2021 Şubat Anneleri

Bittiyse fayda da görüyorsan al tabi, bakma fiyatına, kasılman olmasın, dikkat et...

Aynsn öyle yapicam cnm hepsi ayniymus 150 den asagi yok anladigim kadariyla

Aynen öyle bizim kiyafette de öyle oldu 3-4 parça bişey aldım o da yeni olsun garibin hep abiden giyinmesin diye ben memnunum canım onu içtiğim halde kasılmam oluyor ama belki azaltiyodur bilemiyorum

Ay evet pesinin ayni cinsiyet olmasi o yönden guzel ben de hep dağıttım kiz olucak bosuna durmasin birinin ihtiyacını gorsun diye butyn doktorlar kiz dedi erkek cikarsa dogumda artik pembs pembis takilir

Bi aksilik olmazsa haftaya cumartesiye randevu aldım canım sorarım yazarım burayada ben yakınlarım hariç doğum yaptığımı kimseye soylemicem biraz once kuzenimle konuştum hastaneye gelirim diyor bu pandemi zamaninda nereye geliyosun yani tek tek anlatana kadar eve çıkınca dogurdum dicem.
Şaşmaz herhalde canım doktora bu gidişinde kanıt iste nuran hanım genelde gösteriyor

Kızlar ikisi bir arada nescafe demişsiniz ben sade içiyorum onları içemiyorum. Şekersiz olsun anlamında mı yazdınız yoksa sade ağır olur diye mi?

Bende sormadim cnm gelen giden olmicak diye pek susleme düşünmedim kapiyi susleriz bi kapi süsü takarız yeter diye düşündüm ama musade ediyolardir muhtemelen

Ben de kimseyi çağırmıcam hatta kimseye söylemeyi düşünmüyorum eve çıkana kadar ben de Bi kardeşlerim ve görümcem öğrenir kayınvalidem bende olacağı için. Onları da alırlar mı bilmiyorum. Ben fotoğraf çekilmeyi istiyorum o yüzden süsleme düşündüm o da büyük bir şey değil. Yatak başına birkaç balon ve küveze tül. Hediyelik vs hazırlamayı düşünmüyorum zaten. Belki kendimiz yiyelim diye çikolata olabilir

Bu arada ben de cumartesiye alacağım randevuyu. Sen alabildiğine göre cumartesi çalışıyor demekki güzel.

İnsanlar düşüncesiz ya boyle insanlar eve gelincede damlar 2.gunu ama kimse kusura bakmasin valla kalbi kirilcaksada kirilsin insanların su donemde gelmeleri ayıp eve testini yaptıran evime girebilir

Nuran hanim muayne yaparken oglumdan konusuyoduk sonra dedi sana erkekmi dediler bunun icin dedim hayir hocam. oda dedi bende pipi arıyorum yok kiz kiz bu 4 doktordan kiz diye geçti

Almayabilirler canım bize de test yapicaklarmıs ya ziyaretçi kısıtlı olur yada hiç olmaz herhalde. Bence olmaması da lazım hepimiz hassas olucaz nolur nolmaz. Bende çikolatamı yaptırdım ama evde tutucam orda yeriz
Bu arada ben de cumartesiye alacağım randevuyu. Sen alabildiğine göre cumartesi çalışıyor demekki güzel.
Randevuyu verdiler bişey demediler.

Cikolata bende yaptirdim hastahaneye götürürüm hic olmadi evde yeriz

Kızlar ikisi bir arada nescafe demişsiniz ben sade içiyorum onları içemiyorum. Şekersiz olsun anlamında mı yazdınız yoksa sade ağır olur diye mi?

Bencd sadesi daha iyi olur keskin oldugu icin bas agrisi daha cabuk gecer diye düşündüm

Ben hep cumartesi gidiyorum hatta kizlarda genelde cumartesi gitti bir kaç kez sahit oldumda bi bugun yoktu yoksa bende bugun gidicektim mecbur saliya aldim bende hem rapor alirim hem muayne olurum diye

Valla bu konularda eşim çok hassas ben söyleyemem ama o söyler valla ailelere de soylucem eve gelince bi müddet maske taksınlar insan tedirgin oluyor bide ameliyatlı olucaz. Hızlı test kitlerinden almak lazim gelene hemen yapilir bende öğrenince hemen ona gitmiştim 3 aylık öğrenince direk cinsiyete bakıp söylemişti bide ilk oglumda da cok pipi resmim var

Çikolatayı en çok biz halediyoruz zaten

Evet bu cumartesi izinliydi ben de hep cumartesi gidiyorum ama bi dahaki cumartesiyi bekleyemem, çok sancım var. Pazartesiye aldım randevu.

Pipi resmi baya belli oluyor ya oglum da 11+4 tuk acip gostermisti

En iyisini yapar valla bizdede esim soylemez ben soylerim ilkinde hic bisey diyemiyodum tecrübesizim diye her kafadan bi ses cikiyodu ne yapsam mesela simdi benim bilgielr taze kimsenin konusmasina izin vermicem bide ben su durumdayken bana yardima gelmeyen arayip sormayan sırf adet yerini bulsun diye cocuk görmeyexe gelmesin. Evde 2 bebek vat biz ameliyatliyiz bir hasta olsalar Allah korusun perisan olan bi tek biz olcaz. Maske çok mantıklı cok yakınlara bisey diyemiceklerime kapiya sehpaya maske birakim takip girsinler

Sade de olur hatta daha iyi olur şekersiz olması açısından söylemiştim ikisi bi arada diye. Üçü bir arada olmasın diyorlar genelde .

Aynen bize dejavu gibi olacak her bilgi yeni bende kimseyi istemiyorum şimdiden stresi yetiyor hastaneye gelirler mi eve gelen olursa naparim diye ama canımızdan kıymetli değil ya söylemek lazım pandemi bitsin kim gelmek isterse gelsin şimdi herkes evinde otursun valla. Aynen çocuğun hasta olması çok zor rabbim yaşatmasın yavrular dertlerini de anlatamiyorlar. Yap yap biz tedbirli olalim da

Çikolatayı en çok biz halediyoruz zaten

Yani süt yaparmis tatli seyler en cok bize lazim

Evet bu cumartesi izinliydi ben de hep cumartesi gidiyorum ama bi dahaki cumartesiyi bekleyemem, çok sancım var. Pazartesiye aldım randevu.

Aslında ptesi günü kontrol suresi icinde oluyor benim muaynem ama 31+5 oluyorum 32 haftalik dogum raporu vermez doktor diye saliya aldim 31+6 oluyorum ama 1 gun sorun olmaz en azından

Kum torbasi bana hic koyulmadi 17 yil once dogum yapan birinden duymustum, sasirdim

Kızlar buhun akşamdan beri sağ kasığımda hafif bir ağrı var. Dayanılmaz değil ama endişe ediyor insan yinede.. 33. Hafta ama ilkkez böle oluyor. Ani kalkmalarda dönmelerde falan normalde bugun akşamdan o sağ taraf yokluyor . Korkuyorm hemen bir panik ataklı olarakatan.. bir hafta gecince çok şükür bir hafta daha bitti diyorum. Vakti zamannda saglıkla doguralım inşşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…