2021 Şubat Anneleri

Beni de haftalık çağırdı canım 36. haftadan sonra sanırım haftalık çağıriliyoruz. Benim sancı falan yok da bebeğin başı çok aşağıda, doğum kanalına girmesin daha, biraz dikkat et ayakta durma dedi. Ben de işte devamlı uzanıyorum. Gün içinde en çok 10 dakikalığına kalkıyorum. Bir de biraz daha bekle karnımda diye bebişle konuşuyorum. Faydası oluyormuş:)

benden de refakatçiye covid istemedi özel hastane.

Gözün aydın canım ,Allah analı babalı büyütsün.

kaç gece kalacağını söylediler mi acaba?

Benim büyük oğluma da bacağı kısa dediler. 50 cm doğdu bacak boyu ile de hiç bir anormal durum yoktu halen de yok. Bozulmasın moraliniz. Hiç bir şeycik olmaz

Arkadaşımla aynı hastaneye gidiyoruz. O 5 gün önde hafta olarak. Onu iki hafta sonraya çağırdılar. Önceki gebeliklerimde de iki hafta idi.
Ben sabah akşam egzersize başladım. Hurma yiyorum. 38-39da gelsin diye :)

Benimki hem çok dönerek uyuyo hemde cok uyanıyor pişpislemeden uyumuyor o yüzden ayıramadım . Artık uzak dursunlar zaten 2 çocukla kendimize bakabilirsek iyi

Bizimkide oyle hemen uyaniyor kendi kendilerini uyandiriyolar zaten donmekten sallamadan uyumuyor ben gecede sallıyorum bazeen ayakta uyuyoruz beraber hatta. Valla hic sorma aynaya bakabilirsek iyi

Bizimkide oyle hemen uyaniyor kendi kendilerini uyandiriyolar zaten donmekten sallamadan uyumuyor ben gecede sallıyorum bazeen ayakta uyuyoruz beraber hatta. Valla hic sorma aynaya bakabilirsek iyi
Allahtan biz sallamayı bıraktık bebekle zor olur diye yazın bıraktırdım şimdi pispisleyerek uyuyor .

Son günlerde ayaklarım çok şişmeye başladı ayakta çok kalmakla ilgili sanırım tansiyonum normal çıkıyor ama bilemedim
Sonra yorumlarınızı okudum yalnız değilmişim yine rahatladım

Kızlar bide alt tarafta baskı hissetmeye başladım sanki sürekli lavabo ihtiyacı var gibi
Birdeee 2 3 sabahtır böyle sanki adet olacakmışsınızdır ve ağrı olur ya öyle ağrı oluyor uyandığımda yada adetin 2 yada 3.günü ağrısı gibi

Ayakta biraz kalınca belim kopuyor

Egzersiz yapan varmı aranızda
Son günlerde tartılmadım bile moralim bozuluyor sonra ama çok ağırlaştım ve şişmanladım sanki

Doktora derslerinde masa başında çok kalıyorum. Belim her yerim kopuyor ağrıdan. Bi de bel fıtığı var bende, mesleki sıkıntıların acısı çıkıyor. Dün plates topu aldım. O topa oturmamla mutluluğu buldum resmen. Ne kadar rahatmış ya. Nolur nolmaz diye bir yere tutunarak oturuyorum düşmeyeyim diye. Pc başında bile plates topuna oturuyorum artık. Yana öne esneme hareketleri de yapıyorum akşamları ağrım artınca. Normal doğum için düzenli egzersize geçerim yavaştan.

Kızlar kaburgalariniza giriyor mu? Uzanamiyorum oturamiyorum. Yavrum bu ara takmış kaburgama sağ kaburga kemigim inşallah deforme olmaz
Sag kaburga kemigim ayni sekilde Doktor bebegin dogum pozisyonunda oldugunu poposunu ve ayaklarini oraya dayadigini soyledi.Gece bazen uyurken farkinda olmadan saga donuyorum.Uyaninca sola donerken oyle bir aci veriyor ki mahvoluyorum

Sag kaburga kemigim ayni sekilde Doktor bebegin dogum pozisyonunda oldugunu poposunu ve ayaklarini oraya dayadigini soyledi.Gece bazen uyurken farkinda olmadan saga donuyorum.Uyaninca sola donerken oyle bir aci veriyor ki mahvoluyorum
Evet çok canım yanıyor Allah'ım hayırlısıyla bir bitse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…