Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bnm PLT değerim düşük çıktı pzt periferik testi yaptırcaz ona göre trombosit yukliyceklermis anladığım kadarıyla, araştırma hastanesi nde sezeryan olabilirmiş im duruma göre iğneyi biraktirabilirim dedi bnde kendi Dr ma sormadan bişey demedim öyle canım haftaya belli olcak günü insSağol canım benim sana bişey dedi mi doktor
Bütün bu belirtileri yaşıyorumKızlar 2 gündür hiç biseye halim yok her yanım ağrıyor belim, kasıklarım, sırtım, omzum bide çatı ağrısı yaşıyorum. Sizler nasılsınız ?
Ben de dün biraz iyiydim ama bugün kasık ağrım var ve karnıma üstten bıçak batıyor hareket ettikçeKızlar 2 gündür hiç biseye halim yok her yanım ağrıyor belim, kasıklarım, sırtım, omzum bide çatı ağrısı yaşıyorum. Sizler nasılsınız ?
Benin bel ağrısı fenaKızlar 2 gündür hiç biseye halim yok her yanım ağrıyor belim, kasıklarım, sırtım, omzum bide çatı ağrısı yaşıyorum. Sizler nasılsınız ?
Aa öyle mi ya öyle bi durum netse ben özele gitmem açıkçası 6000den aşağı çıkamayacam çünkü ozelden. Ben şişli etfale gidiyorum yeni binasina bana pandemi hastanesi demişlerdi hamileligimin ilk haftalarinda hoş pandemi hastnesi olmayan kalmadi. Annem yanımda kalir diye devlete gitmek istmedim tansiyon hastasi baska kalacak kimsem de yok. Eger tek kisilikse odalar devlete giderim. Bende alıştım onların yaklaşımlarina açıkçası.Evet canım tek kisilikmis şansımıza![]()
Bütün bu belirtileri yaşıyorum![]()
Ben de dün biraz iyiydim ama bugün kasık ağrım var ve karnıma üstten bıçak batıyor hareket ettikçeHiç halim de yok
![]()
Bende çok fenayım dogurcam herhalde diyorum hiç yerimden kalkamıyorum bütün gün uyusam uyucamBenin bel ağrısı fenabirde halsizlik çok var
![]()
Insallah bulursun birini. Benimde annem kalacak mecbur ve tansiyon hastasi korkuyorum. O yuzden ozele yoneldim hatta ama tek kişilik oda imkani varsa ozele o kadar para vermem. Insallah sende bulursun birini canim sag salim atlatıriz.Devlet ister diye düşünmüştüm şaşırttı beni . Kaldiki ben yanimda kalıcak refakatçi bulamadım daha . En kötü kimseyi bulamazsam annem kalacak ama onunda kalp be tansiyon problemi var kalmasını hiç istemiyorum
Canim sen de devlete gidiyorsun. Ben en son detaylida gitmistim bilgim yok sen dogumla ilgili bilgi alabildin mi ? Ziyaret refakat oda durumu vs.Şimdilik normal doğum. Sanırım 10 günüm demiştim. Nst sonucuna göre erken çağırdı ve bu bir hafta içinde sancın artarsa mutlaka gel dedi öyle tahmin ettim
Iyiymis o zaman. Sagol canim. Hayirlisyla atlatiriz insallahBen telefonla bilgi aldığımda tek kişilik dediler. İnşallah süpriz olmaz sonra.
Hadi bakalım sizin için en hayırlısı en sağlıklısı olsun inşallah sen moralini sakın bozma bu zamana kadar geldik bundan sonrası da sağlıkla sonlanavak inşallahValla bnm PLT değerim düşük çıktı pzt periferik testi yaptırcaz ona göre trombosit yukliyceklermis anladığım kadarıyla, araştırma hastanesi nde sezeryan olabilirmiş im duruma göre iğneyi biraktirabilirim dedi bnde kendi Dr ma sormadan bişey demedim öyle canım haftaya belli olcak günü ins
Zaten Sezeryan olacağımız için bı gün yatıp çıkıyoruz bana hemşire öyle dedi bnm ozeldeki Dr da yüksek fiyat çekti araştırın bı istersenizAa öyle mi ya öyle bi durum netse ben özele gitmem açıkçası 6000den aşağı çıkamayacam çünkü ozelden. Ben şişli etfale gidiyorum yeni binasina bana pandemi hastanesi demişlerdi hamileligimin ilk haftalarinda hoş pandemi hastnesi olmayan kalmadi. Annem yanımda kalir diye devlete gitmek istmedim tansiyon hastasi baska kalacak kimsem de yok. Eger tek kisilikse odalar devlete giderim. Bende alıştım onların yaklaşımlarina açıkçası.
İns cnm valla bu Dr dan çıkınca biraz moralim bozuluyor sonra topluyorum kendimi ozeldeki Dr çok iyiydi rahatlatıyordu beni o da uzak aramız 1 buçuk saat idare edicez artık az kaldıHadi bakalım sizin için en hayırlısı en sağlıklısı olsun inşallah sen moralini sakın bozma bu zamana kadar geldik bundan sonrası da sağlıkla sonlanavak inşallah
Bir gün ne kadar enerjiksem ertesi gün tam tersi bitik haldeyim. Bugün kılımı kıpırdatamıyorum. İştahım hiç yok. Başım da ağrıyor. Tonla işim var ama öyle yatıyorum.Kızlar 2 gündür hiç biseye halim yok her yanım ağrıyor belim, kasıklarım, sırtım, omzum bide çatı ağrısı yaşıyorum. Sizler nasılsınız ?
Tamam ben arayıp sorayim hastaneye teşekkür ederim canım. Yeni yıl zammi yaptı bütün hastaneler zaten cok yuksek fiyatlar istiyorlar dedigin gibi.Zaten Sezeryan olacağımız için bı gün yatıp çıkıyoruz bana hemşire öyle dedi bnm ozeldeki Dr da yüksek fiyat çekti araştırın bı isterseniz
Bende öyleyim şimdi eşim geldi çocuğu ona bıraktım öyle yatıyorum. Herhalde son haftalar diye mi böyleyiz anlamadım sende dinlenBir gün ne kadar enerjiksem ertesi gün tam tersi bitik haldeyim. Bugün kılımı kıpırdatamıyorum. İştahım hiç yok. Başım da ağrıyor. Tonla işim var ama öyle yatıyorum.
Senin bebiş kaç yaşında canım? Ben de oğluşumdan sonra arayı çok açmak istemiyorum ama çok zorlanır mıyım onu da bilmiyorumBende öyleyim şimdi eşim geldi çocuğu ona bıraktım öyle yatıyorum. Herhalde son haftalar diye mi böyleyiz anlamadım sende dinlen
Evet bel ağrısından çok çekiyorum.. Onun haricinde halsizlik, uyku hali,(öğle dahi uyuyorum) gece wc mesaisi başlıyor.. Bu gece wc ile konuşuyordum resmenKızlar 2 gündür hiç biseye halim yok her yanım ağrıyor belim, kasıklarım, sırtım, omzum bide çatı ağrısı yaşıyorum. Sizler nasılsınız ?