2021 Şubat Anneleri

Ben de bunu sorayım diyorum bir müddettir. Bana karnım baya aşağı indi gibi geliyor bacaklarımı otururken kapatamıyorum karnımdan. Normal mi bu durum diye soracaktım doğuma hazırlık mıymış 🙈
Bana öğle geliyodur diyodum 1-2 kişi daha deyince demek ki inmiş dedim 😂 öyle diyolar ama doğruluğunu bilmiyorum meşhur şehir efsanelerinden olabilir 🤣

Kızlar kullandığım hamilelik uygulamasında bugün b tipi streptokok testini yaptırın diyor normal doğumda bu bakteriler bebeğe geçerse tehlikeli diyor.
böyle bi test yaptıran ya da duyan var mı?

Eklentiler

• D344632D-744B-472C-A5C8-FA0A525377BB.webp
    D344632D-744B-472C-A5C8-FA0A525377BB.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 30
Yok cnm yani gün vericem doktor PLT yüzün altında olduğu için normal hastanede doğum yapamazsın dedi araştırma hastanesi olması lazimmis bizde başka bı Dr dan aldik nolur nolmaz diye ins sonuç iyi gelir de gerek kalmaz uzak araştırma evime
Senin ve bebeğin için en hayırlisi ve en rahatı ne işe o olsun canım hayra dua edelim hayır olsun

Kızlar dışarı çıkarken ne giyiyosunuz ayaklarınıza? Benim ayaklarımın şişinden hiç bi ayakkabım olmuyo eşiminkini giyiyorum o da kötü duruyo ya

Croks terliklerden sipariş ettim ama o da olcakmı bilmiyorum

Kızlar dışarı çıkarken ne giyiyosunuz ayaklarınıza? Benim ayaklarımın şişinden hiç bi ayakkabım olmuyo eşiminkini giyiyorum o da kötü duruyo ya
spor ayakkabımın bağçıklarını bağlamadan giyiyorum.o bile sıkıyor ama idare ediyorum mecbur iş yerindede hastane terliğimi giyiyorum.

Neden şişiyor ayağınız? Ben muayeneye gittiğimde dr ayaklarımı ve bileklerimi de kontrol ediyor. Hala ayakkabılarımı giyebiliyorum

spor ayakkabımın bağçıklarını bağlamadan giyiyorum.o bile sıkıyor ama idare ediyorum mecbur iş yerindede hastane terliğimi giyiyorum.
Rüyamda sen Doğum yapmışsın iki gün önce görmüştüm 🤣🤣 acaba 2. Şubat bebesi senden mi gelecek😜 inş sağlıkla vakitlice gelir kuzu

Neden şişiyor ayağınız? Ben muayeneye gittiğimde dr ayaklarımı ve bileklerimi de kontrol ediyor. Hala ayakkabılarımı giyebiliyorum
aşırı ödem var benim mesela.hala çalışıyorum sağlık sektöründe.diğer hamileliklerimde de öyleydi 37.haftaya kadar çalışınca ister istemez ödem oluyor benim vücut

aşırı ödem var benim mesela.hala çalışıyorum sağlık sektöründe.diğer hamileliklerimde de öyleydi 37.haftaya kadar çalışınca ister istemez ödem oluyor benim vücut
Doktorlar ödemi pek sevmiyorlar. Tansiyon falan normal di mi?

Tansiyon normal di mi? İnş normalse bir numara büyük ayakkabı tercih edin. Terlikle zor olur hava soğuk crosların ayakkabısı varsa bilmiyorum ama.
Herşeyim normal çok şükür, ama ödem olurmuş zaten her hamile aynı şeyi yaşadığını anlattı bana bi sorunları da yokmuş bende genel bi durum diye biliyorum son aylarda, ayakkabı almiyim dedim bi ay için hemşire terliklerinden aldım bakalım olcak mı bi no büyük aldım

41 numara buldum ben de ayakkabı onu giyiyorum. Hmde ucuz büyük nolu ayakkabılar oluyor. Az kaldı ama terlikle idare et. Olur aldığın o terlik kalıbı geniş.

41 numara buldum ben de ayakkabı onu giyiyorum. Hmde ucuz büyük nolu ayakkabılar oluyor. Az kaldı ama terlikle idare et. Olur aldığın o terlik kalıbı geniş.
Ay inş valla millet ayağıma bakıyo sanki koca paletlerle olmuyodu😁

Tansiyonum normal canım ödem normalmiş zaten doktorum da öyle diyo netteki doktorları da dinledim el yüz şişmesi anormalmiş o da yok çok şükür
Bende bu ayda nefes alamıyorum çok bunaliyorum😔

Back
X