs pompası hastaneye ben hiç götürmedim.
Ben de götürmemiştim pompayi. Zaten inşallah herşey yolunda gider 1 gece kalinacak. Evde de inşallah bebekler güçlü emer de pompa fln onlarla uğraşmayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…