1.5 sene önce sezaryan doğum yaptım bana koydular hatta gelip ara ara karnıma bastırdılar.
Normal doğumda koymuyorlar herhalde değil mi?1.5 sene önce sezaryan doğum yaptım bana koydular hatta gelip ara ara karnıma bastırdılar.
Bastirdi hemsireler evet bende de kum torbasi koyunca rahatlatiyor mu neden acaba bazilarina koyuluyor yada bazi hastaneler tercih etmiyor oyleyse
Kum torbası fayda ediyor baya da rahatlatıyor arada hemşire de gelip bastırmıştı öyle çok acı hissetmemiştim sadece biraz endişe olmuştu . Demekki uygulama dediğiniz gibi hastaneden hastaneye değişiyor bana ikisini de yapmışlardı sağolsunlar hemsireler baya ilgiliydi.Hastaneden hastahaneye degisiyo sanırım canim bastirinca canin aciyomu peki en cok korktuğum o bastirma olayi bir kac kişiden duymuştum bastirildigini oglumda dogum.yaptigim hastahane kum torbasida koymadi bastirmadida o yüzden soruyorum cnm kum torbasu fayda ediyor diye duymustum ama cogu yerde.
Içinde kalan kanların çıkmasını sağlıyor canım rahmi rahatlatıyor.Çok afedersiniz kum torbası ne işe yarıyor
Hiç bilmiyorum ne söylesem yalan olur ben sezaryan oldum bana yaptılar. Normal doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir.Normal doğumda koymuyorlar herhalde değil mi?
Hayır koymuyorlar. Bastırmada olmuyorNormal doğumda koymuyorlar herhalde değil mi?
Benim minnak muayene sırasında dönüyordu8 gün öncesinde kafasını kanala dayamış olan oğlumun bugün makat gelişe döndüğünü öğrendim hafta içi hissetmiştim değişik hareketler yaptı kesin pozisyon değiştirdi demiştim eşimevajinada baskı azalmıştı, doktor tekrar bi yaramazlık yapıp döner dedi, 2314 gram olmuş
Kanaman olmadı mı hemen? Benim hastanede de yapılmadı böyle Bi şi. Değişik bi uygulama, sen dedin de baktım nete daha ne değişik şeyler var mideye yumruk da atılıyormuş, falan pis kan çıksın diyeIçinde kalan kanların çıkmasını sağlıyor canım rahmi rahatlatıyor.
Hiç bilmiyorum ne söylesem yalan olur ben sezaryan oldum bana yaptılar. Normal doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir.
Bı sıkıntı olmadı dimi canim kanaman falan nasıldıCanim ben 32 de ilacı bıraktım gün aşırı iğne yaptım doğum yaptığım gün de vurunmustum doğum olacağını bilmedigim için yani son güne kadar igneyle devam ettim doğumdan sonra iğneyi de hemen kesti doktorum :)
Döner annesi döner, daha çok var8 gün öncesinde kafasını kanala dayamış olan oğlumun bugün makat gelişe döndüğünü öğrendim hafta içi hissetmiştim değişik hareketler yaptı kesin pozisyon değiştirdi demiştim eşimevajinada baskı azalmıştı, doktor tekrar bi yaramazlık yapıp döner dedi, 2314 gram olmuş
Yani bir de bunları yerleştirmesi var eve gelince..isteyen istediği kadar koysun en iyisiHer çocuk bir mi kimine 6 bez yeter kimine 15 az gelirbenim Kız mokenyumu eve saklamıştı ama riske atmam yani, unutamadığım bi an 7. bezde temiz temiz bağlamıştım altını cildi çok hassastı bu da öyle olursa diye bezi bile paketten çıkarmadım attım çantaya poşetleyip. kullanılmayan gelir eve...
Oldu ama karnimda kum torbası da vardı hemşire de geldi bastırdı. Hatta çok kanamam oldu lohusalıkta da . İkisi de acı vermeyen şeyler olduğu için çok sorun etmemiştim. Zaten ilk gün yaptılar 2.gun yoktu diye hatırlıyorum. Mideye yumruk u da ilk defa duydum ne fenaymışKanaman olmadı mı hemen? Benim hastanede de yapılmadı böyle Bi şi. Değişik bi uygulama, sen dedin de baktım nete daha ne değişik şeyler var mideye yumruk da atılıyormuş, falan pis kan çıksın diye
Döner döner bencede:) çok hareketliBenim minnak muayene sırasında dönüyorduDoğuma kadar 40 kere dönerler
Ben kimseye tavsiyede bulunmadımYani bir de bunları yerleştirmesi var eve gelince..isteyen istediği kadar koysun en iyisi
Banada yapmamışlardı sadece bi kere masaj yaptıklarını hatırlıyorum ilk doğumum medipolde olmuştuKanaman olmadı mı hemen? Benim hastanede de yapılmadı böyle Bi şi. Değişik bi uygulama, sen dedin de baktım nete daha ne değişik şeyler var mideye yumruk da atılıyormuş, falan pis kan çıksın diye
Olumlama yapıyoruz sonuna kadar:) şayet dönmezse evime yakın bi yerde sezeryan olayım isterimDöner annesi döner, daha çok varmaşallah ona.
Makat geliş olursa ssvd olmaz sanırım inşallah döner hayırlısı olsun8 gün öncesinde kafasını kanala dayamış olan oğlumun bugün makat gelişe döndüğünü öğrendim hafta içi hissetmiştim değişik hareketler yaptı kesin pozisyon değiştirdi demiştim eşimevajinada baskı azalmıştı, doktor tekrar bi yaramazlık yapıp döner dedi, 2314 gram olmuş
Sen istemekten vazgeçme annesi:) daha 33tesin çok var... İş nasıl gidiyor bu arada hafifledi mi yükünOlumlama yapıyoruz sonuna kadar:) şayet dönmezse evime yakın bi yerde sezeryan olayım isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?