Nasıl bir uyumsuzluk acaba bin çalışabilir aldığım gibi iş başı yaptılMerhaba 32 de rapor alınca uyumsuzluk oldu mu acaba
Allahtan biz sallamayı bıraktık bebekle zor olur diye yazın bıraktırdım şimdi pispisleyerek uyuyor .
Bnde de oluyor çok ayakta kalınca bi de sağ üst baldirim uyuşuyor..bugün bnde de oldu sezeryan yerimde sıcak tutunca kendimi geçti sende öyle yapabilirsinKızlar bide alt tarafta baskı hissetmeye başladım sanki sürekli lavabo ihtiyacı var gibi
Birdeee 2 3 sabahtır böyle sanki adet olacakmışsınızdır ve ağrı olur ya öyle ağrı oluyor uyandığımda yada adetin 2 yada 3.günü ağrısı gibi
Ayakta biraz kalınca belim kopuyor
Egzersiz yapan varmı aranızda
Son günlerde tartılmadım bile moralim bozuluyor sonraama çok ağırlaştım ve şişmanladım sanki
Allah razı olsun canım@Bahar2930 veFeminas ilk Şubat annelerimiz gözünüz aydın Allah her ikinizin evladını da sağlıkla afiyetle büyütmeyi nasip etsin
Sizede çook geçmiş olsun
Yani23+1 de ben idari izin için 24. Hafta raporunu alsam. Sonra 32 de tekrar rapor aldığımda doğum iznine çıkmak için arada bir hafta oynama olabilir erken aldığım için. Böyle bir sorundan bahsetmiştim :)Nasıl bir uyumsuzluk acaba bin çalışabilir aldığım gibi iş başı yaptıl
Bu da ben :)Benim de ağrıdan kaçıncı uyanışım sayamıyorum artık. Ne çok severdim ben uykuyu şimdi gece olmasın diye dua ediyorum
Bİzde de izin masası oluyor oraya sormuştum zatehztarih yazıyor gerek yok dedi, hastanede 37 de çalışamaz almanıza gerek yok zaten yasal olarak çalışma hakkınız yok dedi:) sen ne diyorlar öyle yap artıkAy ben de anlamadım martta doğum yapan arkadaşım vermemiş, idari işler şefi tarih var gerek yok demiş. Bana da raporunda çalışabilir raporu yazmıyor, normal rapor gibi, alman gerekiyor çalışamaz dedi, aynı kişi. Hem niye aldın genelgeye göre zaten idari izinliydi dedipersonel şefi talep etti dedim personel şefi de çalışamaz al demiş mailde. Kurumdan kurumayı geç aynı kişi farklı davranıyor kaldıkibnormal rapor gibi rapor dediği raporda analık izin başlangıç tarihi yazıyor neyin normsliyse
Ben doktor hatasını kurban gittim günlerce düşündüm allahtan yanıcak 6 gün iznim vardı onu düştüler, 32+0 raporunu aldığnız tarihten 8 hafta önçesine gidip ayrılış yaptığınız rapor aldığınız tarihi kontrol ediyorlar, 24+0 da alın muhakkakYani23+1 de ben idari izin için 24. Hafta raporunu alsam. Sonra 32 de tekrar rapor aldığımda doğum iznine çıkmak için arada bir hafta oynama olabilir erken aldığım için. Böyle bir sorundan bahsetmiştim :)
Ben takip ediyorum en uzun uykum 2.5-3 saat o da bir önceki günler hiç uyuyamadıysam yoksa fiks 1-1.5 saate uyanıyorum ağrıdan bi tuvalete koşuyorum sonra geri yatıyorum uyuyana kadar geçiyor bir saat daha. sonra yine rutin aynıBu da ben :)
eşim soruyor ne zaman yatacaksın off uyumaktan korkuyorum diyorum çünkü sonuç: gece 1.30da yat saat 4 e kadar uyanık kal yatak içinde. O saatten sonra 3 kere daha kalktım. Sabah saat 9 da tekrar uyan.
