2021 Şubat Anneleri

Magnavit kullanıyodum toz formda, fayda etmiyor diyince dr osteocare yazdı hap formunda. Pahalı bi ilaç, ama içinde 100 tane var. bunu almanı tavsiye etmem, az zaman kaldı, elinde kalır. Ben düzenli hergün içiyorum akşam alıyorum ama bi fayda görmedimilacı 9 gibi içiyorum gündüz nasıl ağrı çekiosam haptan sonra da aynıyım, hatta yatakda daha beterim geceleri...

Ben de iğneye devam bir sor bakalım ne diyecek sana
Canim ben 32 de ilacı bıraktım gün aşırı iğne yaptım doğum yaptığım gün de vurunmustum doğum olacağını bilmedigim için yani son güne kadar igneyle devam ettim doğumdan sonra iğneyi de hemen kesti doktorum :)

Günde en az 6 bez degistiriyorsun canım belki o arkadas normal dogum yapmıştır 1 gün kalıp çıkmıştır. Oğlumda baya bez kullanmıştık dediğim gibi fazla da olsa bi daha git gel olmasın istiyorum.
Ben son doğumumu 6 sene önce normal doğumla yapmıştım ve evet çoğu şeyi kullanmadan eve getirmiştik. Sabah doğurup akşam eve gelmiştik hem de. Şimdi doğum şekli belli olmadığından ve pandemi gibi anormal bir durum olduğundan her şeyi hesap etmek gerekiyor.

Normal doğumun o güzelliği var iyiysen aynı gün çıkıyorsun bende sezaryan olmuştum 2 gece hastanede kaldım. Geceligimi değiştirmek zorunda kaldım oglumun da 2 kere üstünü degistirmistik. Bez de baya gitmişti ilk günler kaka çok yapıyorlar dediğin gibi ben goturuyim de kullanmazsam eve getiririm belki refakatçi çıkıp geri gelemez belli olmaz

Allah yardımcısı olsun, kolaylığını versin.
İnsan kendi derdine düşüyor çoğunlukla ama herkese dua etmek lazım. Hiç çocuğu olmayanlara, olamayacak olanlara, sıkıntılı hamilelik geçirenlere, bebeğini kaybedenlere..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Öyle

Ya benimki de toz formunda yan etkisi vs de yok ama pahalı sanirim.bu nagnezyumlarin genel sorunu pahalı olmasi yine kendiminkinden devam edim en iyisi

Ahah bebelerin yakin olmasinin faydalari artiklarini kullanmak sanirim bakim bende ikinizin dediklerine ayri ayri bi en kotu yine kendiminkine devam ederim fiyatlari ayniysa hemen hemen

Bana eski doktor Osteocare yazmıştı pahalı bir hap aldık ama mide bulantısından kullanamadım duruyor paketi. Nuran hanım Magnimore plus önerdi geçen gün ağrılarımdan dolayı ama depolarda kalmamış eczanelerde bulamadım fiyatı da 150 liraydı. Doktora söyledim yerine magnorm kullan dedi daha uygunmuş fiyatı suda eriyen cinsten. Ağrılarım aynı ama en azından uyutuyor artık.

Bittiyse fayda da görüyorsan al tabi, bakma fiyatına, kasılman olmasın, dikkat et...

Ocak anneleri ne sorarız hesaplayıp desinler bize ona göre koyalım en iyisi
Her çocuk bir mi kimine 6 bez yeter kimine 15 az gelir benim Kız mokenyumu eve saklamıştı ama riske atmam yani, unutamadığım bi an 7. bezde temiz temiz bağlamıştım altını cildi çok hassastı bu da öyle olursa diye bezi bile paketten çıkarmadım attım çantaya poşetleyip. kullanılmayan gelir eve...

Aynen öyle bizim kiyafette de öyle oldu 3-4 parça bişey aldım o da yeni olsun garibin hep abiden giyinmesin diye ben memnunum canım onu içtiğim halde kasılmam oluyor ama belki azaltiyodur bilemiyorum

Kızlar bir şey sorucam bebek hareket ettiğinde sadece karnımda değil sanki alt taraftan da hissetmeye başladım gibi? Normal mi bu? Size de oluyor mu? 33. Haftadayım.

