Ahh sorma ben de uzun uğraşlar sonucu kürtajla sonlanan bi gebelikten sonra miniklerimiz hayırla sağlıkla gelsin inşallahBnde icmiycem yarın zaten kan sulandirici iğne ye devam günlük olana yavaş yavaş bir adım daha yaklaştı doğum ne zor gunlerdi benim için iki kürtaj iki üzüntü çok zor oldu bu kızımRabbim hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin ins
Allah büyük canım sen tedbir al gerisi Allah kerimErken gelebilir dedi.
Inşallah sağolun sizlerde sağlıklı bir şekilde kucaklariniza alın bebeklerinizi hep dua ediyorumInsallah tez zamanda saglicakla cikarsiniz
Bilmiyorum kiİnanamıyorum haftamız ve duygularımız tıpatıp hasta olabilme ihtimalimi düşünüyorum artıkBenim oğlan da gelebilir diye tek kendi çantamı hazırladım onunkilerde dolapta bir arada daha çanta duzmedim bezlerinin gelmesini bekliyorum. Acaba havalar mi etkiledi bizi
Evet yaa bazen göğsüme doğru vuruyo nefesim kesiliyoCanım geçenlerde ben de paylaştım burada. Benim bebeğim d çok canımı yakıyor. Özellikle göbek deliği etrafına vurunca çok acıyor. Gece hep hareketli zaten.
Gerek olursa hastanede oluyor göğüs pompası. Kahverengi akıntı olağan bir durum değil diye biliyorumBende hazirladim cantayi.Zaten kahverengi akintim oluyo galiba erken dogacakdun yazdim ama kimsede olmuyor gakiba akinti.tecrubeli arkadaslar gogus pompasinida hastaneye goturmelimiyiz.
Şuanda hepimizin ki nerdeyse doğum pozisyonuna geçti endişe etme eğer dinlenebiliyorsan dinlen bol bol su iç.Dogum pozisyonunda basindan beri.Erken dogum olabilir cok hareket etme dedi.Bende cok ikna olmadim insallah baska bsy yoktur.
Allah tez zamanda sağlıkla taburculuğunuzu nasip etsin inşallahInşallah sağolun sizlerde sağlıklı bir şekilde kucaklariniza alın bebeklerinizi hep dua ediyorum
Oncelikle gecmis olsunBende hazirladim cantayi.Zaten kahverengi akintim oluyo galiba erken dogacakdun yazdim ama kimsede olmuyor gakiba akinti.tecrubeli arkadaslar gogus pompasinida hastaneye goturmelimiyiz.
Allah razı olsunAllah tez zamanda sağlıkla taburculuğunuzu nasip etsin inşallah
Ilginç canım aynen.. Valla zor iş bende şimdi düşünüyorum da senin adina.. spiral desen ben asla taktiramam.. hap emzireceksen kullanamazsin..aylik igne yaptiran arkadasim vardi gayet de memnundu ama emzirirken o da olur mu bilemiyorum.. İnsallah sana uygun bir yöntem bulursun canım...Allah razı olsun canım bilmeden hareket edecektim. Kondomdan huylanıyorum benameliyat eldiveni, paket lastiği gibi şeylerden de çok tiksiniyorum. Garip bir takıntı biliyorum. Diğer korunma yöntemlerinin de benim için hep bi eksisi olduğundan çaresizim bakalım neye karar vereceğim
Canım kahverengi akinti ilk haftalarda yazan arkadaşlar olsu okuduk burada ama senin gibi son aylarda olan hic duymadım benim başıma da öyle bisey gelmediği için bisey yazamadım bende.. Göğüs pompasına ben hiç hastane de ihtiyaç duymadım canım..Bende hazirladim cantayi.Zaten kahverengi akintim oluyo galiba erken dogacakdun yazdim ama kimsede olmuyor gakiba akinti.tecrubeli arkadaslar gogus pompasinida hastaneye goturmelimiyiz.
Ben içiyorum coraspin dr henüz bırak demedi. Ama igneyi 24. haftada bırakmıştım.Bugün 35+0 im. Sali günü kontrolum var sorayimBnde icmiycem yarın zaten kan sulandirici iğne ye devam günlük olana yavaş yavaş bir adım daha yaklaştı doğum ne zor gunlerdi benim için iki kürtaj iki üzüntü çok zor oldu bu kızımRabbim hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin ins
Evet ödem olabilir ayaklarım ve ellerimde şişlik gözlemliyorum, veririz inşallah no problemBence normal ya heryerimiz sisti oralaein sismesi normal
Bazi insanlarin ekstra odem tutuyor vucudu hamilelikte cnm oyle olunca dogumdan sonrada daha fazla gidiyor sendede öyle olmus olabilirsaglikli olsunlar bosver veririz insalalh
Bence de yaSen sıkma canını .beterin beteri varo da ben .23 kilocuk.ama diğer gebeliklerimde 6 ayda hamile kaldığım kiloya ulaşabildim.inşallah bundada ulaşırım.bende aşırı ödem oluşuyor.sanırım iş hayayından dolayı.2 hafta daha çalışsam izne ayırlıcam inşallah.hem o ne öyle yok 6 kilo aldım yok 9 kilo aldım.hamile dediğin tosun gibi gezer
Ahaha ben de tokluğu söylemiyorum bileBen canim yalnız değilsin 16 kilo da ben almışım 64 ile hamile kalmıştım şu an karnım açken 80 imkarnım tokken sorma
Yok canım ben 65 le hamile kaldım.diyetteydim güya.Evet ödem olabilir ayaklarım ve ellerimde şişlik gözlemliyorum, veririz inşallah no problem
Bence de yazayıf mı hamile kaldınız genellikle zayıflar daha çok kilo alıyor
Ahaha ben de tokluğu söylemiyorum bile
Oy oy maşallahCanim kuzucugumuz iyiye gidiyor oksijen destegini bıraktılar gozlemliyorlar Allah nasip ederse yakinda çıkma ihtimali var inşallah dua bekliyoruz
Canım gözümden kaçtı sanırım. Doktoruna danış bence kahverengi akıntı uzun süreli mi? Bir defaya mahsus ise nişan olmasın o.Bende hazirladim cantayi.Zaten kahverengi akintim oluyo galiba erken dogacakdun yazdim ama kimsede olmuyor gakiba akinti.tecrubeli arkadaslar gogus pompasinida hastaneye goturmelimiyiz.
3.bebişten sonra en iyisi tüpleri bağlatmaktı benim için. Ama hayırlısı bakalım Birini mecbur seçeceğiz.Ilginç canım aynen.. Valla zor iş bende şimdi düşünüyorum da senin adina.. spiral desen ben asla taktiramam.. hap emzireceksen kullanamazsin..aylik igne yaptiran arkadasim vardi gayet de memnundu ama emzirirken o da olur mu bilemiyorum.. İnsallah sana uygun bir yöntem bulursun canım...
Ben de götürmemiştim pompayi. Zaten inşallah herşey yolunda gider 1 gece kalinacak. Evde de inşallah bebekler güçlü emer de pompa fln onlarla uğraşmayız.Canım gözümden kaçtı sanırım. Doktoruna danış bence kahverengi akıntı uzun süreli mi? Bir defaya mahsus ise nişan olmasın o.
Göğüs pompası hastaneye ben hiç götürmedim.
Koklarım seve seveOy oy maşallahaklımızdasınız dua ediyoruz. Çıkınca bizim yerimize de bi koklarsın teyzelerin dua etti sana diye güçlü yavrum maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?