Nete baktım bişi bulamadım, ama eskilere inanırım. Yerde otururken yapılıyor Di mi? normal oturarak değil, sırtı bi yere yaslayıp destek almadan?Ben kayınvalidemden de duymuştum bu konuyu, ocak annelerinde de kanala giren vardı evet. Bacak bacak üstüne atamıyordu
Evet aynen yere oturup sırtını duvara yaslıyorsun. Bana ilk gebeligimde de yaptırmışlardı o zaman da kanalda değildi. Bacak bacak.üstüne atmıştımNete baktım bişi bulamadım, ama eskilere inanırım. Yerde otururken yapılıyor Di mi? normal oturarak değil, sırtı bi yere yaslayıp destek almadan?
Kızlar gerçek mi? Ben yapamıyorum yahu nasıl yapılmalı?Nete baktım bişi bulamadım, ama eskilere inanırım. Yerde otururken yapılıyor Di mi? normal oturarak değil, sırtı bi yere yaslayıp destek almadan?
Ben ilk defa duyuyorum bunuEvet aynen yere oturup sırtını duvara yaslıyorsun. Bana ilk gebeligimde de yaptırmışlardı o zaman da kanalda değildi. Bacak bacak.üstüne atmıştım
Koltukta otururken ben de denedim geçen yapamayınca panik olmuştum.Kızlar gerçek mi? Ben yapamıyorum yahu nasıl yapılmalı?
Bende namazı bitirip yaptım yaslnmamistim... Birazdan yaslanıp yapicamKoltukta otururken ben de denedim geçen yapamayınca panik olmuştum.Yere oturup duvara yaslanarak bacak bacak üstüne atıyosun.
Bn bugn doktora sordm.kanala girmemis dediKoltukta otururken ben de denedim geçen yapamayınca panik olmuştum.Yere oturup duvara yaslanarak bacak bacak üstüne atıyosun.
Bana sadece her şey normal dedi dr'um bir de dopum ne zaman diye bana sorduBize ocak ayi son hafta 26 si gibi demişti dr. Ancak daha 3 hafta var kesin deil cnm. Netleşince yazarım burdan. Birçok kriter var, sancı, bebegin suyu, kordon, bebek kilosu/gelişimi, tansiyon, rahim agzi uzunlugu....hepsine bakıp karar veriyor...Allah hayırlısıyla ve saglikla kucagimiza almayı nasip etsin.
Yok canm.daha erken kabul etmediBana sadece her şey normal dedi dr'um bir de dopum ne zaman diye bana sorduhaftaya tekrar bu dr a gideceğim bir sonraki haftada kendi dr'um dönüyor sonunda. Doğum hakkında hiç konuşmadık bu gidişle bi kez konuşup doğuma gireceğim.
I insaatci kızlar günlerinizi almanıza çok sevindim. Sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız inşallah.Sen erken istiyordun kabul etmedi mi dr'un ?
Benim eşimde şimdi pazartesi olsun bari babalık izni pazartesi den başlasın diyorhaklı aslında. 39+1 i kabul eder mi dr'um bilmiyorum onu da geçtim oğlum durur mu onu Allah bilir
Gün alsam bile yine de belirsizlik gün erahatlamam herhlde benerken gelir mi bi şey olur mu? Diye diye kendimi yerim
Dün ilk defa nst te girdim çift maskeyle ve huzursuz bir şekilde çok zorlandım neyseki buralada okuduğum gibi 30-40 dk sürmedi 10 dk sürdü. Ama kendmden tiksindim bu corona bizi mahvetti ya
Koltukta otururken ben de denedim geçen yapamayınca panik olmuştum.Yere oturup duvara yaslanarak bacak bacak üstüne atıyosun.
Ben de yerde uzanıp duvara yaslandım denedim ama gayet rahat atıyorum bacak bacak üstüne bizimki yerini seviyor galibaBende namazı bitirip yaptım yaslnmamistim... Birazdan yaslanıp yapicam
Amin inşaallah. Rabbim beklesin evlatlarımızı. Senin haftanda benim kuzunun kilosuda 1490 di.Valla bende cok sevindim senin adina cnm darısı başıma inşallah bende bugun gittim 1500 3 hafta gerileme sabit 11 günde 300 gram almis bizimkide bunada şükür bi 2 hafta daha dursa sanirim 2 kilo olur bizimkide insallah kuvez yolu gormeden saglikla aliriz kucagimiza
sakaryadada ayni fiyat 3500. yilbasindan sonra ne oldu bilmihlyorum ama cok yaaKızlar Antalyada olan var mı acaba
Eşim özel bi hastane ile konuşmuş bugun kapı süsü fotoğraf çekimi hepsi 3bin 500 demişler bana çok geldi fiyat konusunda tüm hastanelerin aynı mı oluyor acaba
Ben en son 33 haftamda girmiştim 36 da gel dedi. İyiyim 37 de gideceğim hem de çalışamaz raporu alırım diye düşündümKızlar bide ne kadar sürede bir gidiyosunuz doktora, bu zamanlardan itibaren sıklaştırmak gerek iki haftada bir iyi bi süremi sizce
Amaan 37 resmen doğum kız sen yine 36da bi gideydin, ben dayanamam haftaya giderim sanırımBen en son 33 haftamda girmiştim 36 da gel dedi. İyiyim 37 de gideceğim hem de çalışamaz raporu alırım diye düşündüm
Çok haklısın ben artık çok zorlanıyorum bebekte iri doğuma hazırımAmaan 37 resmen doğum kız sen yine 36da bi gideydin, ben dayanamam haftaya giderim sanırım
Amin inşaallah. Rabbim beklesin evlatlarımızı. Senin haftanda benim kuzunun kilosuda 1490 di.
erken ama daha rahim duvarın nasıl kalınlığı falanBn bugn doktora sordm.kanala girmemis dedi
erken ama daha rahim duvarın nasıl kalınlığı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?