Sağolun kızlar tam istediğim gibi yazmışsınız ss aldım inşşalah bu hafta hazırlayayım bende. Nescafe eklemeyi unutmayın kızlar ikisi bir arada olan olsun ama. Spinal sezeryan olmuştm kızımda 5 yıl önce , odaya cıkınca bi kustum :) sonra nescafe bayagı içtim . Başagrısı nedir bilmem çok şükür. Önemli unutmayın.

Bebeğe götürdügümüz battaniye herşey falan gelince yıkanacak değil mi ? Bebeğide dr lr yıkamayın diyor göbek düşmeden ama biz yıkamştık kızımı, buda öyle olur muhtemelen..

Avicenna da doğum yapmayı planlayanlar hastane odasını süslemeye müsaade ediyorlar mı biliyor musunuz?

Ben hurçlara koymuştum elime geçeni bugün paketledim tek tek. Hem benim için hem de bebiş için doğumhane çıkışı ve hastane çıkışı için olanları fermuarlı poşetlere koyup içlerine yazdım. Bebiş için yedek kıyafet dahil hepsinin içlerine bebek bezlerini de koydum pakette birer tane olsun diye. Ekstra 10 adet bez aldım. Bir paket yenidoğan ıslak mendil, bir paket de temizleme pamuğu koydum. Daha kendim için olanları valize koymadım. Eksiği hiç bitmiyor gibi bu hastane çantasının

3 adet lohusa pedi ve 3 adet depent külot yeterli olur sanırım dimi? Yoksa paketleri mi almalı?

Avicenna da doğum yapmayı planlayanlar hastane odasını süslemeye müsaade ediyorlar mı biliyor musunuz?
Sormadım canım ama bence sakıncası yoktur süslemenin gibi geliyor sonuçta resim falan çekilebilir. Bende ziyaretçi durumunu sorucam.
Bu arada pedi sormuşsun ilk dogumumu da orda yaptım ameliyattan sonra onlar bebek bezi gibi cırt cırtlı bez taktılar 2-3 kere kum torbası yapınca o bezler rahat olmuştu sonra sondayı falan çıkardıktan sonra ben kendi getirdiğim depend bezleri kullanmıştım kanama durumuna göre bence paketi koy kullanmadığını eve getirirsin.

Yani yıkanması lazım... Sürekli bebişi alıcaklar topuk kanu, işitme testi falan... Hastanedeki kullanılan her şeyin yıkanması gerek... Ben göbek bağının düşmesini beklerim yıkamak için Ama bezle silerim geç düşerse...

Kızlar bir şey sorucam bebek hareket ettiğinde sadece karnımda değil sanki alt taraftan da hissetmeye başladım gibi? Normal mi bu? Size de oluyor mu? 33. Haftadayım.
O birkaç gündür bende de var vajinamda hissediyorum adeta bebek çıkacak gibi.. kasilmaya da benziyor..Diğer hamileliklerimde yasamamistim.. acaba magnezyum kullanmadigim icin mi böyle oluyor diye düşünmeye basladimBende salı kontrole gideceğim bakalım dr a soracağım...

Ben magnezyum kullanıyorum ama Bugün böyle baya hissediyorum aynen dediğin gibi sanki çıkacakmış gibi korkuyorum. Kasılma böyle mi oluyor??? Geçen hafta kontrole gittiğimde bebeğin kafası aşağıda baskı yapabilir demişti yooo ben hiç hissetmiyorum demiştim. Ama şimdi baya hissediyorum.

Bu pandemi dönemi içerisinde farklı bir hastanede doğum yapan arkadaşıma izin vermemişler süsleme için. Medivia da yaptı sanırım o. İnşallah ziyaretçi alırlar refakatçi dışında fotoğraf çekecek çünkü kızkardeşim. Bakalım haftaya randevu alacağım bi hastaneye sorayım bunları ben. Benden önce gidersen yaz olur mu

Ben paketleri alayım o zaman yanıma ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…