Benim esas sıkıntım yatağa yattıktan sonra oradan kalkmak ve o yataktan bir sürü sebep için tekrar kalkmak zorunda kalmak
Yazın başladık biraktirmaya canım kararlı oldum odada sadece oğlum ve ben vardık ninni söyledim pispisledim bazen öyle uyudu bazen uyumak istemedi o zaman ben gözlerimi kapattım uyumuş gibi yaptım öyle uyudu. Bir ara hastalandı o zaman salladık bide buyuklere birakinca onlar salıncakta salladı biraz öyle alıştı şimdi tekrardan pişpişe döndük herkese de tembihledim daha sallamak yok diye yoksa biz uğraşıyoruz bu halimle hiç ayağımda sallayamam. İlk alıştırmaya çalıştığımda eşim de bana inanmadı ama 1 haftaya kalmadı alıştı.Yaa nasil biraktiniz bende denedim ama katiyyen yok inatlasiyor biraktim bende en sonunda oluruna oda hep kaldi ustume
Öyle mi usgde önde gidiyorsada sata göre almak lazım yani yoksa sıkıntı olur çok iyi oldu öğrendiğimBen doktor hatasını kurban gittim günlerce düşündüm allahtan yanıcak 6 gün iznim vardı onu düştüler, 32+0 raporunu aldığnız tarihten 8 hafta önçesine gidip ayrılış yaptığınız rapor aldığınız tarihi kontrol ediyorlar, 24+0 da alın muhakkak
Yazın başladık biraktirmaya canım kararlı oldum odada sadece oğlum ve ben vardık ninni söyledim pispisledim bazen öyle uyudu bazen uyumak istemedi o zaman ben gözlerimi kapattım uyumuş gibi yaptım öyle uyudu. Bir ara hastalandı o zaman salladık bide buyuklere birakinca onlar salıncakta salladı biraz öyle alıştı şimdi tekrardan pişpişe döndük herkese de tembihledim daha sallamak yok diye yoksa biz uğraşıyoruz bu halimle hiç ayağımda sallayamam. İlk alıştırmaya çalıştığımda eşim de bana inanmadı ama 1 haftaya kalmadı alıştı.
Ben 26 sından sonra doğdun en azından diye düşünüyorum 38+5 oluyorArkadaşımla aynı hastaneye gidiyoruz. O 5 gün önde hafta olarak. Onu iki hafta sonraya çağırdılar. Önceki gebeliklerimde de iki hafta idi.
Ben sabah akşam egzersize başladım. Hurma yiyorum. 38-39da gelsin diye :)
Bebeğin gelişimine bakmayın, herşeyde sat önemliÖyle mi usgde önde gidiyorsada sata göre almak lazım yani yoksa sıkıntı olur çok iyi oldu öğrendiğim
Zor tabi canim simdi karnımız burnumuzda zaten bide bebek olunca nasıl yeticeksin yardım edeninde olmicak diye hatırlıyorum.Bu ara rahatsız dişten ötürü o zaman atlatayimda bende deniyeyim tekrardan cok yoruluyorum bazen uyuya kaliyorum bi kalkiyorum belim.bacaklarim uyumus agridann resmen bagimli vaziyette ayaktan aldigim anda uyaniyor
Ya hiç uykucu biri olmadım 8 saatten fazla uyuyamam,uyanınca uyuyamam, gündüz uyuyamam.Bu da ben :)
eşim soruyor ne zaman yatacaksın off uyumaktan korkuyorum diyorum çünkü sonuç: gece 1.30da yat saat 4 e kadar uyanık kal yatak içinde. O saatten sonra 3 kere daha kalktım. Sabah saat 9 da tekrar uyan.
Benim esas sıkıntım yatağa yattıktan sonra oradan kalkmak ve o yataktan bir sürü sebep için tekrar kalkmak zorunda kalmak
Kızlar hastaneye göğüs ucu kremi ,göğüs kalkanı götürmeye gerek var mı? Hem süt hemen Gelmiyor. Ben koymadım gerekli mi cidden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?